reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
już jestem po pracy ufff

a co tu dziś taka pustka, myślałam, że nie nadrobię aa tu proszę !

misiarska co byś się nam objętościowa zmieściła hihi :D

ania strusiu pędziwiatrze zwolnij, usiądź i skrobnij co Ty tam taka zalatana jesteś :)

Liza ja to Ciebie rozumiem z tym bieganiem jak nie po jednego to po drugiego ;) Ja to mam na co dzień dzieci odbieram z 3 różnych miejsc a potem zawoże każde w inne miejsce i tak w kołko jak szofer ;)

No pusto dziś u nas strasznie :-(.

ANIU jak w pracy na odwiedzinach ?/

MISIARSKA oj jak ja lubie ta krytykę do imion wrrrrr,jak się komus podoba inne imie to niech sobie zrobi i da takie imie jak chce ,ze tak już nie ladnie powiem :-).

Bylam u pediatry ,oliwka zdrowa,ali osłuchowo ok,gardlo wirusowe,dostal syropek i kurujemy się ,ale jest dobrze,tylko biedak coraz bardziej mi kaszle .

Ja dziś dostałam kopniaczka z brzuszka jak na lezaco nadluchiwalam :-)

jestem jestem
już nigdzie nie latam, no jutro jeszcze zebrania :dry:ale to sobie posiedzę

coś mnie coraz częściej gardło rano boli ale widzę że tu raczej większość z choróbskami walczy :no:
może już dosyć tej zimy.... ile można ;-):tak::-D

Majka u pedagoga wypadła bardzo dobrze i dobrez :tak: mam jej wzrok sprawdzić bo jak ona pisze kładzie się na ławce i pani myślała że ona zmęczona była a ona tak prawie zawsze robi nawet jak koloruje więc lepiej sprawdzić
i ma czytać 15 minut dziennie na głos bo fatycznie, przekręca wyrazy i co nie umie przeczytać to wymyśla
kolejen spotkanie 21 lutego i wtedy dostanę już jakieś konkretne wytyczne co i jak z nią robić :tak:
aniai jak bylo w kinie? fajny film?
w kinie było miło, fajnie tak wyjść czaem bez dzieci i wrócić do domu i nic nie robić :tak:
a film mimo wszytsko fajny ale jak już tam gdzieś pisałam specyficzny i dla kazdego może wydawać się inny :tak: wszystko zależy kto w jakim środowisku dorastał, czy był dzieckiem, taką żoną czy właśnie gł. bochaterem :tak:czy może ten problem wogóle go nie dotyczył, ja z M nawet się pośmialiśmy
Ania jak po weekendzie?
zmęczona jestem, nie lubię aż tyle latać, zaliczaliśmy jeszcze zaległe dni starszyzny więc u tesciów i moich dziadków byliśmy
kate nie uwierzysz sprzedałam spodnie na allegro hihi :)
a ja sprzedałam spodnie i trzy bluzeczki :tak:

dorota już jestem i póki co będę systematycznie :tak:
ja pierwsze kopniaczki poczujłam w 16 tygodniu aż mój gin się dziwił że tak szybko ale jak sprawdził na usg że mała leży bardzo nisko to stwierdził że to możliwe bo tam ma ciasno i się rozpycha :tak::-D

resztę pozdrawiam

hej
stefa ,Ania138 czyli handel idzie, włąśnie dzwoniła koleżanka ze zastanawia sie
czy sklepu z używaną odzieżą nie otworzyć, ja jej mówie po co? handluj na necie
a ja dzisiaj przez ten handel dziecka do przedszkola nie odwiozłam bo nie było kiedy :confused:
Misiarka ja tez zawsze słysze ze moje dzieci zwydziwiane imiona mają,
ale ja zawsze mówie moje dzieci i ja wybieram imiona i po temacie

