reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej laski wpadłam na chwile do was....padam na twarz , ten płacz i marudzenie małego daje sie we znaki wszytskim:no:

poziomki nie wiedziałam,że ty tez pisarka jestes:) gratuluje artkułu:) od razu wiedziałam,że to ty napisałaś zanim weszłam go przeczytać

stefa macierzanke kupiuje za grosze zielarskim, opieram sie na ksiazce jednej zielarki.....wszystkiego dobrego dla was

no i tyle było, maly znowu sie wybudził, bo mu sie ulało :cool: i tak caly czas

reklama
ja też uwielbiam handelek :tak: ale na allegro, i tak samo jak stefaa odrazu po nowe lecę :-D lub na allegro łowię, mam właśnie prawie 200 zł do zapłaty :sorry2:ale jak się obłowiłam w licytacjach :rolleyes2: 11 rzeczy udało mi się wygrać od jednego sprzedawcy, w tym taki fajowy kożuszek - ponczo :tak: oby wszystko pasowało
mam znowu dużo do wystawienia ale jakoś nie mogę się zebrać do fotek, mierzenia i opisu :eek: a ja to nawet sobie manekina kupiła żeby ładne foty robić :rofl2: tylko on ma rozmiar 38 a ja wystawiam głównie jeszcze moje za małe rzeczy w rozmiarze 34 -36 i nie wszystkie się wciskają :dry:

stefaa ode mnie też upojnej nocy :rofl2::biggrin2::rofl2::biggrin2:

cześć dziewczyny
odmeldowuję się po powrocie. Było genialnie, rewelacyjnuie spędziłam czas. Byliśmy całymi rodzinami:-) Jednak intenrnet to nie samo zło;-)
Nie nadrobię Was:zawstydzona/y:przepraszam, ale po powrocie oczywiście mam młyn.
Zaliczyliśmy dzisiaj dermatologa i normalnie płakać się chce. Lekarka nadal mi kazała maść stosować, która nic nie daje:eek: Oczywiście naświetliłam temat, zresztą wystarczyło na dziecko spojrzeć. Młody jest nerwowy, chce się drapać, prawie cały czas na łapkach skarpetki ma, co by do krwi nie rozdrapał. Żle sypia:-( Jutro mamy alergologa:eek:, zobaczymy co powie. Ja planuję sie umówić do lekarki, do której z Alciją chodziłam, miała kontrowersyjne podejście (np twierdzłia, że Młodą przekarmiam), ale przynajmniej jej mazidła pomagały. Dla Alicji dostałam maść i skierowanie do alergologa. Natomiast Igor ma znamię do wycięcia, troszkę mnie lekarka nastraszyła, bo pytała czy mieliśmy czerniaka w rodzinie. Teraz muszę znaleźć w miarę szybki termin w szpitalu, bo osiwieję.

Od jutra obiecuj być na bieżąco, mam nadzieje, że u Was wszystko w porządku

hej
A ja myslałam, ze tylko ja handlara jestem, ja ciągle coś kupuje, ciągle coś sprzedaje,
dzieciom non stop wymieniam zabawki, ciuchy po nich tez sprzedaje,
swoje kuzynce daje, bo u niej z kasą cięzko i zawsze się cieszy jak dostaje

Stefa ja również życze miłej nocki
marta sab simplex nie pomaga?
Ania a ja niedawno manekina sprzedałam, tez miałam na ciuchy do zdjęć,
jeszcze pozostałość po sklepiach które kiedyś prowadziłam,
ostatnio było wystwianie na allegro za grosza cały weekend,
posprzedawałam troche różnych rzeczy , zrobiłam miejsce na nowe

Dziewczyny dziękuję za życzenia, ale z upojnej nocy nici wiecie ten teges ;) Ogólnie Małż się postarał cały dzień milczał, już miałam wymówki mu robić a on wpada z bukietem róż.. trafił w moje romantyczne serce hehe :)

Rośnie mi 8 już miałam nadzieje zakonczyc przygodę z dentysta .. a okazało się ze musze wyrwać chirurgicznie, bo ona nie ma gdzie wyrosnąć i wrasta pod zęby, ból niemiłosierny :( i mają mnie znieczulić mocnej bo to taki 1.5 godzinny zabieg a potem tydzień l-4 .... why !! dlaczego ja !

annaoj
witaj !! cieszę się, że wypad udany.. mam nadzieję, że i nam kiedyś będzie dane się spotkać ;) mieszkamy tak blisko .. :cool2:

poziomki
co się nic nie chwalisz ? dawajcie linka !!

marta bidulo ale pomyśl sobie, że to jeszcze tylko 1 m-c ;)

a ja robie tranzakcje za tranzakcją.. na facebooku jest tyle fajnie, że to mam za free, bez prowizji i kosztów aukcji ;) dodałam Was do mojej grupy, żeby zrobić sztuczny tłum hehe :rofl2:

Witajcie
Ja jak co jakiś czas witam się z Wami późno wieczorową porą ale pracowałam do 22 a jak wróciłam musiałam jeszcze...posprzątać kuchnię :-(
Teraz relaksuję się prze laptopem czytając co u Was! :-)

Dorota12345.
..ja w Częstochowie byłam na pielgrzymce jak miałam chyba z 10 lat, bardzo bym chciała jeszcze tam pojechać ale to tak daaaaleko ode mnie. Szkoda, bo bym Cię odwiedziła.

