hejka
Zalatany dzisiaj dzień miałam. Chyba pierwszy raz mnie nasza służba zdrowia pozytywnie zaskoczyła. Rano byłam w ośrodku wczesnej interwencji, lekarka w szpitalu stwierdziła, że Wiktorek ma tendencje do układania w literkę C i dostaliśmy skierowanie. Nie dość, że czekaliśmy na wizytę tylko 3 tygodnie, to dzisiaj od razu konsultacja neurologiczna i rehabilitacyjna i w piątek idziemy na ćwiczenia i muzykoterapię
Byłam u pediatry z jego skórą i qpkami, kazała iść do dermatologa i alergologa. Wiktorek niestety wygląda jak przy AZS i to takim paskudnym. B pojechał i wyżebrał wizytę u dermatologa na piątek. Teściowa ma się dzisiaj dowiedzieć o dobrego alergologa na NFZ. Zależy mi, żeby na kasę chorych, bo takim maluchom zwykle zalecają testy z krwi, które prywatnie są raczej drogie. Jeśli się nie uda idziemy prywatnie.
Marta gratulację wielkie!!!
Dorota miałam rano zajrzeć, ale się nie wyrobiłam. Innym razem, pewnie często tutaj jeździcie.
Terapii na nadpobudliwość zwykle lekarze nie zalecają, chyba, że dziecko ma ewidentne ADHD. Pisałam to apropo tego co sama pisałaś, radząc, a nie atakując Ciebie.
Ania tak dobrze doczytałaś. Wa naszym kościele chrzty na mszy o 15:30, więc nie robiłam obiadu, tylko kolację i wymyśliliśmy z B, że sushi zamówimy.
Happymama dobrze, że lepiej z nerkami. A co lekarz na Twoją szyjkę powiedział.
Madi zdrówka dla Trójcy.
Mamcia zdrówka dla dzieciaków.
Mamartusia zaglądaj częściej. Jak tam u Was?
Pysia foty daj.
spadam, bo mam troszkę papierów B do obrobienia