wybaczcie ale nic więcej nie pamiętam,

kate tak kulawo ale zawsze kilka złoty wpadnie
u mnie też były ale
przy Majce tylko cisza i ładnie, a teść stwierdził a co to ma być pszczoła :confused:
Dawid wywołam ogromne oburzenie u mojego ojca że żyda w rodzinie sobie nie życzy :szok: na co ja że nie życze sobie w rodzinie alkoholika :tak: i że nie musi go nigdy na oczy zobaczyć i tyle
a Marcela to jak juz wiecie mojej mamie się nie podobało "a co to polskich imion nie ma tylko takie chińskie" i jeszcze "co to ma być Gang Marcela, to już lepiej jak musimy tak wymyślać to Marcelina a nie takie nie dokończone", a dzisiaj co ktoś wchodził do niej do gabinetu i się pytał co będzie to ona odpowiadała "Marcela co z dupy strzela" :sorry2:

Ostatnia edycja:
Kate ojjj nieładnie :) a Twój młody tak lubi przedszkole hihi :)

ania, misarska , dorota
, jak się innym nie podoba to ich sprawa .. Ewentualnie potem dziecko może mieć jakieś pretensje o imie hehe ;) Bo ja np. Gienia nie chciałabym mieć na imię a miałam mieć po babci :cool2:

przyszłam dziś z pracy zasiadłam do porządków w zabawkach i sruuu zrobiło się miejsce na nowe :D
jestem wykamana !

mamcia a jak u Ciebie, jak dentysta ?

stefaa dokładnie tak jak mówisz, ja mam takie samo zdanie, że tylko dziecko w przyszłości może mi podziękować np. przez kupę kamieni za imię ;-)

Witam się nocno wieczornie, byłam w pracy do 22, rzn, mialam być, bo wyszłam o 23:wściekła/y:
Teraz wypilam winko półsłodkie z mężusiem i jest mi dziwnie wesoło :szok::-D:-D
Czytam, co u Was, M się kąpie :tak::-D;-)
Oczywiście nie pamiętam co której odpisać niestety ale się poprawię, jutro mam wolne :tak:
pamietam, że Dorota123...poczuła kopniaczka....ale super!!!! Ja też chcę!!!!!!!, suwaczek Ani138 tez zasuwa do przodu w szybkim tempie, Ania pokaż brzusio!!! Stefaa...co miał oznaczac twój post "dziewczyny ja dzi" bo nic wiecej nie ma :-D:-D:-D, chyba coś się urwało hi hi, Mamcia...jak u Ciebie, bo Ty kolejna w kolejce, Happymama...czekamy na zdjęcie Fabianka....jak się czujesz???
Witam się również, z resztą Kate, Marta, Liza, Pysia, Lenka, Misiarska, Nathani, Annaoj,...kce....coś Madi...długo nie zagląda i resztą niewymienionych Mamuś

Buziaki dla Wszystkich i słodkich snów życzę!!!!

reklama
Witajcie

STEFA zgadza się ,mam innych w nosie ze się im imie mojego dziecka nie podoba,pozniej dziecko może mieć tylko pretensje .

ANIU no mam nadzieje ze dziś Ciebie więcej na bb będzie :-).

DORIS napisz jak na imprezce było ?? a kopniaczka chcesz :-) ,nastaw pupe proszę hihihihihih zart :-)

KATE handel kwitnie to dziecko zaniedbane i do przedszkola nie poszlo hihihihi tez zarcik :-).

U mnie skończone 16 tyg wiec zaczynamy 17 tydzień :-).

Rano nadluchiwalam i dostałam 2 delikatne pukniecia ,ANIU I tez na samym dole po lewej stronie bardziej,wiec może moje dziecie tez na dole lezy :-).
Mam nadzieje ze kopniaczki się rozkreca :-). w najbliższy wtorek mam wizyte u gina i licze tez na usg bo dawno nie miałam .

Dziewczyny do was zapytanie bo zapomnialam lekarki zapytać,ali osłuchowo ok,gardlo ma wirusowe,troche kaszle ,dostal tylko taki syropek na wzmocnienie i zapomniałam zapytać czy jak goraczki nie ma to czy mogę na kilka minut na dwor z nim wyjść ????? jak myślicie ??????

MILEGO DNIA

Ostatnia edycja:
Do góry