Ania to na tej grupie mam siedzących w domu to musi być spory ruch :-), pewnie często piszecie, nie tak jak ja tylko wieczorami po pracy :-(

Monika...dziwnie, że tak z kasą musisz chodzić, teraz to wszystko przelewami można załatwić i to nawet nie wychodząc z domu. A powiedz, co z mową Twojej córki> Coś masz stwierdzone, bo mój Damian też mało mówił ale wszystko dobrze, no oprócz tego, że on dyslektyk

Stefaaa....o co chodzi z tym niebieskim piórkiem, to z jakiegoś filmu, książki? Bo jakoś mi umknęło, przeczytałam tylko ostatnio, że trzeba o nim myśleć i się znajdzie. I w jakim celu to ma być :-)?I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

Mamcia...ale ten Twój suwaczek zasuwa do przodu!!!

Pysia, Lenka...hej

Happymama...masakra, po prostu, nie mogę aż tego czytać :-(

Marta24
.... dasz radę, jeszcze trochę i mały wyjdzie z tego okresu kolkowo-płaczowego. Odpoczywaj jak tylko możesz i kiedy się da.

Annaoj kce...a Ty małego karmisz piersią? Mi się wydaje, że to jakaś alergia pokarmowa.

Kate...jakie masz fajne zabawki dla trzylatków?

Poziomki...a Ty gdzie?

Oczywiście witam resztę niewymienionych Mamuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liza...Ty rzeczywiście coraz rzadziej zaglądasz :-(

Madi77...Ty również, no ale Ty bardziej usprawiedliwiona ze względu na trójcę w wieku mojej Julii. Jakoś nie wyobrażam sobie Julii x3

wpadam z rana na chwile .

Ja to jakas dziwna jestem ale dzis nie mam sumienia poslac alanka do przedszkola,do poniedzialku chce podjac juz jakas ostateczna decyzje co teraz z tym przedszkolem.
Ja ogolnie twarda jestem i wczesniej prowadzilam go nawet jak strasznie plakal a teraz jakos nie mam sumienia a nawet wyrzuty sumienia mam jak go tam posle,

MADII tys naprawde usprawiedliwiona i jak zwykle podziwiana ze dajesz rade razy 3 :-).

ANNAOJ ciesze sie ze wyjazd sie udal, a to z malym z ta skora wspolczuje,moja przyjaciolka ma dziecko z atopowym zapaleniem skory,ktory prawie nic jesc nie moze,wiem jak ma przerabane,wspolczuje naprawde .

MARTA 3 maj sie dzielnie.

STEFA 100 lat z okazji rocznicy .

ANIU no wlasnie odwagi do poslania do przedszkola alanka mi brakuje :-(,chyba hormony przezenie przemawiaja :-).

DORIS zawsze zapraszam do mnie to pozwiedzamy czestochowe razem :-).serdecznie zapraszam :-)

HAPPYMAMA biedna Kerna :-(.to straszne jest i tez brak mi slow :-(.

Wiecej nie pamietam co komu,ale pozdrawiam was wszystkie.

Dzis u mnie misja sprztaanie starego mieszkania .

ja też szybciutko wpadam powiedziecie HEJ i życzyć miłego dnia ! Mam oczy na zapałkach powieszone, przez to sprzedawanie nie spię w nocy bo biznes na FB kręci się wtedy najbardziej... buuu

Doris ja częsciej na Fb pojawiam się jak pracuje, bo jak jestem mamą siedzacą w domu to nie mam kompletnie na nic czasu !! dosłownie i w przenosni. Siedzą w domu jest tyle rzeczy do zrobienia których nie zauważam bedą c w pracy ;) .. Ty ogólnie masz już dorosła córkę pewnie dużo Ci pomaga :)

Madii a dla mnie Święta Trójca to nie jest argument haha :) no jak tak zaniedbywać życie towarzyskie ;)
Jak Ci idzie walką z oponką :D centymetry w dół ?

ciekawe co się dzieje z Anulla, pewnie zapiła gdzieś na imprezie i jeszcze do żywych nie wróciła !! hihi

Ostatnia edycja:
Hej hoł ;-)
doris postaram sie czesciej zagladac ;-)
Stefea ja chyba musze zacząc cwiczyc tez bo opony zimowe zalozylam hahahahaha :-D nie no posadzono mnie o okrągly brzuszek i ciąze :p gdzie ja sie na swietach przezarlam i tak wyszlo :-) teraz ograniczenia, ale @ sie zbilza wiec i tak nic to nie da :p moj Ł. mnie mobilizuje bo sam chce cwiczyc :-)
dorota udanego sprzatania, i odpoczywaj duzo :tak:

