reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam!Wczoraj z kasą poszło wszystko ok.Z domu pojechałam z mamą tramwajem,w banku trochę kolejka była ale nic.Mam lokatę założoną,jest do 11.07,wtedy dopłacę ze sprzedaży euro bo w czerwcu przeważnie jest zwyżka kursu.Pani w kasie na maszynę dała kasę a potem każdy papierek liczyła,takie są procedury u nich.Z tamtego banku musieli wypłacić mi gotówkę bo ja mam konto tylko w tym gdzie teraz wpłaciłam.

Co do Inii bo Doris pytała to nic nie wiem,w połowie miesiąca pojadę do tej fundacji gdzie ma na rehabilitację chodzić żeby powiedzieli mi od kiedy może chodzić.Dopiero po tym dadzą jakieś papiery,ew.skierowanie na badania jakieś a wydaje mi się że powinni zrobić jej tomograf głowy bo nie zachowuje się jak normalne,zdrowe dziecko.

Mam pytanie,bo cały czas myślę czy nic się nie stanie-jak robiłam przelew na obiady dla szkoły nie podałam że to szkoła w Toruniu,tylko nr.szkoły,adres no i konto poprawnie.

Ostatnia edycja:
reklama
też myślę że kasa dojdzie bez problemu, najważniejsze że nr konta dobry :tak:

grosze zaniesione :tak: córka szczęśliwa, mówi że tata źle przekazał nic nie mówiła że to moja wina :sorry: dociekać nie będę,

dowiedziałam się od jej wychowawczyni że Majka opowiada wszystko o mojej ciąży, jak ja się czuję, jak mała kopie, jakie śpioszki czy stroje kąpielowe znalazła, no dosłownie o wszystkim, Pani się śmiała, że jest na bieżąco ze wszystkim :shocked2::-D to miłe że ta złość i niechęć jej przeszła :tak: ale takiego podejścia się nie spodziewałam :no::rofl2:

Ostatnia edycja:
Hej, jestem i ja.....zanelam dzis po 4 dopiero, masakra normalnie :/.....ale mlody jeszcze dzis w domu to moglam pospac i dopiero pol godz temu sie obudzilam, nawet nie chce mi sie wstac z lozka :/....
Widze ze wszystkie bizneswoman z nas na maxa :D, dobrze trzeba kombinowac....ale jestem glodna, M tosty robi na sniadanie :)

Hej Dziewczeta:)
Zapomnialam o tym artykule:D

Dziekuje za wszystkie pochwaly,to jest bardzo budujace i zachecajace:*

U nas...wlasciwie nic ciekawego. Jagoda wymusza na mnie ciagla zabawe bo szybko sie nudz..chce na okraglo stac..heh
Blizniaki usnelyvwczoraj o 1:30 wiec jestem padnieta.

Ania mam nadzieje ze glowa odpusci wkoncu

Annaoj biedny maluch..moze i jego przekarmiasz;) (zarcik) Skoro mazidla od tamtej lekarki pomagaly faktycznie nie ma na co czekac.
Ja tez mam znamiona do usuniecia a moja babcia ma raka..

Marta wspolczuje kolek:**

Stefa handel wciaga,ja to uwielbiam i handluje przy kazdej okazji:)

Doris niewazne o ktorej wazne ze jestes:)

Liza wspolczuje..ja juz mam dosc pakowania. Zdrowka

Mamcia i jak po tej masci? Ja tez sie lubie chwalic:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

mamcia zrób zdjęcie, pokaż jak to wygląda ?

teraz my zabawiamy się w lekarza ;)

annaoj ostatnio miałam się Ciebie pytać, czego ogólnie używasz do pielęgnacji na co dzień ? AZS to nie tylko alergia pokarmowa, alergeny wziewne też mogą spowodować wysypkę... Tak się dzieje z moją Nadia kiedy ma kontakt z psem, alergia jest tak silna, że wystarczy obecność psa w windzie , policzki szorstkie, ręce swędzą .. A ostatnio nawet podczas dłuższego kontaktu dochodzi do ataków astmatycznych. Pleśń też tak na nią działa, okres jesienny skóra w opłakanym stanie. Zaczeło się od długo utrzymującej ciemienuchy, potem twarz wyglądała jak oparzona, szorstka, czerwona, okolice czoła były bardzo zdrapane.. 6 lat temu problem ten nie był tak powszedni i wszyscy wytykali nam, że źle o nią dbamy .. teraz mamy swoje sposoby, jest starsza więcej rzeczy możemy użyć, chociaż tyle..

Gorzej to wyglada, ale zdjecie jest robione z lampa bo ciemno, te plamy sa bardziej zaczerwienione. To akurat kawalek nogi.

Załączniki

• 1389198532977.jpg
    1389198532977.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry