reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Liza ostatnio w opisach czytałam ze serce opojawia sie i zaczyna bić ,czyli rozkręca sie w 5 tyg ,a w 6 już bije,według usg bez 1 dnia to 6 tydzień. Wiesz nie pierwszy ra jestem w ciazy i gin sam pokazywał mi to bijace serduszko, a pozatym było ich tam 2 lekarzy i obaj stwierdzili ze to serduszko, a z reszta fajnie bylo widać zarodek a w nim ryszahace sie ,pulsujace serduszko :-).

Mamcia zdrowka .

Marta 3 mam kciuki.

My dziś w klinice ,o 14 juz w domu,jakoś szybko nam dziś poszlo :-).

Jupiii oliwka przez 3 miesiące urosła 3,4 cm gdzie wczesniej na rok rosła 4,8 cm :-), więc zastrzyki działają :-), strasznie sie cieszę . Pobrali jej krew na różne badania i zdjęcie rtg rączki aby określić wiek kostny :-), wszystkie wyniki dostaje poczta .

Mnie dziś głową boli :-(.

reklama
Poziomki to zrob sobie ;), ja sie nauczylam pic w ciazy i bardzo lubie.
Dorota super ze mala urosla i leki dzialaja.
Ja normalnie nerwa mam dzis na dzieciaki, chodze sprzatam a oni wszystko rozwalaja az sie plakac chce :(

1384875172035.jpg

To wyszlo nardziej ciasto makowe bo nie chcialo mi sie robic 2 mniejszych makowcow:p:D

Mamcia sprobuje ale pochodze jak do jerza:D nie wiem czemu:what:
Moje tez syfia:mad:
Jak mnie kiedys zaprosza do siebie to wejde w obloconych butach na kanape rozleje herbate i nakrusze i wdepcze ciasto w dywan:D

Załączniki

• 1384875172035.jpg
    1384875172035.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Mamcia dzięki ,nie stresuj sie,mnie też moje wkurzaja jak syria i też zawsze chodzę i sprzatam ,a efektów nie widać,dziś mnie łeb boli i brzuch pobolewa i ogólnie zmęczona jestem i mam gdzieś bałagan ,hi ,nawet gary w zlewie zostawię do jutra a to sie u mnie nie zdaza hi .

...
Moje tez syfia:mad:
Jak mnie kiedys zaprosza do siebie to wejde w obloconych butach na kanape rozleje herbate i nakrusze i wdepcze ciasto w dywan:D

boże ależ sie uśmiałam! :-D:-D:-D:-D:-D
ja wezmę z ciebie przykład i też tak zrobię! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a po za tym,
Marta - trzymam kciuki. :tak:

Poziomki - jak tam w nowym miejscu? zadomowiliście się już?

Dorota - gratulacje!!!!!!:tak::-)

Ostatnia edycja:
sms od Marty24

"Nasz synek Kacperek jest juz z nami :-) cały, zdrowy i śliczniutki, choć troszkę malutki. Świat przywitał o 16,15 wielkim krzykiem i w czepku urodzony :-)"

GRATULACJE!!!!!!!

reklama
Do góry