coś tam posprzątałam ale nic z listy
a czas ucieka
Dziewczyny ja tez kupuje uzywane zabawki dobrych firm
. Jestem lowca na ebayu
....
Dorota kwas foliowy musisz teraz brac do12 tyg. Jest bardzo wazny. A czemu myslisz ze masz anemie?
ja też kupuję używki, głównie na allegro
moje dzieci też chorują na Furby , osobiście uważam że są świetne tylko ta cena
u nas 79 Euro kosztują a ja bym musiała trzy mieć bo inaczej wojna murowana.
coś mnie mdli na wieczór...ech idę się położyć
moje też marzą o tym stworku ale dwa to już majątek
kiedy usiade i spokojnie kawę wypije.. hehe wczoraj koleżanka mi na Fb napisała ,ze jej córcia zrobiła śniadanie do łózka w samo południe.. a ja na nogach od 7 i obiad szykowałam i gdzie ta sprawiedliwość dziejowa.. gdzie te czasy ,że sie spało do 10-12 ech " to se nie wrati".
i po spokoju.. bajka sie skonczyła
ale popatrz na to z innej strony, jak trójca dorośnie to jedno zrobi śniadanie, drugie obiad a trzecie kolację
annaoj- zdrówka dla Alicji!
Dorota- mi lekarz kazał brać tylko kwas foliowy i magnez żadnych witamin w pierwszym trymestrze. Dodatkowo możesz sobie zażywać jeszcze żelazo. W tych preparatach wszystkiego jest po trochu i zazwyczaj w mniejszych dawkach niż jak bierzesz osobno.
ja brała kwas foliowy firmy Puritan`s Pride bo ma podwójną dawkę, ani żelaza ani magnezu nie muszę bo wyniki ma ok, a witamin też jeszcze nie biorę bo jak to mój gin stwierdził, po tych witaminach to tylko duże dzieci rosną i im później zacznę tym lepiej
Dorota i co idziesz jutro do gina??
Liza..:-)
i tak jak radza dziewczyny kwas foliowy zaleca się nawet brać ok 3 mscy wcześniej przed planowaną ciążą..a inne witamyny dopiero jak lekarz zbada cię i powie co masz brać a co nie..
zastanawiam sie skąd ta kwota 30 zł za betę?? sprawdzałaś w przychodni??
ja płaciłam ok.15 zł
ja też nie robiłam beta bo cena 40 zł + 10 zł za pobranie krwi i stwierdziłam że złodziejstwo
Stefa njsmieszniejsze ze on za kazdym razem wiedzial co zrobil
podobmo to jakas"wada" genetyczna ze ma sie tylko dzieci jednej plci
mój teść ma na to swoją teorię: jak baba ma formę na jedno to tak jest i dlatego on ma samych synów
;-)
poziomki ale Ty masz talent no no
a moje dzieci ciągle kaszel mają
Majka nawet dość mocny, poszła już do szkoły bo 6 dni nie była i za dużo zaległości się jej zrobi ale coś czuję że nie poszli na długo
czu któraś z Was miała jużten syrop Rubipect co reklamóją?
mamcia fajny ten tor z robaczkami
Dorota to jeszcze raz GRATULACJE ale łądnie poszło, tylko teraz się nie denerwój tak byle czym ;-)
wiem że to nie takie proste bo sama nerwus jestem