reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamcia ,Stefa gin mówił to tak czysto teoretycznie ,pewnie też trochę otuchy chciał mi dodać ze moze być ok :-), a pewnie jak przyjdzie co do czego to i tak cc będę miała ,dla mnie na teraz to nieważne ja chce szczęśliwie donosic i szczęśliwie urodzić.

Mamcia odpoczywaj .

Stefa no to niezły dzień mialas ,ja prawo agaty nie oglądam .

Madi fotki ,fotki :-).

Poziomki przy oliwi wogóle nie mialam akcji porodiwej a szyjka jak w połowie ciazy ,a pozatym pomoc oliwce tetno różne wychodziło i wskazaniem do cc była ZAGRAZAJACA ZAMARTWICA PLODU .

Przy alanku to przeciwciała anty kel i cc w 35 tyg ciazy ,woleli go wyciągnąć niż aby mnie czy jemu coś zagrażało choć wszystkie wyniki itp byly dobre :-).

reklama
Stefa przyznaj sie ze cale noce spedzasz na nieziemskim sexie i dlatego spiaca jestes:D:D:D

A co chcesz??

Mi tez sie wydawalo ze po 2 cc nie mozna sn:confused:
Moze sie czyms w szkole ptzytrul?

Mamcia ciesze sie ze juz lepiej:)
Mojectez szaleja ,juz napuszczam wody do wanny:D
Moze sptzedala komus innemu i yetaz sie wyplatac probuje:confused:

Ostatnia edycja:
poziomki coś do sypialni chce :)

swoją drogą to jak Ty to robisz, że tak ładnie malować potrafisz ?

ja jestem beztalencie, ani śpiewać, ani grać, ani malować ..

mi czasami starsza córcia zapodaje co w kolejnym odcinkach seriali się wydarzy.. i miej tu niespodzianke..:szok:
a moi dziś na brudasa ida spać a co..:-D:-D

Ostatnia edycja:
Stefa samo sie,nie uczylam sie a odksd urodzilam Goske mialam przerwe.

A co dokladnie? Moze masz jakis fajny pomysl?
Mam zamowienie na przerobiona na zombie arielke:D
Tatuazem ma byc:p

5 cm? Myślałam, że o rozwarcie chodzi ...:eek::confused2: jakie foty...:-D:laugh2: a ona nawet w ciąży nie jest.... ale o tej godzinie przymulona jestem, dziś nie odetchnęłam nawet...:sorry::nerd: więc Madii, wybacz :-D aż musiałam się w postach z czytaniem cofnąć, żeby zakumać...

dziś od 7.45 w robocie do 15 (dodam, że w szkole pracuję, połowa ludzi, co porusza temat pracy n-la dogryza, że "nauczyciel to o 13 jest w domu"... taaa... ciekawe...:eek: potem na chwilę do urzędu i przed 16 w domu byłam, a o 16 korki, mama u mnie była, bo Natala chora, a M też do pracy, i tylko buty zdążyłam zdjąć i zimne jajko zjeść, co M zrobił - pierwszy raz w życiu, i ziemniaki gotował też pierwszy raz... i dumny jak paw...:-D:-p ale teraz to go częściej zaganiać będę... co prawda, bałaganiarz z niego straszny, ale pomagać też potrafi :tak:

i tym miłym akcentem kończę... lecę do dzieci...

pozdrawiam, i sorki, że tak tylko o sobie... i rozwarciu Madiiii :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pysia. czytam i czytam i oczom nie wierze...:szok::szok::szok:

ja nawet nie wiem co to rozwarcie. heheheh.. a tak na poważnie.. doceń męża :-):-) starał się

witaj w klubie n-li.. tylko ja od przeszło dwóch lat nie pracująca

mój M . nawet zauważył ,ze byłam u fryzjera..:-) duma mnie rozpiera..

Pysia moze nadejdzie sadny dzien ze i moj ziemniaki ugotuje:rolleyes:
Daj mu troche czasu a sie i sprzatac po sobie nauczy:)

Madii skoro zauwazyl nowa fryzure to zmiana musi byc duuza:D:p:D

Doris wysypiaj sie i wracaj:)

Moja trojca spi,pozistale dwie robia sobie kolacje czyt. sajgon w kuchni:cool:

reklama
moi tez już śpią,
Stefaa w ofercie tez mają paczki do Irlandi, przesłąc Ci link?
kiedyś tez miała namiar na bardzo fajnego i taniego kuriera z Irlandii
ale nie wiem czy znajde , pamiętam, ze za wózek płaciłam chyba 20 euro

Do góry