reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa mie wiem czy do wemtylacji nie wystarczy
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Moze sie da przeciez ludzie jakos maja
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa zaciekawilas mnie i znalazlam
Suszarki ewakuacyjne (wywiewowe) trzeba podłączyć do instalacji wentylacyjnej. Woda z prania jest usuwana z pomieszczenia jako para. Kondensacyjne natomiast mają zbiornik na wodę. Taka suszarka nie wymaga podłączenia do wentylacji.
Suszarki ewakuacyjne (wywiewowe) trzeba podłączyć do instalacji wentylacyjnej. Woda z prania jest usuwana z pomieszczenia jako para. Kondensacyjne natomiast mają zbiornik na wodę. Taka suszarka nie wymaga podłączenia do wentylacji.
so_happy
Fanka BB :)
Stefa zaciekawilas mnie i znalazlam
dokładnie, ja mam kondensacyjną , jestem bardzo ale to bardzo zadowolna z niej, dozo czasu zyskuje dzięki niej
so_happy
Fanka BB :)
stefa kupisz juz za 1200 zł ale ta prądu bierze dużo, ja dałąm prawie 3000 ( na razty 0 %)
pradu bieze bardzo mało klasa a+++, a biorac pod uwage ze nic nie prasuje to jeszcze żelazko prądu nie birze,
wszytsko mieciutkie wyprasowane, jedynie poskładac musze, i czas czas czas
pradu bieze bardzo mało klasa a+++, a biorac pod uwage ze nic nie prasuje to jeszcze żelazko prądu nie birze,
wszytsko mieciutkie wyprasowane, jedynie poskładac musze, i czas czas czas
reklama
Podziel się: