reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

mamcia a oba te pieski z filmu są Wasze? bo takie podobne umaszczenie mają że wyglądają jak bliźniaki ;-)

cały dzień pada, nawet po chleb nie poszłam, M właśnie pojechał :tak:
ale mi syfy na buzi wychodzą, jak w ciąży z Majką :tak::rofl2: a babcia M stwierdziła że dziewczynka będzie :happy: jego babcia to taka, śmiejemy się jasnowidzka ;-) moje obie dobrze powiedziała, trzy ciąże ciotki też więc oby tym razem też miała rację :yes::rolleyes:
poziomki współczuję przygody z błotem
liza mi te zmiany też jakoś nie bardzo leżą, z czasem pewnie będzie ok ale póki co to tak dziwnie :sorry:

reklama
Ania nasz jest tylko staffik, buldozek jest siostry M.
Ja robie te kluchy, ze mi sie chcialo, sama na siebie bata ukrecilam :/

dopiero dziś zrobiłam zakupy na które się od wtorku wybierałam.. toż to szok, moje logistyczne zdolności odeszły wprowadzając zamęt :rofl2:

nie wiem jak Wy ale ja zawsze kupuję rzeczy których kupić nie miałam a te co były zaplanowane zawsze pomijam ! jestem zła na siebie bo proszek do prania mi się skończył ! sterta rośnie :nerd: a ja oczywiście zapomniałam ..

swoją drogą to czego używacie do prania ? Żelu czy tradycyjnych proszków?

ból zębów ustępuje tylko na chwile po tabletce .. jak tak dalej będzie to pójdę i niech mi je targają a nie kanałówki :baffled:

poziomki a dla mnie też coś zrobisz ? i wyślesz ! na priv adres poślę..

Tak sobie pomyślałam dziś, że może założyć jeszcze jeden wątek prezentów świątecznych ! Może jakieś fajne pomysły od siebie podpatrzymy co Wy na to ?

hejka
mam doła:-(, pies mi pod samochód wpadł:-:)-:)-( Jechałam z Igorem i Wiktorem po Alicję do przedszkola. Droga szybkiego ruchu, po obu stronach las i pies nagle wyskoczył, nie wiem czy komuś uciekł w lesie, czy ktoś go wyrzucił (wyglądał jak beagle, więc raczej to pierwsze). Zatrzymałam się, żeby może do veta go zabrać, przynajmniej uśpić, co by nie cierpiał, ale jak to ponoć często w takich sytuacjach poleciał przed siebie. Chłopaków nie mogłam zostawić samych. Poryczałam się, B mnie telefonicznie uspokajał, jakoś dojść do siebie nie mogłam.
Niby wiem, że zrobiłam co mogłam, ale wsciekła na siebie jestem:wściekła/y::-(
Poziomki właśnie gończaki kupujemy. Pani z hodowli odpisała, że jak się sunia oszczeni da cynk.
Mamcia będzie po nowym roku i chyba bardziej na prezent dla mnie:-) Moim marzeniem jest hodowla. Karen miała być pierwsza, ale niestety wyszło jak wyszło:-(
Doris jak tam córcia?
ale mi syfy na buzi wychodzą, jak w ciąży z Majką :tak::rofl2:
Ania a mnie właśnie po ciąży zaczynają hormony szaleć i piękna twarz jakaś taka nie bardzo, włosy zaczynają się bardziej przetłuszczać:baffled:
Stefaa ja proszków, ale z DE sprowadzam jeśli mam możliwość.

spadam, chyba Wiktorka nakarmię i pół lampki wina sobie zapodam

Stefa kochana mowisz i masz-gotuje i wysylam:D
Ja tez kupuje co leci potem sie wracam albo Goske do sklepu wysylam;)

Annaoj nie zawsze da sie tego uniknac:(
Miejmy nadzieje ze nic mu nie bedzie.
Wlasnie jak tam Karen?
No wlasnie przypomnialam sobie ze Wy goncze hodowac chcecie jak juz pytanie zadalam:p
Co chcecie psa czy suke?

Stefa czemu nie zakladaj:p

Narobilam sie zjdlam i ruszyc sie nie moge, chyba pekne.
Stefaa dobry pomysl z tymi prezentami.
Annaoj no smutno ci napewno, ja kiedys jeza przejechalam :/, tez sie wtedy zryczalam tymbardziej ze go widzialam i chcialam go ominac :/.......
Ja tez tak mam ze zapimin co mam kupic i kupuje to co chcialam kupic a nie musze :/. Dzis 3 razy po maslo szlam :). Skleroza nie boli. A proszki uzywam w zelu, jakos bardzo je lubie najczesciej kupuje persil.
Jeszcze do do tearzy to jak bylam z synem w ciazy mialam strasze plamy przebarwienia i teraz tez mi sie to robi :(....

Ostatnia edycja:
reklama
Annaoj ja nic ze Slaskiem nie mam wspolnego ;-) nie wiem skad to w moim slowniku ;-)

Ja tez mam ochote na szarlotke ale zabrac sie nie moge ;-)

Sie dziewczyny o psach rozpisaly ja sie nie znam na rasach wiec udzielac sie nie bede ;-)

Doris zdrowka

Dorota bedzie ok :-) moj tez byl antyspoleczny zanim poszedl do przedszkola, nawet na placu zabaw sie nie bawil jak dzieci inne byly.

Ja wczoraj padlam z Amelka i nie udalo mi sie zagladnac, dlatego dzis tak na szybko i od razu przepraszam ze tak nie kazdemu odp.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i sloneczka zycze :-)

Do góry