poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa wiem bomojej siostrze mama 20 lat temu takie kupowala,to tak jak by kupowac teraz po 300zl za butelke. Masakra i jeszcze dziecko sie meczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lenka z tego co doczytałam i zgadzam się z dziewczynami, nie pisały o tym, że Dorota ma zrezygnować ze świadczenia, tylko chodziło o przeznaczenie tych pieniędzy. Nie będę ciągnęła tematu, bo większość została powiedziana.`a ja musze wziac dorote w obrone, nikomu tych pieniedzy nie ukradnie, nie wyłudzi, a skoro ma mozliwosc to sie o nie stara, pewnie kazda z nas by skorzystała. z powietrza nikt nie przyznał jej tych punktow dot swiadzczen, i chyba kazda z na wolałaby zdrowe dziecko niz ta kase. moze zle napisała ze przeznaczy je na wynajem( choc wtedy poprawi warunki bytowe oliwki), dzieki temu swiadczeniu bedzie miała kase na leki, kontrole, lekarzy, dojazdy do lekarzy, zabawki wspomagajace rozwoj i wtedu z pieniedzy na zycie zaoszczedzi i bedzie kasa na mieszkanie, i juz wtedy byłoby to inaczej odebrane.
też je robie i uwielbiam, tylko jeszcze adwokata do masy dodaję.tesciu własnie wyjeżdża do Niemiec, 2 dni temu oznajmił , do pracy, nie wiem na jak długo, zobaczymy
ja mam prosty na rafaello bo biszkopt a na to masa : 2 kremówki ubite z 3 sniezkami do tego 3 białe czekolady i wiorki i to wsio
:-):-)To ja jak na patoligie przystalo uwielbiam piwo co prawda nie pije go duzo ani codziennie pomijajac fakt ze ostatnie 5 lat to albo w ciazy albo karmie
mam znajomą, której córka ma łuszczycę od czterech lat i na przełomie pór roku jest najgorzej, jak byłyśmy jednego roku na wakacjach to ona miała dla małej taką kosmetyczkę że szok, oceniała jakie kropki i plamki w jakim stadium i w zależności od tego brała odpowiednią maść ona już miała wprawę więc szła jak burza. Mi małej żal było jak na plaże szłyśmy a ona się cieszyła że tak jej się wszystko ładnie goi i tak ładnie wygląda :-(poziomki ja wspólczuje AZS mojej córce, od dzieciństwa skazana jest na kosmetyki tylko dla wrażliwców.. jednym słowem kupe kasy na to pójdzie ..