reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Madi moje dzieci od ok 3 miesiaca sa nienazarte i pomimo czestego karmienia piersia trzeba butle dac.Jak poszlam po mleko to zobaczylam ze jest mleko normalne i dla glodniejszych dzieci. Wtedy mnie to rozsmieszylo teraz sama kupuje;)

Lenka Madii ma racje moze to alergia??

reklama
hello
u nas na szczęście poprawa. Alicja przez noc już nie miała gorączki, a dzisiaj wstała lepsza. Apetyt wrócił i buzia jej się nie zamyka, znaczy zdrowieje:-) (teraz śpiewa "będzie zabawa, będzie się działo", nie wiem czy kojarzycie:-))
Ja test tylko przy pierwszej ciąży robiłam, bo jeszcze nie byłam w temacie wyedukowana, potem zawsze na bete chodziłam, testy jak dla mnie mniej wiarygodne są, a z krwi jedno badanie i nie ma wątpliwości.
Iwona u mnie to norma, ledwo ja uprzątnę, do góry ich graty wyniosę albo karze im wynieść, za godzinę już magicznym sposobem nowe na dole są:sorry: syzyfowa praca.
Poziomki nigdy nie mów nigdy, Ty jeszcze młoda jesteś to kto wie, może chłop Cie namówi:-) i będzie 6 dziewczynka;-) (żartuję)
Madi zgadzam się z Stefaa, pewnie za rok, 1,5 już się zajmą same sobą.
Lenka zdrówka.

Właśnie zaczęłam wyszukiwać nam wywczasy na przyszły rok. W zeszłym tygodniu wybrałam na wyjazd majowy, a teraz zaczęłam wakacje przeglądać, UWIELBIAM:-) i już mam humor lepszejszy pomimo zimnicy strasznej na zewnątrz:-)

to moja trójca to jakieś niejadki.. zazdroszczę wam heheh
poziomki Ty planujesz 6 ?? bo ja nie w temacie jak widze..
anna oby ten czas szybko nastał...:-D..sa chwilę ,że ładnie sie bawią, ale czasami tłuką sie równo..a juz o posłuszeństwie moge zapomnieć..pozostało mi jeszcze jakies 10 min i trójca wstaje

Annaoj ooooo nie! On mnie zawsze podejdzie ale tym razem sie nie dam:D:p
Nie po to robie brzuszki:D:D
Wakacje w Pl czy jakis egzotik?

Mamcia ja na noc kaszki do tego mleka dosypuje bo tak to bym nawet nie pospala:eek::p

Madii absolutnie nie,tylko moj maz:D

Poziomki teraz zagramanicznych szukałam. W sumie skupiłam się na Turcji, bo tam fajne animacje dla dzieciaków i drogi roaming, co gwarantuje mi, że B nie będzie cały czas wisiał na telefonie. W PL to chyba sama z dzieciakami pojadę nad morze.

ja bardzo chciałam pojechać w tropiki na ferie zimowe.. ale nic nie znlazłam w przystepnej dla nas cenie :(

narazie żyjemy wyjazdem do IRL a potem na wakacje, zacznę szybciej, co by potem zaś nie dziczeć ;)

annaoj gdzie na majowy się wybieracie ? i wakacje w jakim kierunku ?

madii jakie Twoje dzieci punktualne !

poziomki jak bedzie chciał kolejne dziecie to na genetyke idzcie hehe może faktycznie nie jest Wam dane mieć syna ;) to od raz da Ci spokój hihihi

Ja bety nigdy nie robiłam, przy Natasi czekałam z testem 2 tygodnie, przy Mateuszu nie wiem, bo nie pamiętałam dnia ostatniej @, więc nawet nie wiem, kiedy miałam dostać, po prostu zrobiłam test i od razu wyszło... nie było sensu nawet kupować drugiego testu, bo II grube krechy były

ja już po ang, dziecko młodsze w domu, w super humorze, byłam w biedronie, wzięłam katalog, super zabawki są :tak:

a teraz przeglądam allegro w poszukiwaniu stroju na Jasełka, bo Mati królem będzie :tak::-) wreszcie jakaś poważna rola :-D bo Natala w zeszłym roku królikiem była i lepiej sobie nawet poradziła, niż sama Maryja :-D

reklama
Do góry