reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dziękuje za miłe przyjęcie. Mam na imię Asia mam 25 lat i mieszkam w małym miasteczku w województwie warmińsko-mazurskim. Jak już wcześniej wspomniałam mam trójkę dzieci.
Na bb jestem od listopada 2012 i piszę na lipcówkach 2013.

reklama
cześć dziewczyny
Pogoda do bani, mam nadzieje, że na weekend się poprawi bo do Wrocławia wybywamy. Już się doczekać nie mogę:-)
Byłam na występach w przedszkolu, oczywiście się wzruszyłam bardzo. Po kolejnej wizycie w przedszkolu stwierdzam, że Alicja zupełnie inaczej się w domu zachowuje, szczególnie w relacjach z Igorem niż w przedszkolu. W domu często ustępuje Igorowi, podporządkowuje się i pierwsza do bronienia go, a w przedszkolu "się łokciami rozpycha" i dąży do bycia w centrum uwagi. Trochę skonfundowana jestem...
Wiktoros zaczął pełzać, robi to jak zawodowy komandos, szczególnie jak coś wypatrzy, pewnie jeszcze chwila i raczkować zacznie, a wtedy to już na tyłku nie usiądę;-) I odkryłam wczoraj zęba:biggrin2:

Dorota leż i odpoczywaj. Wiem, że łatwo nie jest, ale dasz radę. Ja leżałam prawie 2 miesiące i jak ciężko było to sobie powtarzałam, że lepiej, żeby w domu leżała i dzieć w brzuchu rósł, niż po szpitalach z maluchem i denerwować się o jego życie i zdrowie.

powiem wam cos jeszcze......tu jest niesamowicie miła i ciepła atmosfera

to tak zeby wam poslodzic:-D juz dawno mialam to napisac
ja się zgadzam absolutnie:-)
Viviene witamy i do pisania zapraszamy.

MOJE DROGIE KOLEŻANKI ZAPRASZMA TAM ;) BO MUSIMY TEMAT OBGADAĆ :d

pędzę obadać;-)

hej wieczornie

annojce mój wlasnie zaczyna pełzać, zaczyna sie u nas dziać, w ogóle jest strasznie ruchliwy, nie chce siedzieć i w wozku nie polezy, bo go ogranicza i sie wkurza:eek::eek:

ania jak wlosy?

doris usmiechnij sie choc troszkę

u nas w sobote urodziny norberta, młody czeka na prezenty,że aż strach a ma na co czekać:) dziadkowie kupili mu traktor jeżdzik oj bedzie sie dzialo

annaoj kce i marta24 gratuluję nauki raczkowania u dzieciaczków.
Mój synuś dziś kończy 10 miesięcy i od wczoraj sam chodzi.

Pogoda mnie dobija, jest u nas tak zimno że z domu się nie chce wychodzić a ciepło ma przyjść dopiero we wtorek.
Życzę dobrej nocki.

Dzien dobry...
Witam nowa mame.
Mam chwile to wpadam do was :-) co prawda poczytalam posty wstecz, ale zabijcie mnie skleroza ciazowa mnie dopadla i nie iwem co komu mialam napisac. A pewnie niedlugo szwagier wstanie i tesciowa, wiec koniec lapa ;-)
Doszlam do wniosku, ze od tesciowej mozna sie wiele nauczyc. Np. co to jest rowne trakowanie wnukow. gloszone przez nia wszem i wobec. Teoria: "traktuje wszystkie wnuki jednakowo", praktyka: wszystkie wnuki dostaja 20 euro, a moje dziewczyny 10 na urodziny, na dzien dziecka wszyscy dostali 50 euro, moje 5 euro ". Wkurza mnie to, nie dlatego, ze dostaly mniej od reszty, ale fakt, ze mowi przy moich dzieciach, ile dala pozostalym, a wybaczcie 7 latka juz umie liczyc i rozumie ,ze dostaje mniej, a potem ja sie musze tlumaczyc wrrr

Ciekawe czego jeszcze sie naucze, bo do niedzieli u mnie bedzie mieszkac.

