reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KATE :-).
No i ide z dziecmi do kina na KRAINA LODU :-),pierwszy raz moje dzieci w kinie,ale czas najwyższy isc i zobaczyć czy im się spodoba :-).
Ide się szykować bo mało czasu zostało,bajka zaczyna się o 12.30 :-)
No i ide z dziecmi do kina na KRAINA LODU :-),pierwszy raz moje dzieci w kinie,ale czas najwyższy isc i zobaczyć czy im się spodoba :-).
Ide się szykować bo mało czasu zostało,bajka zaczyna się o 12.30 :-)
Liza
Fanka BB :)
Hej
dorota zdaj relacje jak poslzo wam w kinie :-)
happy super ze juz w domku! czekamy na fotki malego :-)
mamcia hehe jak u poloznej wsio ok wyszlo wiec nie ma co sie martwic :-) super wiesci :-)
Tyle zapamietalam od wczoraj
Ja wreszcie mam normlany net :-) jupi ale na nocne gadanie sie nie zalapie bo ja o tej 21-21:30 padam ja bym wolala w ciagu dnia jakies gadanie jak wszystkie w szkolach
dorota zdaj relacje jak poslzo wam w kinie :-)
happy super ze juz w domku! czekamy na fotki malego :-)
mamcia hehe jak u poloznej wsio ok wyszlo wiec nie ma co sie martwic :-) super wiesci :-)
Tyle zapamietalam od wczoraj
Ja wreszcie mam normlany net :-) jupi ale na nocne gadanie sie nie zalapie bo ja o tej 21-21:30 padam ja bym wolala w ciagu dnia jakies gadanie jak wszystkie w szkolach
no ja tez chyba bym tak wolala, przy kawce , bo ja dzis wieczorem znowu nie moge, chyba ze M zadz. z roboty ze zostaje do zamkniecia wtedy bede na 100%.ja bym wolala w ciagu dnia jakies gadanie jak wszystkie w szkolach
ania138
miłość w trzech wymiarach
hej
wpadam tylko się wytłumaczyć że ledwo się na nogach trzymam muszę odespać
wczoraj opr M że mi nic w domu nie pomaga i dlatego padam na twarz
Majkę mi zaczyna rozkładać wiedziałam, że tak będzie, bo po co na ferie mają być zdrowe
Jutro dzieciaki mają bal, wybawią się i do łóżek
postaram się poczytać i jeszcze postaram się zajrzeć
wpadam tylko się wytłumaczyć że ledwo się na nogach trzymam muszę odespać
wczoraj opr M że mi nic w domu nie pomaga i dlatego padam na twarz
Majkę mi zaczyna rozkładać wiedziałam, że tak będzie, bo po co na ferie mają być zdrowe
Jutro dzieciaki mają bal, wybawią się i do łóżek
postaram się poczytać i jeszcze postaram się zajrzeć
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja tez dolanczam się do mam co wolalyby wcześniejsze gadanie w ciągu dnia :-),może kiedyś cos takiego się uda.Ja i tak jak na razie bez stałego lacza to wogole nie lapie się na żadne gadanie :-(,ale może kiedyś zorganizujemy gadanie popołudniu lub dopoludnia :-)
LIZA super ze masz już neta :-)
ANIU jesteś :-),zdrowka dla was,nie rozumiem jesteś zmeczona tym ze opr M dalas ?????????????Ja chyba jakas niekumata hihihihi.
W kinie bylo super,naprawde fajna bajka KRAINA LODU polecam :-).dzieci siedziały grzecznie i zadowolone były,nawet to w brzuchu kopalo :-),może i tam się film podobal :-)
LIZA super ze masz już neta :-)
ANIU jesteś :-),zdrowka dla was,nie rozumiem jesteś zmeczona tym ze opr M dalas ?????????????Ja chyba jakas niekumata hihihihi.
W kinie bylo super,naprawde fajna bajka KRAINA LODU polecam :-).dzieci siedziały grzecznie i zadowolone były,nawet to w brzuchu kopalo :-),może i tam się film podobal :-)
ania138
miłość w trzech wymiarach
dorota ja jestem zmęczona i wszystko mnie drażni, a M dostał opr tak przy okazji jak robiłam kolację a on siedział na kanapie i się we mnie przelało i zagotowało :-(
a tak w ogóle bardzo boli mnie kość łonowa albo kulszowa mała mi się w miednicy rozpycha i wszystko mnie boli :-(
a tak w ogóle bardzo boli mnie kość łonowa albo kulszowa mała mi się w miednicy rozpycha i wszystko mnie boli :-(
ja z Wami się na kawkę, nie umowie bo w pracy jestem .. i ogólnie wracam często do domu dopiero koło 17
chyba ze będę kiedyś na wolnym
kto będzie to będzie i tak się cieszę, że znów pogadamy Zawsze można do nas dołączyć w trakcie chociaż na parę minut każda przychodzi i odchodzi kiedy chce do niczego nie zobowiązujemy hehe
dziś o 21:00 troszkę szybciej bo tez wcześniej będę musiała kończyć .. ale znając Was pewnie znowu mnie będzie zagadywać
ide dzieci z wanny ja do wanny i srruu na skype
chyba ze będę kiedyś na wolnym
kto będzie to będzie i tak się cieszę, że znów pogadamy Zawsze można do nas dołączyć w trakcie chociaż na parę minut każda przychodzi i odchodzi kiedy chce do niczego nie zobowiązujemy hehe
dziś o 21:00 troszkę szybciej bo tez wcześniej będę musiała kończyć .. ale znając Was pewnie znowu mnie będzie zagadywać
ide dzieci z wanny ja do wanny i srruu na skype
reklama
dontforgettosmile
Zaciekawiona BB
hej, dziewczyny ;-) mogę sie przylaczyc?
Podziel się: