Ciazowa bezsennosc, wlasnie wychodze do szkoly......
Ja ogolnie cierpie na bezsennosc przymusowa hihihi,ale serio to w ciazy tez zawsze bezsennosc mnie meczyla,ech jak ja tego nie lubie :-(,i co zdrzemnelas sie w koncu ?
wróciłam...
jak to dobrze mieć aż 1,5 godz wychodnego..
ileż rzeczy można zrobić czyt. fryzjer i szybkie zakupy..
było ostre ciecie.. i mam nowa 5 cm krótsze włosy rozstalam sie z nimi bez żalu
Ania... powiadasz ,ze trójca podzieli się obowiązkami?? oby tak było..
tos na starość szklankę herbaty pewnie mi poda
aaa wchodzę do domu, a tam cisza spokój.. dzieci grzecznie sie bawią z teściami.. normalnie nie jak moje dzieci
teście nawet nie zeszli z 4 pietra i moje dzieci wróciły do normalności
i zaczęło sie wchodzenie na stół, samoobsługa w kuchni ,wchodzenie na blat kuchenny, skoki, rzucanie zabawek...itp wariactw..
moje dzieci kochane
Ania ja zaczęłam czuć ruchy ok 14 .tc. takie bardzo delikatne muśnięcia
u nas pada a trójca spi..
czas na.....kawę
..
Nie ma to jak dzieci sa soba przy rodzicach a przy kims innym anioki,u mnie jest podobnie,a pozniej kazdy sie dziwi ze jak to co ja opowiadam przeciesz oni sa tacy grzeczni hihihihi.
ANIU pewnie to ruchy maluszka
,ja to uwielbiam :-)
PYSIA zdrowka dla malej
Bylam u gina,lekarz naprawde mily i kompetentny,teraz bardzo sie ciesze ze poszlam do innego lekarza ,ktory wczesniej nie odradzal mi ciazy itp,ten mnie nie znal,dowiedzial sie wszystkiego dzisiaj i mial do tego calkiem inne podejscie niz tamci lekarze :-).
Wiec pobral mi cytologie i zbadal na kozle i powiedzial ze MACICA LADNIE ROSNIE :-),
Usg w poniedzialek na god 13 juz sie doczekac nie moge.Lekarz dlugo ze mna rozmawial,przepisal witaminy ktore maja wiecej zelaza niz inne PREGNA PLUS i kazal tylko to brac,on ogolnie jest przeciwny innm lekom,no jeszcze kwas foliowy i te witaminy .
Dal mi skierowanie na morfoligie ale to w nastepnym tygodniu po usg i tam na wszystko mi dal nawet na przeciwciala,mowil ze w odpowiednim czasie zrobi mi usg genetyczne itp.
Narazie na tym etapie jest wszystko dobrze,karte ciazy da mi po usg jak serduszko bedzie,narazie wpisal sobie 6 tydzien :-).
A co do 3 cc to mowil ze ja mam sie niczym nie martwic,ze nawet jak sie lozysko przykleji do blizny to lekarze teraz wiedza jak to ominac.On dokladnie powiedzial ze to bzdura co mowia tamcy lekarz ze to tylko ginekolog bedzie mial problem przy cc ale oni juz sie na tym znaja wiec bedzie dobrze.Jak ja mu mowie " A co pan mysli o mojej 3 cc a on odpowiada A OSTATNIO 5 ROBILEM :-).
Nawet jakby u mnie akcja porodowa sie rozwijala ladnie ze szyjka by sie skracala i otwierala to nawet moge sprubowac sama naturalnie urodzic,fajnie ze tak pocieszyl mnie ten lekarz az mi lepiej,Tylko teraz doczekac do poniedzalku i oby serduszko bylo :-)..
Dzis jak wyszlismy rano do szkoly oliwki tak ja wrocilam do domu o 16 od samego rana.Po ginie w tym szpitalu M oddal krew do krwiodastwa :-),potem na szybki obiad pojechalismy do baru :-) i byl juz czas odbioru oliwki ze szkoly wiec M mnie podwiozl a on pojechal do pracy,Po szkole poszlam z dziecmi do kolezanki i wrocilam o 16 ,a szybko z psem i ogarnelam ,wykapalam dzieci,w piecu napalilam i teraz jem z dziecmi zupe,tzn one jedza a ja na bb hihihi.
Oliwka mi goraczki dostala,zobacze jaka noc bedzie,mam naddzieje ze to jednorazowe i jutro do szkoly ja puszcze :-)