reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
moja trójca jest punktualnie budzona.:-D:-D.hehehe jakbym dała im dłuzej pospać to potem siedzę do 23 ..

poziomki.. bo wiesz nie ma to jak ukochane córeczki tatusia..,u nas tak jest synkowie sa moi:-D:-D

prosze mi nie pisać o wyjazdach i wczasach :-D:-D bo już w depresję wpadne heheh

no mojej szwagierce taka wada wyszła .. aż dziwne wiedzieć, że napewno będzie dziewczyna :)

u nas moj M za każdym razem dobrze oszacował co się urodzi ! :)

annaoj gdzie na majowy się wybieracie ? i wakacje w jakim kierunku ?
na majowy na camp do Włoch się wybieramy (byliśmy pierwszy raz w zeszłym roku i się nam spodobało), a na wakacje do Turcji chyba

ja już po ang, dziecko młodsze w domu, w super humorze, byłam w biedronie, wzięłam katalog, super zabawki są :tak:
też przejrzałam, muszę Igora z daleka od biedronki trzymać, są telefony i jeszcze gotów babcie albo ciocie namówić na zakup
Stefa ale on nie chce syna!:eek::cool:
co się mu dziwić, tyle kobiet w niego wpatrzonych;-)

wow ! faktycznie poziomki egzotyczny okaz Ci się trafił :)
Dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D.
U mnie M tez wiedzial zawsze co bedzie, ja teraz myslalam ze bedzie 2 corka a on jednak mial racje ze syn.
Ja zaraz wychodze. polaze sobie bo mala mi nie zasnela a ledwo siedzi :sorry:, a o 15 musze byc pod szkola. Ciegle mnie mdli :eek:, chyba sie poodwracalo na poczatku ciazy zadnych mdlosci a teraz masakra :sorry:.

Bo oni tylko tak sciemniaja a naprawde czesto wiedza co tam wyprodikowali:D

Madii ja tez nie eiem jeszcze co z wakacjami wiec nie smutaj sie:)
Ja moich wogole nie moge polozyc w dzien:(

Mamcia mi imbir pomagal zawsze:)

Annaoj ja moja mama i siostra bysmy go rozpiescily do granic mozliwosci! Byl by noszony na glowie:D

Stefa dziwnie bo ja to zawsze mialam przynajmniej nadzieje:o

Ostatnia edycja:
Ja cole pije na mdlosci i pewnie od tego mnie zab zaczal bolec :sorry:.
Dobra uciekam, aaaa co do wakacji to ja tez nie mam planow, pewnie w domu bedziemy bo maly bedzie malutki jeszcze :tak:.

reklama
Do góry