reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefaa- masz na myśli objętościowo w kamerce? Tego nie gwarantuje ;-)

Kate- a mi się Twoje imiona bardzo podobają :-) a imion dla dziewczynek nie zmieniamy! I już!!! ;-)

Ania- grunt że Wam się imiona podobają. Innym nic do tego.

Doris- ale tym winkiem kusisz ;-)

Dorota- ja zawsze wychodzę z maluchami jak nie ma gorączki. Wszystko zależy jak bardzo są chore...

Nadusia już po dniu babci. Zachrypla przy mówieniu wierszyka, ale i tak dała radę. Ogólnie dopiero w piątek pójdzie do przedszkola, na bal przebierańców. Robimy inhalacje i miejmy nadzieję że przejdzie.

reklama
hej
dzisiaj wstaliśmy wcześniej, młody w przedszkolu był drugi,
tak ze jest dobrze, drugi się bawi zaraz idzie spać, i najstarszy w szkole

Misiarka dziękuje, mi na dziewczynke tez bardzo podoba mi sie imie Nel
tylko nie Nela, samo Nel, moze mi bedzie kiedyś dane dac je córce :confused:

Dorota moja lekarka mówi, ze jak nie ma goraczki to mozna wychodzic z dzieckiem na dwór

Stefa gadanie juz jutro

Ania dołączasz sie do gadania?

mamcia jak ząb?

poziomki ????????

ja tu do Was z wyrka a sąsiadka pisze że kawę zrobiła, a że i tak u mnie nic ciekawego to tylko odpiszę :tak:
ANIU no mam nadzieje ze dziś Ciebie więcej na bb będzie :-).

Rano nadluchiwalam i dostałam 2 delikatne pukniecia ,ANIU I tez na samym dole po lewej stronie bardziej,wiec może moje dziecie tez na dole lezy :-).
Mam nadzieje ze kopniaczki się rozkreca :-). w najbliższy wtorek mam wizyte u gina i licze tez na usg bo dawno nie miałam .

Dziewczyny do was zapytanie bo zapomnialam lekarki zapytać,ali osłuchowo ok,gardlo ma wirusowe,troche kaszle ,dostal tylko taki syropek na wzmocnienie i zapomniałam zapytać czy jak goraczki nie ma to czy mogę na kilka minut na dwor z nim wyjść ????? jak myślicie ??????

MILEGO DNIA
:tak:
ja wychodzę jak pogoda chyba że mocno wieje lub pada to wtedy sobie daruję, ale tak jak nie mają gorączki to chociaż na spacer z psem ale ich przewietrzę :tak:
Dorota moja lekarka mówi, ze jak nie ma goraczki to mozna wychodzic z dzieckiem na dwór

Ania dołączasz sie do gadania?

poziomki ????????
mi też dr mówiła że dobrze przewietrzyć dziecko a i mieszkanie w tum samym czasie :tak:

zobaczę co M będzie robić bo już nie jeździ daleko

poziomki na fb się pokazuje ale tu coś nie chce :no:

mamcia jak po wizycie u dentysty????
doris zmolestuję M żeby mi sesję w weekend zrobił bo doprosić się nie mogę :dry:

to idę na kawę

No ja tez spaceruje z dziecmi jak nie maja goraczek,i tak sobie myslalam aby dziś wyjść z nimi na spacer,ale wolalam zapytać was o zdanie .dziekuje za odpowiedzi :-).

KATE no bardzo ladne i ciekawe imie NEL :-),ja nadal jestem w trakcie poszukiwania imienia a NEL no no ladne :-).

ANIU no wiesz kawka z sasiadka wazniejsza od nas hihihihihih MILEJ KAWKI :-)

Ja dziś u mamy robie fasolke mniam :-)

hej

w pon nie miałam nastroju zeby pisać, wczoraj czasu
ale dziś jestem:-D

dorota gratuluje kopniaczków, cudowne uczucie, u nas nadal zimno, -10. lepsze to niż -18 ale tak wieje ze tak się zamarza,wiec póki co ja chłopców na dwór nie biore,

ania gratuluję udanej córy, bystra dziewczyna, a ta Twoja mama-brak słów:confused2:, Marcela bardzo ladne imię, mi się Marcelina nie podoba

u mnienie było komentarzy zwiazanych z imieniem, zresztą co komu do tegop moje dzieci to i ja wybieram

Doris jak ranek po winku

na beblaniu bede, tylko nie tak długo :sorry2:

pozdrawiam wszytskie

LENKA a co stało ze w poniedziałek brak nastroju ???

U mnie -8 ,w poniedziałek było -15 wiec dziś i tak lepiej.Pozniej do mamy zadzwonię czy tam wieje itp. .

AHA ANIU zapomniałam Twoja Mama hasla ma straszne :-(,dobrze ze moja nie ma takich komentarzy,stwierdzila ze oba i SAMUEL I LILIANNA nie sa ladne,brzydkie sa LILKA będę wolac ,brzydko.Gdyby moja mama takie haslo zucila co Twoja to z pewności poklocialabym się z nia wrrrrrrrrr.

Ja przeglądam sobie imiona ,może jakies jeszcze mi się spodoba :-).

a dzisiaj co ktoś wchodził do niej do gabinetu i się pytał co będzie to ona odpowiadała "Marcela co z dupy strzela" :sorry2:
:szok: :szok: :szok: brak slow :p ze taka starsza osoba ma takie pomysly by mowic :confused::shocked2::eek::confused2:

Dorota gratki kopniakow :-)
co do wyjscia ja jak widzialam ze ich mocniej bierze to zostawalam w domu na dzien czy dwa, ostatnio Miki byl wlasnie wirusowo chory i lekarka mowila z ejak pogoda ladna to wychodzic, ale potem bylo mokro i zimno wiec dalam sobie spokoj chyba ze tylko do auta i z auta do domu :p i tak dwa dni, a potem jak sloneczk bylo wyszlismy i zdrowy jest juz ;-)
Stefea ja jak juz nie mam weny do biegania, i jak juz zimno jest to biore auto i jade :p dzis rano zaprowadzilam z Mikim ale tam zmarzlam za po nich juz jade autem :/ mam gdzies hyh....:sorry2:

A tak to u nas ok, sniegu dopadalo, corka dzis ma na 16 bal karnawalowy :p specjalnie trzeba isc i zaprowadzac na 1,5h :/ syn na szczescie ma w pt i w czasie trwania zajec :tak:

reklama
hej ja tylko na chwile bo zaraz mam wizyte u poloznej.
Zab nie zrobiony :sorry2:, na szczescie przestal bolec. Pozniej napisze co i jak.
Trzymajcie kciuki za wizyte.

Do góry