milego dnia dziewczyny

Witam Vivienne ja to cie kojazę z lipcowek witaj:-)Martika ja nie mam tesiowej i sie ciesze:-)ale np moja matka tez nie rowno traktuje jakby uznawala tylko mojego najstarszego ehhh zycie pogoda do bani a ja caly dzien w domu czekam na kuriera i napaczke odrzucili mi oferte o dom szukam dalej milego dnia:-)

hej
nadrobiłam bo naskrobałyście ;-)
fotkę wstawię jak ktoś mi zrobi :sorry: bo jak robię sweet focię to nie wyglądam :eek:

moje pociechy mają dzisiaj dzień sportu, a Majka później jeszcze występ taneczny w Domu Pomocy Społecznej

czekam i czekam na becikowe a tu dostałam wezwanie, że mam uzupełnić brakujące dane :wściekła/y: a babka sprawdzała jak wnioski był zanoszony :dry: ehh, chciałam jechać dzisiaj ale pojadę w poniedziałek bo czekam na listonosza, może wreszcie zaproszenia na chrzciny przyjdą bo już czekam 12 dni :wściekła/y: i niby już wysłane
powiem wam cos jeszcze......tu jest niesamowicie miła i ciepła atmosfera

to tak zeby wam poslodzic:-D juz dawno mialam to napisac
jestem tego samego zdania :tak: tym bardziej że próbowałam się wkręcić na dwa inne wątki i zostałam totalnie olana :sorry:
hej :)

marta jak dla mnie to mozesz byc i sama .. ale z rodzinkami byłoby fajnie hehe mój Mąz jest b. na tak w końcu nocne beblanie czasem podsłu****e ;)
to podebnie jak mój M:tak::-D jak mu powiedziałam, że planujemy zlot i że to taki rodzinny zlot i on też jest zaproszony to był tak miło zaskoczony i się ucieszył :tak: powiedział "też poznam nasze koleżanki?" :-) to jest najlepsze, że Wy jesteście Nasze :-D:-D
Dziewczyny mogę do was dołączyć. Jestem mamą 3 wspaniałych dzieci. 7-letniej Amelii, 5,5 -letniej Vanessy i 10 miesięcznego Gabrysia.
Witaj i rozgość się wygodnie :tak:
cześć dziewczyny
Wiktoros zaczął pełzać, robi to jak zawodowy komandos, szczególnie jak coś wypatrzy, pewnie jeszcze chwila i raczkować zacznie, a wtedy to już na tyłku nie usiądę;-) I odkryłam wczoraj zęba:biggrin2:
oj pamiętam jak mój pełzał :tak: wesoły widok :-D tyle że mój nie raczkował z kilkumiesięcznego pełzania wstał na nogi
gratuluję ząbka :-D to prezencik sie należy dla znalazcy :tak:
Mój synuś dziś kończy 10 miesięcy i od wczoraj sam chodzi.
Gratujacje :-)

Doris tulkam
dorota super że tak zorganizowałaś :tak: byle do porodu i znowu odpalisz wrotki ;-)
martika świetna teściowa nie ma co :sorry: moja śp.babcia wprawdzie nie mówiła nic głośno ale zawsze dawała mi mniej kasy na prezent bo byłam młodsza, pamiętam jak zawsze było mi przykro i mama wyrównywała mi czasem

Ostatnia edycja:
Vivienne gratuluje samodzielnego chodzenia :-).
Mama niedobrze ze odrzucili ofertę domu :-(
3 mam kciuki za dalsze poszukiwania .

Martika nie ma to jak równe traktowanie wrrrr :-(.

Mój m dziś w domu. Zaniedlugo jedziemy do mopsu o alimenty złożyć ,już kolejny raz ,mam nadzieję ze ostatni .
Na 12 i na 17 m idzie na przedstawienie do szkoły do tamtych swoich dzieci . W tym czasie koleżanka ma do mnie przyjść ,pogadać bo ja strasznie alergicznie reaguje jak M ma sie widzieć ze swoją ex żona :-(.

Ogólnie źle sie czuje ,brzuch pobolewa raz bardziej raz mniej ,ale mała rusza sie :-).

Miłego dnia .

witam
Wczoraj Rabkoland z dziećmi odwiedziliśmy,
bardzo fajnie było mimo,m ze pogoda taka sobie

Ania
u nas w przedszkolu też dzień spotu jest i chyba patrona szkoły,
bo to przedszkole przy szkola jest, zaraz kończą, mają dzisiaj krócej

witam nową mamę

pozdrawiam wszystkie i jade po młodego

reklama
Witam po dłuższej nieobecności.Dobra wiadomość-Inga dostała się do przedszkola pierwszego wyboru.Strasznie się cieszymy.Chodzili tam moi starszacy a we wrześniu Mikołaj będzie chodził na tej samej ulicy do szkoły to za 1 wyjściem obydwoje zaprowadzę.

Do góry