reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

wróciłam...:-Djak to dobrze mieć aż 1,5 godz wychodnego..:szok:
ileż rzeczy można zrobić czyt. fryzjer i szybkie zakupy..
było ostre ciecie.. i mam nowa 5 cm krótsze włosy rozstalam sie z nimi bez żalu:-D

Ania... powiadasz ,ze trójca podzieli się obowiązkami?? oby tak było..:-Dtos na starość szklankę herbaty pewnie mi poda

aaa wchodzę do domu, a tam cisza spokój.. dzieci grzecznie sie bawią z teściami.. normalnie nie jak moje dzieci:szok:
teście nawet nie zeszli z 4 pietra i moje dzieci wróciły do normalności:-D:-D:-D i zaczęło sie wchodzenie na stół, samoobsługa w kuchni ,wchodzenie na blat kuchenny, skoki, rzucanie zabawek...itp wariactw..
moje dzieci kochane:-D:-D:-D

Ania ja zaczęłam czuć ruchy ok 14 .tc. takie bardzo delikatne muśnięcia

u nas pada a trójca spi..

czas na.....kawę:-D..

Ostatnia edycja:
reklama
Chcialam sie zdrzemnac i nie moglqm co 10 min sie budze bo sie boje ze do szkoly zaspie, chociaz 5 budzikow ustawionych :/.
Madii fryzjer super sprawa na poprawienie nastroju ;). Czekam na fotki ;)...
Poziomki mi tez sie nie chce ale musze, zaraz budze mala i lecimy. Masakra ten dzisiejszy dzien. Ale wracam daje dziecia obiad i sie klade na 100%.

No chciałam, mam nawet już stronkę otwartą, muszę zobaczyć tamte... dzięki lenka

Ktoś pisał o długotrwałym kaszlu... ja się wystraszyłam,bo Natala też długo kaszlała, i katar na zielono, i poszłam do dra i się okazało, że jednak antybiotyk, a mam ucznia w szkole, co chodził 2 tygodnie z zapaleniem płuc bezobjawowym, tylko kaszel miał, bez temp. i potem 2 tygodnie leżał w szpitalu... tak więc teraz zawsze wolę sprawdzić, co i jak... a czuła się ogólnie dobrze, więc mogłam jej tylko syrpo dać i zaleczyć, to by jeszcze, nie daj Boże, przeszło na oskrzela

reklama
pysia ja pisałam że moje dzieci a szczególnie Majka ma taki brzydki kaszel, tydzień temu skończyła groprinosin i jest trochę lepiej ale ciągle jest. Trochę mnie nastraszyłaś tym zapaleniem płuc :eek: jutro to jadę ze sobą ale jak coś to w piątek się przejdę żeby ją osłuchała

u mnie dzisiaj tak zimno że nawet w domu dwa rękawy mam :baffled:

dzisiaj nic nie czuję ale też nie miałam czasu poleżeć i się zrelaksować, oczywiście z zaplanowanych czynności nie zrobiłam nic :rofl2: ale to nic, poczeka.

Madii ach 1,5 h tylko dla siebie extra sprawa, a dzieci jak to dzieci i teraz spróbuj złe słowo na nie powiedzieć teściom jak to takie aniołki :rofl2: skąd ja to znam a nawet nie tylko ja :eek: chociaż teraz jak są starsze to mam odwrotnie często słyszę, szczególnie jak są razem, narzekania jakie to one były niegrzeczne :sorry:

Do góry