hej
chyba się wyspałam, a Ty
mamcia? jak noc?
głowa ok i tym samym mdłości też ustały
do następnej migreny
M zaprowadził dzieci do szkoły i pojechał do Poznania, wróci dziś wieczorem albo jutro zależy ile do poprawek będzie
muszę dzisiaj kupić Majce papcie do szkoły bo z tych wyrosła i pięta ją boli a jutro ma taneczny występ noworoczny
muszę iść dwa razy do szkoły bo moja gwaiazda, oczywiście przeze mnie
, zapomniała woreczka z groszami zabrać a mają akcję "góra grosza", dlaczego moja wina? bo powiedziałam że jej jeszcze dołożę i zapomniałam a ona czekała i swoich nie zapakowała
ta mała żmija zawsze znajdzie winnego
ja też po dzieciach co lepsze sprzedaję dużo, co bardzo gniecie moją mamę
że dla siostrzenicy nie daję, ja głównie muszę kupować bo już nie mam nikogo kto by sprezentował jak dla maluszka a moja siostra ma koleżankę co raz na jakiś czas przynosi wory z lupa od znajomej i przeglądają sobie w domu a co nie chcą oddają i jakoś ja nic nie dostaję
i to mojej mamie nie przeszkadza ale ja mam oddać
a ja wolę sprzedać i kupić im nowe
czasem zapakuję dla niej też parę rzeczy ale nie wszystko
hej
A ja myslałam, ze tylko ja handlara jestem, ja ciągle coś kupuje, ciągle coś sprzedaje,
dzieciom non stop wymieniam zabawki, ciuchy po nich tez sprzedaje,
swoje kuzynce daje, bo u niej z kasą cięzko i zawsze się cieszy jak dostaje
Ania a ja niedawno manekina sprzedałam, tez miałam na ciuchy do zdjęć,
jeszcze pozostałość po sklepiach które kiedyś prowadziłam,
ostatnio było wystwianie na allegro za grosza cały weekend,
posprzedawałam troche różnych rzeczy , zrobiłam miejsce na nowe
jak witać my wszystkie takie bizneswomen
widziałam ale nie miałam weny i nic nie wystawiłam
a to taka okazja była
Rośnie mi 8 już miałam nadzieje zakonczyc przygodę z dentysta .. a okazało się ze musze wyrwać chirurgicznie, bo ona nie ma gdzie wyrosnąć i wrasta pod zęby, ból niemiłosierny
i mają mnie znieczulić mocnej bo to taki 1.5 godzinny zabieg a potem tydzień l-4 .... why !! dlaczego ja !
a ja robie tranzakcje za tranzakcją.. na facebooku jest tyle fajnie, że to mam za free, bez prowizji i kosztów aukcji
dodałam Was do mojej grupy, żeby zrobić sztuczny tłum hehe
mi też to grozi jak moja 8 stwierdzi że rośnie
a ja dziękuję za dodanie do grupy bo uwielbiam takie ubraniowe ciekawostki
Ania to na tej grupie mam siedzących w domu to musi być spory ruch
, pewnie często piszecie, nie tak jak ja tylko wieczorami po pracy :-(
kiedyś tak, nawet zaniedbałam trochę przez to M
tak się wciągnęłam, komp cały dzień do nocy włączony i ruch jak byśmy wszystkie na jarmarku były
a teraz jak już większość pracuje i nie ma czasu to rak na jakiś czas zaglądamy zdać relacje co i jak u na i tyle
wpadam z rana na chwile .
Ja to jakas dziwna jestem ale dzis nie mam sumienia poslac alanka do przedszkola,do poniedzialku chce podjac juz jakas ostateczna decyzje co teraz z tym przedszkolem.
Ja ogolnie twarda jestem i wczesniej prowadzilam go nawet jak strasznie plakal a teraz jakos nie mam sumienia a nawet wyrzuty sumienia mam jak go tam posle,
ANIU no wlasnie odwagi do poslania do przedszkola alanka mi brakuje :-(,chyba hormony przezenie przemawiaja
.
To go teraz wypisz i od września spróbuje do nowego, zawsze to trochę starszy będzie
wiem że to serce pęka jak on tak płacze, jak już pisałam co miałam wolne to mój w domu siedział bo ja później cały dzień nic nie mogłam zrobić, takie wyrzuty sumienia miałam że ja siedzę w domu a on tam taki biedny, zapłakany i tęskni za mną, i się martwi czy przyjdę po niego :-(
A na kiedy Ty masz termin porodu?
anna oj witaj
najważniejsze że spotkanie udane