Daniel znow w domu - ma czerwone oko tak ze.... :/ puscilam mu krople moze mu przejdzie :no::confused2::cool: i jutro juz pojdzie :sorry:
ide pranie wstawic bo nadrabialam z lekka i odlozylam :-) :-D
i od dzis chyba pakowanie zaczniemy.... przeraza mnie to.... :szok::shocked2::cool2::rofl2:

reklama
hej
chyba się wyspałam, a Ty mamcia? jak noc?
głowa ok i tym samym mdłości też ustały :tak: do następnej migreny :eek:

M zaprowadził dzieci do szkoły i pojechał do Poznania, wróci dziś wieczorem albo jutro zależy ile do poprawek będzie
muszę dzisiaj kupić Majce papcie do szkoły bo z tych wyrosła i pięta ją boli a jutro ma taneczny występ noworoczny

muszę iść dwa razy do szkoły bo moja gwaiazda, oczywiście przeze mnie :eek:, zapomniała woreczka z groszami zabrać a mają akcję "góra grosza", dlaczego moja wina? bo powiedziałam że jej jeszcze dołożę i zapomniałam a ona czekała i swoich nie zapakowała :dry: ta mała żmija zawsze znajdzie winnego :tak:

ja też po dzieciach co lepsze sprzedaję dużo, co bardzo gniecie moją mamę :sorry2: że dla siostrzenicy nie daję, ja głównie muszę kupować bo już nie mam nikogo kto by sprezentował jak dla maluszka a moja siostra ma koleżankę co raz na jakiś czas przynosi wory z lupa od znajomej i przeglądają sobie w domu a co nie chcą oddają i jakoś ja nic nie dostaję :no: i to mojej mamie nie przeszkadza ale ja mam oddać :dry:
a ja wolę sprzedać i kupić im nowe :tak: czasem zapakuję dla niej też parę rzeczy ale nie wszystko
hej
A ja myslałam, ze tylko ja handlara jestem, ja ciągle coś kupuje, ciągle coś sprzedaje,
dzieciom non stop wymieniam zabawki, ciuchy po nich tez sprzedaje,
swoje kuzynce daje, bo u niej z kasą cięzko i zawsze się cieszy jak dostaje

Ania a ja niedawno manekina sprzedałam, tez miałam na ciuchy do zdjęć,
jeszcze pozostałość po sklepiach które kiedyś prowadziłam,
ostatnio było wystwianie na allegro za grosza cały weekend,
posprzedawałam troche różnych rzeczy , zrobiłam miejsce na nowe
jak witać my wszystkie takie bizneswomen :rofl2:
widziałam ale nie miałam weny i nic nie wystawiłam :dry: a to taka okazja była
Rośnie mi 8 już miałam nadzieje zakonczyc przygodę z dentysta .. a okazało się ze musze wyrwać chirurgicznie, bo ona nie ma gdzie wyrosnąć i wrasta pod zęby, ból niemiłosierny :( i mają mnie znieczulić mocnej bo to taki 1.5 godzinny zabieg a potem tydzień l-4 .... why !! dlaczego ja !

a ja robie tranzakcje za tranzakcją.. na facebooku jest tyle fajnie, że to mam za free, bez prowizji i kosztów aukcji ;) dodałam Was do mojej grupy, żeby zrobić sztuczny tłum hehe :rofl2:
mi też to grozi jak moja 8 stwierdzi że rośnie :dry:
a ja dziękuję za dodanie do grupy bo uwielbiam takie ubraniowe ciekawostki :laugh2:
Ania to na tej grupie mam siedzących w domu to musi być spory ruch :biggrin2:, pewnie często piszecie, nie tak jak ja tylko wieczorami po pracy :-(
kiedyś tak, nawet zaniedbałam trochę przez to M :zawstydzona/y::cool2: tak się wciągnęłam, komp cały dzień do nocy włączony i ruch jak byśmy wszystkie na jarmarku były :tak: a teraz jak już większość pracuje i nie ma czasu to rak na jakiś czas zaglądamy zdać relacje co i jak u na i tyle
wpadam z rana na chwile .

Ja to jakas dziwna jestem ale dzis nie mam sumienia poslac alanka do przedszkola,do poniedzialku chce podjac juz jakas ostateczna decyzje co teraz z tym przedszkolem.
Ja ogolnie twarda jestem i wczesniej prowadzilam go nawet jak strasznie plakal a teraz jakos nie mam sumienia a nawet wyrzuty sumienia mam jak go tam posle,
ANIU no wlasnie odwagi do poslania do przedszkola alanka mi brakuje :-(,chyba hormony przezenie przemawiaja :biggrin2:.
To go teraz wypisz i od września spróbuje do nowego, zawsze to trochę starszy będzie :tak:
wiem że to serce pęka jak on tak płacze, jak już pisałam co miałam wolne to mój w domu siedział bo ja później cały dzień nic nie mogłam zrobić, takie wyrzuty sumienia miałam że ja siedzę w domu a on tam taki biedny, zapłakany i tęskni za mną, i się martwi czy przyjdę po niego :-(
A na kiedy Ty masz termin porodu?

anna oj witaj :biggrin2: najważniejsze że spotkanie udane :tak:

Do góry