reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
KATE :-).

No i ide z dziecmi do kina na KRAINA LODU :-),pierwszy raz moje dzieci w kinie,ale czas najwyższy isc i zobaczyć czy im się spodoba :-).
Ide się szykować bo mało czasu zostało,bajka zaczyna się o 12.30 :-)

Hej
dorota zdaj relacje jak poslzo wam w kinie :-)
happy super ze juz w domku! czekamy na fotki malego :-)
mamcia hehe jak u poloznej wsio ok wyszlo wiec nie ma co sie martwic :-) super wiesci :-)

Tyle zapamietalam od wczoraj :p
Ja wreszcie mam normlany net :-) jupi :tak: ale na nocne gadanie sie nie zalapie bo ja o tej 21-21:30 padam :o ja bym wolala w ciagu dnia jakies gadanie jak wszystkie w szkolach :tak:

hej
wpadam tylko się wytłumaczyć że ledwo się na nogach trzymam :dry: muszę odespać
wczoraj opr M że mi nic w domu nie pomaga i dlatego padam na twarz
Majkę mi zaczyna rozkładać :dry: wiedziałam, że tak będzie, bo po co na ferie mają być zdrowe :wściekła/y:

Jutro dzieciaki mają bal, wybawią się i do łóżek :dry:

postaram się poczytać i jeszcze postaram się zajrzeć

Ja tez dolanczam się do mam co wolalyby wcześniejsze gadanie w ciągu dnia :-),może kiedyś cos takiego się uda.Ja i tak jak na razie bez stałego lacza to wogole nie lapie się na żadne gadanie :-(,ale może kiedyś zorganizujemy gadanie popołudniu lub dopoludnia :-)

LIZA super ze masz już neta :-)

ANIU jesteś :-),zdrowka dla was,nie rozumiem jesteś zmeczona tym ze opr M dalas ?????????????Ja chyba jakas niekumata hihihihi.

W kinie bylo super,naprawde fajna bajka KRAINA LODU polecam :-).dzieci siedziały grzecznie i zadowolone były,nawet to w brzuchu kopalo :-),może i tam się film podobal :-)

dorota ja jestem zmęczona i wszystko mnie drażni, a M dostał opr tak przy okazji jak robiłam kolację a on siedział na kanapie i się we mnie przelało i zagotowało :-(
a tak w ogóle bardzo boli mnie kość łonowa albo kulszowa :eek: mała mi się w miednicy rozpycha i wszystko mnie boli :-(

ja z Wami się na kawkę, nie umowie bo w pracy jestem .. i ogólnie wracam często do domu dopiero koło 17 ;)

chyba ze będę kiedyś na wolnym :D

kto będzie to będzie i tak się cieszę, że znów pogadamy ;) Zawsze można do nas dołączyć w trakcie chociaż na parę minut ;) każda przychodzi i odchodzi kiedy chce do niczego nie zobowiązujemy hehe ;)

dziś o 21:00 troszkę szybciej bo tez wcześniej będę musiała kończyć .. ale znając Was pewnie znowu mnie będzie zagadywać ;)

ide dzieci z wanny ja do wanny i srruu na skype :D

reklama
Do góry