reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
Doris dziękuje za info od Marty
Marta GRATULUJE SYNKA !!!!!!! NIECH ROŚNIE ZDROWO !!!!!!!!!!!!
Dorota na wątku zamkniętym nic nie moge napisać bo nie jestem
do niego zaproszona :tak:,
fajnie ze Oliwka urosła, też miałam pisać ile ma wzrostu
poziomki ale mi smaka narobiłaś, pycha,
humor dzisiaj lepszy u Ciebie?
mamcia moje też ciągle brudza rozwalają, kruszą
a ja chodze i sprzątam i tak w kółko
a i ja dzisiaj w koczku chodziłam
Madii przeszedł dzieciom wirus??

reklama
cały dzień nie miałam czasu napisać.

Pierw serdeczne gratulacje dla Marty i małego Kacperka!!!
wygląda na to że teraz będzie kolej na mnie;-)a po wizycie tak, hemoglobina poleciała i mam brać żelazo dwa razy dziennie, zastój moczu w obu nerkach ale w lewej już bardzo minimalny w prawej też malutko także dużo pić i filtrować i może nie będzie tak źle. Szyjka 2,93cm także skróciła się prawie 1cm w ciągu 3 tygodni. Poleżałam sobie pod ktg ale ani maciupkiego skurczyku, tam gdzie był wykaz skurczy szła u mnie prościutka linia:-D no chociaż tyle.
Waga 55,5 także spoko;-)
mam mniej biegać a więcej odpoczywać i nie jeździć autem w dalsze trasy.
No może jakoś dotrwam do tego stycznia chociaż mam nadzieję.;-)

Marta, gratuluję synusia... wracajcie szybko do domciu :-):-):-):-):-)

Happy mama, dobrze, że z nerkami lepiej... no i ogólnie, to chyba dobre newsy, co nie... skurczy niet, no i szyjka też oK, tylko ta hemoglobina... ale żelazo powinno pomóc... i wcinaj wątróbkę :-D

piszę na szybciocha, bo jeszcze robota czeka... z dobrych wiadmości... wyspa d kuchni dziś dotarła... jest mega cudowna... no i najważniejsze, że jest zrodzona w mej główce, 99% mój projekt, bo inspirowałam się stylem prowansalskim i przeglądałam w necie zdjęcia, no i mnie jedno zainspirowało, i mam moją wyspę... jest super, a nie widziałam jej przed zrobieniem, ani wizualizacji, ani nic, a wyszła lepiej, niż myślałam :tak::-p

Martuchna super !!! gratuluję syna! malutki jak malutki szybko urośnie ;)

mamartusia jesteś wow? gdzies Ty była jak Ciebie nie było ??

poziomki ino mi smaka robisz tymi ciastami !! a won !

Kate masz face ? podeślij na priv kontakt :)

padam na twarz wyszłam o 7 przyszłam o 19 .. co za życie :baffled:

mamartusia jesteś wow? gdzies Ty była jak Ciebie nie było ??

dzięki Stefaa, a jakoś tak się złożyło. sama nie wiem. albo czasu mi brakuje żeby SPOKOJNIE! przy kompie 5 minut posiedzieć. albo umysł mi wysiada i nie ogarniam co napisać.

... Waga 55,5 także spoko;-)

DŻIZAS!!!!! jaka ty szczupła jesteś!! ja też tak chcę! :cool:

Mamartusia tak juz prawie jak u siebie:p jak sie umeblujemy po swojemu to bedzie ok:D

no to super!:tak:
A jak dziewczynki w szkole?

Marta - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
wpadam na chwile.. dowiedzieć się co u Marty..

GRATULACJE!!!

u mnie ciag dalszy teraz drugi synek ma wymioty ,pierwszy zdrowy.. :szok:

a małą diablice. pewnie nic nie wezmie..:-D

buziaaaaa

Do góry