reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej u mnie ciężka noc ,zaraz zbieram sie z nimi do lekarza bo oliwka mi sie rozlozyla,gorączka itp .
Odezwę sie później ,na zamkniętym coś napisałam .
Miłego dnia
Odezwę sie później ,na zamkniętym coś napisałam .
Miłego dnia
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
no możliwe a czemu nie?;-)ale ja miałam dziś dzień !
mierzyłam dziś ciśnienie w pracy i pokazało 92/74 czy jest to możliwe ?
happymama82
Dorota- cieszę się że wizyta udana, trzymam teraz kciuki za usg. Zdrówka dla Oliwki.
Stefaa- dla Damiana też zdrówka.
mamcia- to pewnie pachwina albo wiązadła cię zabolały, odpoczywaj.
ja w tym tygodniu przegięłam tym malowaniem, sprzątaniem i ganianiem i dzisiaj bolą pachwiny i spojenie trochę, chodzę jak kaczka;-)
wczoraj wieczorem coś naprawiali i nie miałam neta. O 21.00 się zabrałam za pieczenie babki cytrynowej. Dzieciaki wciągały dzisiaj na śniadanie że zostało niecałe pół
ania138- to napewno pierwsze ruchy. Fajnie:-)
będzie mi brakowało tego wierzgania w brzuchu jak już urodzę.
dzisiaj masz to usg?
Stefaa- dla Damiana też zdrówka.
mamcia- to pewnie pachwina albo wiązadła cię zabolały, odpoczywaj.
ja w tym tygodniu przegięłam tym malowaniem, sprzątaniem i ganianiem i dzisiaj bolą pachwiny i spojenie trochę, chodzę jak kaczka;-)
wczoraj wieczorem coś naprawiali i nie miałam neta. O 21.00 się zabrałam za pieczenie babki cytrynowej. Dzieciaki wciągały dzisiaj na śniadanie że zostało niecałe pół
ania138- to napewno pierwsze ruchy. Fajnie:-)
będzie mi brakowało tego wierzgania w brzuchu jak już urodzę.
dzisiaj masz to usg?
happymama82
mamcia ząb cię boli czy ogólnie źle sypiasz?
ja fatalnie w nocy, drętwieją mi ręcę, bolą biodra jak za długo na jednym boku, rano jak wstaje to gorzej jestem obolała niż wieczorem.
no i kurcze wczoraj na wieczór swędziały mnie dłonie trochę...muszę zmolestować lekarza o próby wątrobowe bo w poprzedniej ciąży miałam cholestazę i tak się ona właśnie objawiała na początku.
ja fatalnie w nocy, drętwieją mi ręcę, bolą biodra jak za długo na jednym boku, rano jak wstaje to gorzej jestem obolała niż wieczorem.
no i kurcze wczoraj na wieczór swędziały mnie dłonie trochę...muszę zmolestować lekarza o próby wątrobowe bo w poprzedniej ciąży miałam cholestazę i tak się ona właśnie objawiała na początku.
so_happy
Fanka BB :)
mamcia wysłałam Ci namiary na FB
Dorota, Stefa zdrówka dla dzieci
Stefa już Ci wysyłam na pw i postatm się poszukać ten drugi namiar
napymama, lenka witajcie
mój namłodszy się odbudził o 3 i kręcił się do 5 rano,
a to przez to,że ich wychwaliłam, ze tak dobrze śpią
Dorota, Stefa zdrówka dla dzieci
Stefa już Ci wysyłam na pw i postatm się poszukać ten drugi namiar
napymama, lenka witajcie
mój namłodszy się odbudził o 3 i kręcił się do 5 rano,
a to przez to,że ich wychwaliłam, ze tak dobrze śpią
reklama
hej
dwa dni neta nie miałam, czulam sie jak bez ręki....do tego ostatni weekend był imprezowy-7 urodziny Dominisi. Bałam sie jak ja to wszytsko przygotuje, ale sie udało i Misa zadowolona, dostała fajne prezenty i najważniejsze,że ona szczęśliwa.
Norbert cały weekend nie spał w dzien , bo nie bylo go jak położyć, mieliśmy nadzieje,że to coś pomoże z jego spaniem w nocy i dupaaa. zasypiał na siedząco o 18 co poskutkowało tym,że sie totalnie rozlegulował i niedość ,że sie budzu w nocy to wstaje o 4-5 rano i koniec spania. dziś juz wyłam z bezlinośći i wkurzenia, bo ja w nocy źle śpie, starsznie mnie bolą reęce i nogi, bo puchną i naprawde potrzebuje snu. poźniejw dzień jestem totalnie nieprzytomna i nawet nie mam sily mowic do niego
takze nie mam humoru i spadam
dwa dni neta nie miałam, czulam sie jak bez ręki....do tego ostatni weekend był imprezowy-7 urodziny Dominisi. Bałam sie jak ja to wszytsko przygotuje, ale sie udało i Misa zadowolona, dostała fajne prezenty i najważniejsze,że ona szczęśliwa.
Norbert cały weekend nie spał w dzien , bo nie bylo go jak położyć, mieliśmy nadzieje,że to coś pomoże z jego spaniem w nocy i dupaaa. zasypiał na siedząco o 18 co poskutkowało tym,że sie totalnie rozlegulował i niedość ,że sie budzu w nocy to wstaje o 4-5 rano i koniec spania. dziś juz wyłam z bezlinośći i wkurzenia, bo ja w nocy źle śpie, starsznie mnie bolą reęce i nogi, bo puchną i naprawde potrzebuje snu. poźniejw dzień jestem totalnie nieprzytomna i nawet nie mam sily mowic do niego
takze nie mam humoru i spadam
Ostatnia edycja:
Podziel się: