reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Madii ja jestem nocny marek i chodze spac po 23;00
M wraca po 22 z pracy wiec i tak na niego czekam;)

Mamcia lezec masz juz teraz natychniast i odpoczac:)

ale ja miałam dziś dzień !

zaspałam do pracy znów ! mam taki kryzys z porannym wstawaniem, że nie wiem co się ze mną dzieję.. przyszła @ a wraz z nią katusze niemiłosierne ! jeszcze musiałam zajmować się cały dzień informatykami ! Oni naprawdę mają inny świat :eek:

mierzyłam dziś ciśnienie w pracy i pokazało 92/74 czy jest to możliwe ?

kate a kuriera do IRL znasz jakiegoś ? ?

poziomki nosz Ty jaki talencior ! namaluj coś pięknego a ja kupię od Ciebie !

annaoj daj namiar na Włochy :)

dorota no to bardzo odważny lekarz, że i na 3 poród SN po 2 CC by się zgodził.. mnie od razu powiedzieli, że kategorycznie nie ( a prosiłam, wręcz błagałam) ciaża przebiegała prawidłowo bez żadnych zakłóceń.. 2 tygodnie przed porodem przestałam pracować hihi :)

mamcia ja też jak się położe to się boję, że nie wstanę .. a w ciąży nie jestem :D

oglądacie prawo agaty ??

Stafaa no to mialas dzien pelen wrazen ;).
Ja leze, juz mi lepiej, moze to wiazadla?
Zaraz 19 ide kapac dzieciaki, normalnie tak szaleja ze masakra.
Baba z ebay mnie wkurzyla, kupilam ponad tydz. Temu u niej na.aukcji 2 komp. dla malego. Do dzis ich nie wyslala i mi teraz pisze ze mam cos nie tak z adresem i ona nie chce tego wyslac. Wszystkie paczki mi przychodza normalnie i nigdy nie mialam takiego problemu. Kreci jak nic ze mi kase
odda itd. ale ja nie chce zwrotu kasy tylko chce produkt ktory wygralam :banghead:

Stefaa ja czasami mam takie cisnienie.

Ostatnia edycja:
Co do CC to mi tez mowili ze tylko CC wchodzi w gre bo przy porodzie Sn jest ryzyko pekniecia macicy po 2 cesarkach. Wiem ze po jednej cc tylko mozna rodzic sn. Moja siostra tak rodzila.

reklama
Madii a no nic ja właśnie zalaczylam wczorajszy odcinek i się wkurzam .. niech ta przybysz będzie już z markiem bo ja oszaleje ..

Damian mi dziś zwymiotował w sklepie .. teraz znowu mówi, że go brzuch boli ! :baffled: mam nadzieję, że to nie jelitówka :baffled:

Do góry