reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Strasznie pusto ostatnio u nas :-(.

MAMCIA kciuki zacisniete ,czekamy na wieści od poloznej .

Poltora godzinny spacer zaliczony :-),dzieci grzeczne ,odpukać,spacer udany,zaraz fasolke będę jesc :-)

reklama
Pusto u nas oj pusto ... mam nadzieję że jutro na gadaniu nie będzie tak pusto :)

Dziś wróciłam do domu obiad na stole, ciasto w pikarniku... coś mi emek konkurencje robi :)

Tulam wszystkie co mają nie moc ..

Lenka ją też będę na chwilę

hej,
my od dzisiaj w domku, próbuję odnaleźć się w nowej rzeczywistości;-)
jak znajdę jutro chwilkę to pokażę wam malucha bo teraz padam!!!

Happy fajnie ze juz w domku.
Ja bylam u poloznej wszystko ok. Wyniki krwi tak dobre ze babka sie mnie pytala czy boore witaminy, ja mowie ze nie. To ona do mnie to co ja jem ze mam takie dobre wuniki :). Hemoglobine mam o wiele lepsza niz na poczatku ciazy, a zawsze jest odwrotnie ;).
Maly serducho jak dzwon tetno 150/160 szok. Wpisala mi w karcie bardzo aktywne dziecko ;). A wiec jestem zadowolona ;),
Buziaki dla Was

Mamcia, super, że wyniki idealne...:tak: ja z Matem też nie brałam nic i było w porządku, i w ogóle, kawę piłam, a przy Natali brałam tabletki i tylko utyłam niepotrzebnie... czytałam, że te tabletki tak mogą działać, dlatego przy Matim wolałam owoc sobie zjeść nić pakować w siebie tabsy...

Happymama, gratuluję... czyli Fabianek już w domciu... super :-)

Dorotka, gratuluję kopniaczków :-) a ze spacerkami to mi się ostatnio jak zimno, nie chce... mamy taki zwyczaj wieczornych spacerów (dopiero wtedy mogę) z psem, i dzieciaki się bardzo domagają), ale jak tak zimno, to na prawdę mi się nie chce.. i do tego Luna przegryzła kolejną obrożę :eek::confused2:

a, nie chwaliłam się, kupiliśmy Matiemu chomika... ma na imię Bobi i jest super... ja sama miałam chyba z 10 chomików... lubię zwierzęta w domu, mamy też rybki, Mati chomiczka uwielbia :-)

Co do imion... osobiście jestem zwolenniczką typowych imion, mogą być nowoczesne nawet, ale nie aż takie wymyślne... oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii i mam nadzieję, że nikt mnie nie zlinczuje za moje zdanie, bo to jest każdego indywidualna sprawa... ale też słyszałam teksty, że np. na Blankę będą wołać "Bramka" i takie tam... ale niestety przez takie teksty można się uprzedzić...:confused2:

reszty niestety nie widzę... :-( to napiszę tylko, że mniej więcej z czytaniem jestem na bieżąco, ale na napisanie czasu nie starczyło, i weny jakoś też nie było... przed końcem semestru mamy w szkole mexyk, papierów masę, wywiadówki, dziś w przedszkolu było zebranie, bo przedszkole ma ewaluację problemową i wołali rodziców z Rady Rodziców, wczoraj były zebrania w szkole, i tak jakoś czas leci... :dry: a z okazji ferii i tak w szkole siedzimy, bo tu jakieś warsztaty, potem balik, świetlica i tak normalnie pracuje, bo mogą dzieci zawsze przyjść... no i tak to już jest... zimno u nas straszliwie, do tego strasznie nas oblodziło, nie znoszę takiej pogody... dzieciaki po Dniach Babci i Dziadka, milutko, fajnie...

happymama- cudownie, że jesteście już w domku. Korzystajcie z tych cudownych chwil razem :-)

Mamcia- gratulacje wyników :-) niech maluszek dalej rośnie

Pysia- rzeczywiście, imiona to każdego indywidualna sprawa. Ciekawy przykład podałaś... Jednak nadal mnie to nie zniechęca ;-)

happymama super odpoczywaj a my czekamy na zdjęcia
mamcia to fajnie ze wyniki dobre

a co do imion to ja wam powiem, ze każdy ma swoje ulubione i one
się mają rodzicom podobac, ja nie lubie popularnych imion, nawet jak mi
sie podobaja, bo sama takie mam i denerwowało mnie to ze co druga dziewczyna miała na imie tak jak ja,
podobają mi się inne ale nie zwydziwiane, duzo też zależy jak sie na dziecko woła
np Ameli sliczne imie a jak słysze Mela to już mniej śliczne, i z każdego imienia
ładnego można zrobić nieładne jak sie tylko chce
ja zawsze jak dawałam imiona dzieciom to było dużo doradców, ale jakoś nieugięta byłąm i barzdo się z tego cieszę

hapymama wpadaj i zdawaj relację :) Jestem bardzo ciekawa jak wyglądał czwarty poród. Czy to prawda, że kolejne dzieci rodzi się bardzo szybko :) ?
No i przymusowo foteczki, bo wszystkie cioteczki są ciekawe ;)

mamcia aa czemu ząb nie zrobiony ? Mówiłam Ci, że to piłkarz będzie ;d z takimi wynikami to do rodzenia dzieci stworzona jesteś :) czyli następne kiedy :rofl2:

misiarska mnie się podoba Blanka i Tamara też ( Tamara to kojarzy mi się aktorką, którą bardzo lubię !)

jeżeli chodzi do imion to ja mam dwa ale.. nie lubię jak rodzicie mieszkający w PL nadają imiona dzieciom które się piszę inaczej niż wymawia.. niejednokrotnie można pyćka dostać przedstawiając się Violeta pisane przez V :dry:

nie lubię też imion bardzo popularnych - jak moje np. ,miałam 4 koleżanki o tym samym imieniu i nigdy nie wiedziałyśmy do kogo mówią ! Dlatego lubię imiona oryginalne ;)

pysia wykończy Cie to szkolnictwo a mówią, że nauczyciel ma tyleee wolnego :) jak Ty prawie cały czas w szkole ;) a jak remoncik zakończony ?

Ania gdzieś się podziała ! ?

reklama
Do góry