hej
nadrobiłam bo naskrobałyście ;-)
fotkę wstawię jak ktoś mi zrobi
bo jak robię sweet focię to nie wyglądam
moje pociechy mają dzisiaj dzień sportu, a Majka później jeszcze występ taneczny w Domu Pomocy Społecznej
czekam i czekam na becikowe a tu dostałam wezwanie, że mam uzupełnić brakujące dane
a babka sprawdzała jak wnioski był zanoszony
ehh, chciałam jechać dzisiaj ale pojadę w poniedziałek bo czekam na listonosza, może wreszcie zaproszenia na chrzciny przyjdą bo już czekam 12 dni
i niby już wysłane
powiem wam cos jeszcze......tu jest niesamowicie miła i ciepła atmosfera
to tak zeby wam poslodzic
juz dawno mialam to napisac
jestem tego samego zdania
tym bardziej że próbowałam się wkręcić na dwa inne wątki i zostałam totalnie olana
hej
marta jak dla mnie to mozesz byc i sama .. ale z rodzinkami byłoby fajnie hehe mój Mąz jest b. na tak w końcu nocne beblanie czasem podsłu****e
to podebnie jak mój M
jak mu powiedziałam, że planujemy zlot i że to taki rodzinny zlot i on też jest zaproszony to był tak miło zaskoczony i się ucieszył
powiedział "też poznam nasze koleżanki?" :-) to jest najlepsze, że Wy jesteście Nasze
Dziewczyny mogę do was dołączyć. Jestem mamą 3 wspaniałych dzieci. 7-letniej Amelii, 5,5 -letniej Vanessy i 10 miesięcznego Gabrysia.
Witaj i rozgość się wygodnie
cześć dziewczyny
Wiktoros zaczął pełzać, robi to jak zawodowy komandos, szczególnie jak coś wypatrzy, pewnie jeszcze chwila i raczkować zacznie, a wtedy to już na tyłku nie usiądę;-) I odkryłam wczoraj zęba
oj pamiętam jak mój pełzał
wesoły widok
tyle że mój nie raczkował z kilkumiesięcznego pełzania wstał na nogi
gratuluję ząbka
to prezencik sie należy dla znalazcy
Mój synuś dziś kończy 10 miesięcy i od wczoraj sam chodzi.
Gratujacje :-)
Doris tulkam
dorota super że tak zorganizowałaś
byle do porodu i znowu odpalisz wrotki ;-)
martika świetna teściowa nie ma co
moja śp.babcia wprawdzie nie mówiła nic głośno ale zawsze dawała mi mniej kasy na prezent bo byłam młodsza, pamiętam jak zawsze było mi przykro i mama wyrównywała mi czasem