reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hello
normalnie nadrobić Was nie mogę:szok:
Alicja mi się rozłożyła na maxa:-(. Jutro ponownie do lekarza i pewnie antybiotyk. Biedna taka jest, już od przeciwgorączkowych biegunki dostała. Ominą ją te urodziny i wyjazd do teatru, mam nadzieje, że sobie nie przypomni i dramatów nie będzie.
Poziomki być groomer fajna sparawa, na wyspach pewnie też w miarę dochodowa, do tego jako handler możesz dorabiać i naprawdę fajnie zarabiać. A drogie takie szkolenie, dowiadywałaś się?
To z Waszym psiakiem jak z naszą Karen (też na wystawie jedynej na jakiej była super ocena, ze swoim bratem wygrała, który jest mega podobny do niej i teraz gdzie się na wystawie nie pojawia to wygrywa). Co przeglądam wyniki i relacje z wystaw to mam ochotę ciotkę udusić.
Nastawiam się na hodowanie rodowodowych. Z tą rasą co prawda nawet z nierodowodowymi nie ma problemu ze zbytem szczeniaków, bo myśliwi sobie cenią te psy i można im papiery wyrobić jako NN.
Happymama, Mamcia super brzucholki. Już miałam pisać, że aż za swoim zatęskniłam, ale jednak jeszcze nie;-)

Dla chlopakow sa takie cudne rzeczy ze ja te bym sie nie mogla powstrzymac:p:D

.
mam przeczucie, że jeszcze takowe będziesz kupować:-)
-ostatnio znowu męczą Mnie ciążowe myśli - :no:
spoko, jeszcze chłop się da namówić:-)

Pysia zdrówka dla Natalii. Właśnie myślę, żeby Alicji jakiś fajny domek kupić pod choinkę, muszę na allegro oblukać. Też mam bardzo dużo rzeczy na allegro zakupionych.

Anna oj kce-wpisz na necie Karta Dużej Rodziny i powinno wyświetlić się bo w każdym mieście inaczej,jak mieszkasz na wsi to pod najbliższe miasto podlegacie
Monika no w moim mieście nie ma. Już się właśnie B śmiał, żebym podziałała w tym temacie.

Stefaa furby na dwójkę to grozi rękoczynami;-)

Mamcia
mój też zbierał na laptopa. Ostatnio co prawda o xboxsie wspoimna. Na szczęście to i to troszkę potrwa zanim uzbiera.

.
My w tamtym roku kupilismy ten tor hex bug i sie do dzis bawia, teraz na mikolaja dokupie im po robaczku do tego toru.
fajny ten tor, chyba dla Igora pod chonkę kupię

A ja Was teraz zdziwie bo moje dzieci nie wykazuja zainteresowania tym stworkiem:p

To nie tylko u ciebie u mnie tez nie ma szalu, mlody woli zbierac misie z angry birds ;)
Zjadlabym cos dobrego, jakiegos fast fooda, obciekajcego tluszczem :D
a już myślałam, że moje takie dziwne, bo też furby jakoś nie wzbudził ich zainteresowania.

spadam spać
do jutra

Poziomki tp zastrzykow wspolczuje, ja po zwyklym pobraniu krwi mam zawsze siniaki na pol reki, a tu pielegniarki jeszcze mecza sie pol godz niektore zeby igle wbic, a te mlodsze to od razu kogos innego wolaly, a ja wyobrazam sobie jak twoj tylek po takich zastrzylach musial wygladac ;-)

Stefaa a moja Mama w srode u mnie bedzie :-)

Poziomki moje na razie tez nie ;-) u mnie poki co to tylko Klaudia zaczyna wymyslanie, ale nie jest zle jeszcze ;-)

Annaoj zdrowka dla tej Twojej bidulki :-)

I dziekuje :-) caly czas mam nadzieje ze sie go uda kiedys namowic na kolejne ;-)

Dobranoc :-)
Sprzatalam pol dnia, a w godzine taki syf mi w salonie zrobily lobuzy ze siedziec sie nie chce, a sprzatac po raz kolejny juz dzis nie mam ochoty ;-)
Jutro powtorka z rozrywki ;-)

Annaoj zdrowka dla Alicji.oze uda mi sie zrobic kursy za darmo(musze dopytac znajomej bo ona tu zrobila kilka roznych i wszystkie za darmo) a jak nie to zaplace. Mysle z to jest dobry pomysl a i kaski powinno troche wpasc;)
Historie niemalze identyczne z tym ze u Was to przez czyjs blad plany nie doszly do skutku a szkoda.
Ciesze sie ze nie rezygnujesz,my pewnie tez podejmiemy probe ale z inna rasa.
Pytalam czy bedziecie rozmnazac z rodowodem bo ja jestem zdania ze jak juz sie brac za hodowle to na powaznie od poczatku do konca.
Ja juz zdecydowanie zalonczylam produkcje a na syna juz nawet mie licze:D:(

Iwona siniaki byly straszne a zastrzyki bolesne. Ja sie mie noje igiel i mi krew moga pobierac;)
Ja dzis tez ogarnelam kuchnie i salon bo nogi nie bylo gdzie postawic:mad:
Poczekaj a maz sam zateskni za maluszkiem:p

Ostatnia edycja:
nie wychowawcze.. ale żeby tu napisać włączyłam trójcy bajkę..:szok: bo inaczej nie posiedzę,. przy kompie nawet zdanie nie napisze:-D.

