reklama
moja trójca jest punktualnie budzona..hehehe jakbym dała im dłuzej pospać to potem siedzę do 23 ..
poziomki.. bo wiesz nie ma to jak ukochane córeczki tatusia..,u nas tak jest synkowie sa moi
prosze mi nie pisać o wyjazdach i wczasach bo już w depresję wpadne heheh
poziomki.. bo wiesz nie ma to jak ukochane córeczki tatusia..,u nas tak jest synkowie sa moi
prosze mi nie pisać o wyjazdach i wczasach bo już w depresję wpadne heheh
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa njsmieszniejsze ze on za kazdym razem wiedzial co zrobil
podobmo to jakas"wada" genetyczna ze ma sie tylko dzieci jednej plci
podobmo to jakas"wada" genetyczna ze ma sie tylko dzieci jednej plci
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
na majowy na camp do Włoch się wybieramy (byliśmy pierwszy raz w zeszłym roku i się nam spodobało), a na wakacje do Turcji chybaannaoj gdzie na majowy się wybieracie ? i wakacje w jakim kierunku ?
też przejrzałam, muszę Igora z daleka od biedronki trzymać, są telefony i jeszcze gotów babcie albo ciocie namówić na zakupja już po ang, dziecko młodsze w domu, w super humorze, byłam w biedronie, wzięłam katalog, super zabawki są
co się mu dziwić, tyle kobiet w niego wpatrzonych;-)Stefa ale on nie chce syna!
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Poziomki mojej mamy znajoma bardzo chcieli córcie i dopiero za 6 razem się udało. Rozpieszczona, że strach. Już jej mężowi współczuję;-)
Dobre .wow ! faktycznie poziomki egzotyczny okaz Ci się trafił
U mnie M tez wiedzial zawsze co bedzie, ja teraz myslalam ze bedzie 2 corka a on jednak mial racje ze syn.
Ja zaraz wychodze. polaze sobie bo mala mi nie zasnela a ledwo siedzi , a o 15 musze byc pod szkola. Ciegle mnie mdli , chyba sie poodwracalo na poczatku ciazy zadnych mdlosci a teraz masakra .
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Bo oni tylko tak sciemniaja a naprawde czesto wiedza co tam wyprodikowali
Madii ja tez nie eiem jeszcze co z wakacjami wiec nie smutaj sie
Ja moich wogole nie moge polozyc w dzien
Mamcia mi imbir pomagal zawsze
Annaoj ja moja mama i siostra bysmy go rozpiescily do granic mozliwosci! Byl by noszony na glowie
Stefa dziwnie bo ja to zawsze mialam przynajmniej nadzieje
Madii ja tez nie eiem jeszcze co z wakacjami wiec nie smutaj sie
Ja moich wogole nie moge polozyc w dzien
Mamcia mi imbir pomagal zawsze
Annaoj ja moja mama i siostra bysmy go rozpiescily do granic mozliwosci! Byl by noszony na glowie
Stefa dziwnie bo ja to zawsze mialam przynajmniej nadzieje
Ostatnia edycja:
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia a na ktorego masz termin?
Tez pilam cole i na zeby faktycznie to nic dobrego
Tez pilam cole i na zeby faktycznie to nic dobrego
Podziel się: