Na 11 marca ale CC mi maja zrobic miedzy 4 a 7, jesli wogole wytrzymam do tego czasu ;-).Mamcia a na ktorego masz termin?
reklama
Liza
Fanka BB :)
Poziomki no nic sie nie dzieje nooooo. hehehe
masakra ze nie chce mezulek synka podziw dla niego, ja niewiem jak bym wytrzymala taki babiniec, jak moja Hania potrafi tak mi popalic...
Dorota to trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte :-)
za godzinke Ł z pracy wraca :-) jeszcze ma wpasc po zabawki dla chlopakow pod choinke, trzeba juz kompetowac hahahaha
masakra ze nie chce mezulek synka podziw dla niego, ja niewiem jak bym wytrzymala taki babiniec, jak moja Hania potrafi tak mi popalic...
Dorota to trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte :-)
za godzinke Ł z pracy wraca :-) jeszcze ma wpasc po zabawki dla chlopakow pod choinke, trzeba juz kompetowac hahahaha
Liza
Fanka BB :)
Hahahaha dokladnie!?? :-)haha Madi a to Ty jeszcze nie osiwiałaś
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Jeju u mnie na dworze już tak zimno :-(, a wy o wakacjach mówicie :-). ale to dobrze mówcie mówcie może się cieplej zrobi, z drugiej strony ja wiem że nigdzie nie pojadę więc normalnie wam zazdroszcze i chyba też depresji dostane hihi,B
Byłam pobrać krew- zrobiłam beta hcg która kosztowała 40 złoty i za morfologie 9 zł na szczęście kasa przyszła :-).
Byłam u koleżanki na szybkiej herbacie ,teraz dzieci bajki oglądają a ja czekam na m i około 19 jedziemy po wyniki.
Piziomki naprawdę niezły okaz M ci sie trafił :-).
Byłam pobrać krew- zrobiłam beta hcg która kosztowała 40 złoty i za morfologie 9 zł na szczęście kasa przyszła :-).
Byłam u koleżanki na szybkiej herbacie ,teraz dzieci bajki oglądają a ja czekam na m i około 19 jedziemy po wyniki.
Piziomki naprawdę niezły okaz M ci sie trafił :-).
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Liza dziękuję :-).
Madii zgadzam sie z dziewczynami ,ty jeszcze nie osiwialas ? Ja to już dawno byłabym siwa i bez włosów na glowie hi .
Madii zgadzam sie z dziewczynami ,ty jeszcze nie osiwialas ? Ja to już dawno byłabym siwa i bez włosów na glowie hi .
reklama
Podziel się: