reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Wpadam jeszcze bo mnie zapomniecie wkoncu :laugh2::happy::crazy:
Hej ;-)

dorota super miezkanko i jakijuz brzus duzy :szok: jak na 20tc wyglada :tak:
poziomki i jak u dieetyka? :p masakra ze musicie chodzic:cool:

Yyy tyle zapamietam tak z konca ;-)
zaraz o corke ide bo Daniel mial wolne bo bylam w przychodni z nim u lekarza i dostal skierowanie do alergologa :p
Pogoda za oknem piekna wiec spacer zaliczymy napewno ;-) ju z drugi dzi :-)

buziaki!

reklama
rano tak tylko wpadłam przeczytać a teraz coś popisać :rofl2:
moja głowa jakby ok, w nocy jeszcze bolała i się budziłam ale wzięłam zimny okład i jakoś dało radę
u mnie też wiosna tej zimy więc spacer zaliczyłam, papiery z wypadku synka złożyłam do sekretariatu i teraz tylko czekać, na nic nie liczę bo co to za uszczerbek na zdrowiu taka blizna na czole, no zobaczymy

M dzisiaj nie jechała do pracy to pojechał części w samochodzie wymieniać, więc też luzik ;-)

ania ja znalazłam niebieskie piórko ! i w szkou byłam jak je zobaczyłam.. kolega w pracy chwalił się jaką zmiotkę do monitora sobie kupił.. moja mina była bezcenna jak zobaczyłam, że jest z niebieskich piór !!!

dorota noo wiesz tak się lansujesz w majcichach to zaglądam hihi ! :p
:confused: ale jaja, no muszę obejrzeć ten film i spróbować :tak:

powiem szczerze że mi też wpadły w oko :cool2:
dorota to faktycznie inny wątek :tak:
no też bym miała dylemat na Twoim miejscu i jeśli jest tak jak Pani mówi to może faktycznie lepiej zostawić go w przedszkolu, i przecierpieć te wyjścia z domu choć wiem co to znaczy :-(
mamcia to dobrze że to nic poważniejszego :tak: i faktycznie pomyśl o gabinecie prywatnym ;-)

Stefaa ja tez po nocach buszuje a rano spie jak zabita :wściekła/y:. A stronka mnie tak wkrecila ze szok :-D, bo ja lubie chwalic sie :tak::-D...ale jestem okropna :rofl2::laugh2:.
Od jutra zaczynamy 32 tydz. szok!!!!! maly wiercipieta jak dupke wypnie to normalnie w dloni mieszcze ;-).

Mamcia a przez stronke tez sprzedajesz ?

Ja strasznie sie wkrecilam w handel swoimi ciuchami. . Jaka satysfakcja miejsce na nowe kasa tez hihj:-) zaraz musze
Po n jechac wpadlam tylko fryty zrobic w piekarniku bom szalenczo glodna !

Dzis mamy 8 rocznice slubu wow

Nie narazie przez stronke nie sprzedaje. Bo do pl mi sie nie oplaca wysylac, chce sie wkrecic na angielskie strony, wtedy moze cos sie ruszy :tak:. A sprzedaje to samo tylko na ebayu.

Ja na wiosne tez wystawiam swoje ciuchy na ebayu, zawsze sie nazbiera przy porzadkach wiosennych ;-), wiem jakie to wkrecajace :tak:

Stefa, najlepszego z okazji rocznicy.. to sobie miło ;-) pewnie spędzicie :-)

Dorotka, śliczne mieszkanko, super... tyle miejsca... dzieciaki fajowe... a brzuszek rzeczywiście jakby większy niż ten 12 tydzień :tak:

Stefa, fajnie się wkręciłaś na tę sprzedaż swoich rzeczy... ja też chciałam łóżeczko po Matim sprzedać, nosidło, ciuszki na zimę, pościel, i na chęciach się skończyło

reszta potem, bo ktoś przyszedł

happymama wiesz juz coś może na temat tej dziewczyny ? czemu dziecko zmarło ? jeszcze nie odchodź na porodówkę, naciesz się chwilami bycia we dwoje 24h ;)
jeszcze nie odchodzę;-) dobrze mi w tej ciąży:tak:
dzisiaj miały być wyniki sekcji ale Kerna napisała nam że nie ma siły i jak dojdzie do siebie to się odezwie i napisze co i jak:-(

hej...

Dorota no pobiłaś mnie ja miałam mniejszy brzuszek w trojaczej ciąży w tym t.c,

a trójca mnie zameczy osiwieję za młodu hehehe

sorki ale wpadnę tu na chwilę..
jak trójca ma drzemkę to ćwiczę.. odpusciłam sobie w swieta ćw. i dziś miałam taka zadyszkę ,że ho ho
i tak jak Sefa sprzedaję ubrania po trójcy .. ilez tego mam , w pudłach..a ile oddałam

stefa duzo milości zyczę

dla każdej z was buziaki przesyłam...

reklama
Do góry