reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota- super że wszystko ok. oby tak dalej!!!

ależ mam bajzel w domu, jak zaczeliśmy składać meble i przekładać rzeczy to nie mogę wyjść z ogarniania normalnie, energia mnie coś opuściła.
Jutro mam wizytę ,mam nadzieję że nerka i szyjka ok.

reklama
Happy to trzymam kciuki za wizyte.
Juz przygotowujecie kacik dla maluszka?
Ide kapac dzieciaki, tez jakis dzien bez energii mam. A jeszcze musze 8 kg miesa zmielic na mielone :/

Annaoj ja jutro jadę na ligote do kliniki matki i dziecka ,na 5 piętro :-), nie wiem ile nam to zajmie ale myślę ze powinniśmy do godz 13 sie wyrobić .
A ty gdzie będziesz ? Chętnie mogę sie spotkać :-).
Happymama 3 mam kciuki za wizytę .

Więcej nie czytałam ,jestem już dziś strasznie zmęczona ,tyle dziś emocji :-).

Madii ale,żeby nie było na mnie internetowo tak szybko nie dochodzi ;)

pieruństwo naszczęscie u nas taka jednodniówka była ! mam nadzieje ze u Was tez !

bron się rekami i nogami, żeby Ciebie nie dopadło !

reklama
Do góry