reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej

ale jesteśmy padnięci :eek: dzieciom zrobiłam wolne i odespaliśmy sobie :tak: tylko M nieprzytomny po budowie lata
a już widzę że kolejny upalny dzień przed nami choć teraz miły wiaterek do domu wpada przez otwarte okna :-)

kate ja też bardzo lubię jak jest ciepło ale nie jak jest taki żar tropików :baffled:
liza u mnie też wiecznie pełny kosz na pranie a pralka kręci 2-3 razy dziennie :eek: podejrzewam że jak mnie nie ma w domu to sąsiedzi mi rzeczy brudzą ;-):-D
tylko że ja dzięki kate już nie muszę wieszać, no pojedyncze rzeczy jedynie, bo mam suszarkę :-D:-D:-D
miałam wieszać ale po ostatniej historii z ręcznikami - szczotami :-D już nie będę się wygłupiać ;-)

reklama
A ja uwielbiam takie dni jak dziś .. i nawet wiem co bym robiła !

smażing, plażing and łomżing :D

tak pozostało mi siedzieć w 4 ścianach biura.. rozmyślając jakby było pięknie gdybym miała wolne ;)

miłego dnia kochane

stefaa a mi brakuje mojej rejestracji bez okna ale za to z klimą :rofl2:;-)

ale mam fajnie, że tyle mięska zostało po imprezie bo przynajmniej mam z głowy kilka obiadów :tak:
z ciastem to nie wiem co zrobimy :baffled: bo też dużo zostało, dzisiaj pojedziemy do babci M to trochę ubędzie
tort był pyszny ale wydaje mi się, że ze spirytusem bo po jednym kawałku jakoś dziwnie się czułam :sorry2: i wolę nie ryzykować kolejnego

impreza w restauracji a w domu mam taki syf że nie wiem w co ręce włożyć :baffled: a w domu już powietrze zgęstniało :baffled: blee

Dziekuje dziewczyny za Gratulacje i Kate za przekazanie informacji :) Melduje sie, ze zyje juz rozpakowana.
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
Pojechalam w piatek na te wywolanie, dostalam 2 razy zel z prostagladyna mimo skurczy rozwarcie nic a nic sie nie ruszylo, wiec sie nastawilam, ze w sobote ponownie tak bedzie i odpuszcze, bo nic na sile. Dostalam zel o 9.30 poszlam na spacer mialam bole, o 11.30 mialam tylko 2-3 cm, o 13 poszlam ze nie daje rady z bolami, polozna, powiedziala, ze jeszcze troche za wczesnie na znieczulenie, ale poda mi antybiotyk (bo wyszlo mi zakazenie paciorkowcem) minelo jakies 30 minut, sprawdzila rozwarcie 5 cm, poszlam z wielkim trudem do wanny, zdazylam zadzwonic do meza bo pojechal na chwile do domu i 10 minut pozniej wszedl na sale, gdzie darlam sie, ze nie dam rady, ze chce znieczulenie, lekarka sprawdzila rozwarcie bylo pelno i musialam rodzic. Co sie wydarlam to moje
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
bo to ze 5 cm zrobilo sie w 10 minut, mnie osobiscie strasznie bolalo, zeby nie powiedziec niecenzuralnego slowa. Mala Li przyszla na swiat o 13.46. Jak przy dziewczynkach zastanawialam sie czemu inne kobiety tak krzycza, teraz juz wiem
ale nagroda ktora otrzymalam jest niepowtarzalna, jedyna, ma czarna czuprynke ktora wszystkie polozne, lekarki i pielegniarki sie zachwycaly i ciagle jak ktoras przychodzila to musiala ja poglaskac (jakbym brala 5 euro za dotkniecie to zrobilaby sie z tego niezla sumka do skarbonki
Mala Li urodzila sie wiec w wodzie, wazyla 3075 g, ma 52 cm, obwod glowki 34 cm.

Witajcie :-) Jestem ponownie. Zniknęłam na troszkę.... U mnie życie jakoś powoli się toczy.... Co tam dziewczyny u Was? Niestety chyba tych trzech miesięcy nieobecności tak szybko nie nadrobię.... Ale postaram się wpadać do Was regularnie. Pozdrawiam Was ciepło :-)

martika jeszcze raz gratulacje :tak: a co tam, była okazja to sobie pokrzyczałaś :-p

misiarka witaj, napisz jak ogarniasz całą czwórkę, jak dziewczynki i w ogóle napisz coś więcej :tak:

jutro mam zamiar odwiedzić H&M ciekawe czy mi wyjdzie, bo dzisiaj był taki ukrop że wyszłam dopiero po 18 jak jechaliśmy do babci M z tortem

Małe są w miarę spokojne - tak jakby wiedziały, że mają jeszcze dwójkę rodzeństwa ;-)Karmię piersią, więc praktycznie nie idzie się nigdzie bez nich ruszyć. Starszaki zachwycone siostrami. Małe już gaworzą i się śmieją :-) Teraz czekać tylko aż zaczną siadać, a później chodzić. Mam tylko jeden problem - zaczęły ssać kciuki. Obie.

hej
misiarka to super że tak ogarniasz :-) moja najmniejsza też czasem wypluwa smoka i woli paluszki possać ale jeszcze nie jest to takie skoordynowane, zobaczymy jak będzie starsza

kurcze Marcelka ma delikatny katar :dry: może od klimy na chrzcinach, kupiłam disne mar i zobaczę jak będzie
a to jet temp jaką mam właśnie w domu :baffled:
20140610_085051.jpg

Załączniki

• 20140610_085051.jpg
    20140610_085051.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Misiarska witaj :) wspolczuje ssania kciuka, spytaj moze sie lekarza co na to mozesz poradzic poki jeszcze nie zlapaly tego mocno i sa male :)
Ania witaj w klubie... u mnie w domu 27.3 ...............

ide na :Ninja2:

reklama
Do góry