ania138
miłość w trzech wymiarach
ja wolę żel ale jak nie ma w dobrej cenie to mam proszek w rezerwiedopiero dziś zrobiłam zakupy na które się od wtorku wybierałam.. toż to szok, moje logistyczne zdolności odeszły wprowadzając zamęt
nie wiem jak Wy ale ja zawsze kupuję rzeczy których kupić nie miałam a te co były zaplanowane zawsze pomijam ! jestem zła na siebie bo proszek do prania mi się skończył ! sterta rośnie a ja oczywiście zapomniałam ..
swoją drogą to czego używacie do prania ? Żelu czy tradycyjnych proszków?
ból zębów ustępuje tylko na chwile po tabletce .. jak tak dalej będzie to pójdę i niech mi je targają a nie kanałówki
poziomki a dla mnie też coś zrobisz ? i wyślesz ! na priv adres poślę..
Tak sobie pomyślałam dziś, że może założyć jeszcze jeden wątek prezentów świątecznych ! Może jakieś fajne pomysły od siebie podpatrzymy co Wy na to ?
a mam na osiedlu sklepik z niemiecką chemią, nazywa się "czysta dziurka" (myślałam że burdel otworzyli ) więc tam się staram zaopatrywać
pomysł z prezentowym wątkiem bardzo mi się podoba
i z zakupami też tak mam, bardzo lubię z córką chodzić bo ona to taka moja pamięć zewnętrzna mówię co musimy kupić i z nią to bardzo rzadko kiedy coś się zapomina jak idę sama to bez kartki ani rusz
ach nic nie mów, tak już mnie ciekawość zżera że szok, jak nigdyAnia trzymam&&&&& juz niedlugo sie dowiesz
Mamcia ja dzis kopytka z paczki gotowalam bom leń
przykro mi ja też zawsze takie sytuacje bardzo przeżywam choć osobiście nie doświadczyłam, ale potrącone psy bardzo często uciekają i nic im nie jest bo one mają bardziej elastyczne kościhejka
mam doła:-(, pies mi pod samochód wpadł:---( Jechałam z Igorem i Wiktorem po Alicję do przedszkola. Droga szybkiego ruchu, po obu stronach las i pies nagle wyskoczył, nie wiem czy komuś uciekł w lesie, czy ktoś go wyrzucił (wyglądał jak beagle, więc raczej to pierwsze). Zatrzymałam się, żeby może do veta go zabrać, przynajmniej uśpić, co by nie cierpiał, ale jak to ponoć często w takich sytuacjach poleciał przed siebie. Chłopaków nie mogłam zostawić samych. Poryczałam się, B mnie telefonicznie uspokajał, jakoś dojść do siebie nie mogłam.
Niby wiem, że zrobiłam co mogłam, ale wsciekła na siebie jestem:-(
Poziomki właśnie gończaki kupujemy. Pani z hodowli odpisała, że jak się sunia oszczeni da cynk.
Mamcia będzie po nowym roku i chyba bardziej na prezent dla mnie Moim marzeniem jest hodowla. Karen miała być pierwsza, ale niestety wyszło jak wyszło:-(
Doris jak tam córcia?
Ania a mnie właśnie po ciąży zaczynają hormony szaleć i piękna twarz jakaś taka nie bardzo, włosy zaczynają się bardziej przetłuszczać
Stefaa ja proszków, ale z DE sprowadzam jeśli mam możliwość.
spadam, chyba Wiktorka nakarmię i pół lampki wina sobie zapodam
o włosach nawet nie wspominam, już nawet skróciłam żeby lżejsze były a i tak co drugi dzień muszę myć a tak na dobrą sprawę to nawet codziennie by się im teraz przydało