wiecie byłam pól roku temu u fryzjera:szok: heheh jak ten czas leci..

chyba zrobię się na bóstwo.., bo i tak juz sama włosy farbuję.. ech ta trójca. mnie uziemiła..jak mam gdzieś wyjść to wszystko robię na czas..

kiedy usiade i spokojnie kawę wypije.. hehe wczoraj koleżanka mi na Fb napisała ,ze jej córcia zrobiła śniadanie do łózka w samo południe.. a ja na nogach od 7 i obiad szykowałam i gdzie ta sprawiedliwość dziejowa.. gdzie te czasy ,że sie spało do 10-12 ech " to se nie wrati". :szok:
i po spokoju.. bajka sie skonczyła:szok:

Hej witam ;-).
Stefaa fjny ten furby, a;e czy dzieciaki sie zgodza z jednym?
Madii nie martw sie 3 coraz wieksza, jeszcze troche i wypijesz spokojnie kawke ;-).
Annaoj naprawde polecam ten tor pod choinke. I zdrowka dla corci.
Iwona jak ja to uwielbiam, pol dnia sprzatania zeby przez godz bylo czysto :eek:.

heheh to będzie chyba za sto lat. hehehe
licze na to..,ze zmądrzeją i dadzą mamie wypic kawke

Dorota masz już jakieś objawy?? robiłaś betę??

chyba najbardziej potwierdzająca jest nie testy tylko beta z krwi..jak mi rosła w trójcy.. jak szalona:szok:

Madii masz rację zamiast ciągle robić testy to lepiej iść zrobić bete ;) spr czy rośnie czy spada .. do momentu wizyty u lekarza wszystko się może zdażyć.. a tak nie ma niepotrzebnych stresów wszystko ładnie widać..

daj dzieciom jeszcze rok 1.5 zobaczysz jakie życię będzie łatwiejsze ;) wiem wiem im większe tym więcej problemów .. ale takich które nie wymagają od nas bycia 24h na 100%.. można odpocząć zanim podejmie się działanie haha :) a nóż zwolni się miejsce w żłobku i wrócisz do żywych haha :)

moje dzieci dzielą się zabawkami i jak coś mają razem to czas odliczają haha np bawią się po godzinie albo wspólnie wymyślają.. a, że on mówi innym językiem który trzeba spr w słowniku :D więc potrzebna osoba która czyta haha Adi będzie miał zadanie ;) no nic zobaczę jeszcze, może do świąt przejdzie im gorączka furbiowa ;)

zaspałam dziś do pracy, wyglądam jak śmierć.. wszyscy na mnie dziwnie patrzą haha a ja zapomniałam o czarnej kredce ;)

MADII nie ja bety nigdy w ciazach nie robilam,tylko testy,u mnie beta 30 zl wiec nie bede kasy wydawala na nia .Jestem po 3 testach ,wczoraj nie wytrzymalam i zrobilam jeszcze jeden i pokazala sie juz super kreska wiec po testach widac ze beta rosnie :-).

Dziewczyny doradzcie mi a propo gina ten lekarz co mowilam ze bylam w przychodni u niego co mi odradzal to dzis dzwonilam i wizyta u niego w przychodni dopiero 9 grudnia wiec to dosc dlugo.Czytalam jescze dzis opinie o innych ginekologach i u mnie w szpitalu w przychodni sa lekarze co przyjmuja w tej przchodni i w szpitalu i jest lekarz tez ponoc dobry ze w przychodni przyjmuje w poniedzialki,srody i piatki i idzie sie tam do rejestracji od godz 8 do 10 i w tym samym dniu jest sie przyjmowanym i nie ma takiego czekos ze przyjde w ten dzien sie zarejestrowac i juz miejsc nie bedzie,Jest to szpital wiec badania krwi tez i usg ale nie w przychodni przyszpitalnej ale na oddziae ale to nie ma znaczenia hihih,jak lekarz zleca usg to jest robione to tez w tym samym dniu i jestem gotowa isc tam do lekarza tylko zastanawiam sie czy isc jutro chocby tylko na badanie,jakie leki czy zelazo i jakie i ja zawsze bralam luteine to wiecie czy cos brac odrazu ,czy czekac jeszcze kilka dni na wizyte.?

Z alankiem bylam u gina w tym dniu cyklu co jestem dzisiaj i robila mi usg i byl pecherzyk ale jeszcze bez serduszka ,ja to wiem ze na serce jeszcze za wczesnie ale boje sie o ta anemie i czy jakies leki na podtrzymanie itp,bo same wiecie jaka jest moja historia,
Poradzcie mi kochane isc na taka pierwsza wizyte jutro ?

No z objawow to brak @ i dzis macica mnie boli,i 3 testy pozytywne :-)

POZIOMKI w witaminach dla kobiet w ciazy jest kwas foliowy i co myslisz ze jeszcze dodatkowo brackwas foliowy ?

Bede wdzieczna za wszelkie opinie :-)

reklama
pamiętam jak mi rosła beta.. qrcze przeczuwałam ze coś się święci..( mój brat ma blizniaki) ale o trócjy to nawet przez głowe mi nie przeszło. heheh

stefa powiadasz ,że bedzie spokojniej...niech tak się stanie:-)

stefa hahah no jak mogłaś zapomnieć!! a co to jest..?? ja mam na malunki( makijaż ) 3 min muszę mieć łazienkę otwarta ..a jak wpadną do łazienki to torando przechodzi..:-D

Do góry