reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota dlatego ja nie chodze tak szybko spac, bo tez bym sie obudzila wyspana. Wczoraj poszlam po polnocy a obudzilam sie po 5 wyspana :/...
Poziomki znalazlam ang. kremowke Whipping cream sie nazywa zielona jest i ma 38%. czyli nie musze jechac do pl sklepu :tak:. jeszcze jej nie kupilam ale wiem ze jest :D.
Co do Gp zapomnialas ze mieszkasz a Anglii i musisz sie nauczyc ang. cierpliowosci? :rofl2::rofl2::rofl2:
Liza dlatego ja sie ciesze z w uk wszystkie szkoly maja te same gos od 9 do 15 codziennie.

Ostatnia edycja:
reklama
hej
Stefaa napisze jeszcze raz , podziwiam Cię za wytrwałośc
Pozimki do 22 nie daleko,
Dorota twój syn chodzi dopiero kilka dni do przedszkola, dzieci chodzą juz ponad 2 miesiące,
wiec się znają, musisz mu dac czas, zazwyczaj dieci płączą 2-3 tygodnie, inne chodzą chętnie 1-2 tygodnie,
później nie chca zostać, a zaletach przedszkola chyba nie musze pisać bo sama wiesz ile dziecko się nauczy,
a co do Pań są różne, ale one mają 25 dzieci w grupie i wyobraź sobie jak by każde dziecko jadło to co chiało,
albo robiło to co chciało, oczywiście nie jestem za zmuszaniem do jedzenia czego nie lubią, ale chodzi mi o to ,że
dzieci muszą się dostosowac do grupy, jestem pewna, ze z czasem mały polubi przedszkole
Macia jak Ty mało śpisz, ja bym mogł spać non stop, ale nie mam kiedy
Lenka może jeszcze będzie dziewczynka u Ciebie?
Doris dobrze, zę małej przeszło
Anojkojce dobrze, ze badanie z bioderkami dorbze wyszło, i oby Alicji szybko się zagoiło

Ja uwielbiam słodkie, ale piec już nie tak bardzo,

Ostatnia edycja:
dorota Ali jest jeszcze baardzo malutki.. po suwaczku widzę, że nie ma jeszcze 3 lat :confused:

Może poprostu nie puszczaj go codziennie tylko na poczatke 2 razy w tygodniu., a Wy macie płatne przedszkola czy jak ?

Jak będzie miał 5 lat to będzie inaczej, nie ma leżakowania, jeśc potrafi sam więc nie ma zmuszania itp..

poziomki dobrze Ci mamacia pisze cierpliwość .. ale myślałam, że to z PL przywiozłaś hihi

dziewczyny dzięki też jestem w szoku, że tak pędze.. mam coraz wiekszego stracha- a powinno być inaczej, już miałam się nie bać!!

where is sun ?

Stefaa no wlasnie, juz powinnas sie przelamac po tylu wizytach :tak:.
kate kiedys tez lubilam spac jak dzieci nie mialam :-), w wolne spalam do 14 ;-). Ale ja zawsze grubo po ponocy sie klade. Jak M przyjezdzal z pracy ok 2 w nocy to siedzielismy do 3 i gadalismy i tak sie przezwyczailam :sorry:.
Dziewczyny ale mnie naszlo na kluchy ziemniaczane kapusta kiszona i boczkiem, chyba dzis na obiad zrobie :), tylko gdzie ja kapuste dorwe :/.....

Ostatnia edycja:
amcia double ceram sie ladnie ubija single pomimo czterdzoestu paru procent nie bardzo mozesz je ze soba pomieszac albo uzyc samej double. Ja robie 2 kubki smietany na kubrk serka.
Ja tez jestem nocne zwierze i do pozna siedze:p

Macie racje ang flegmatyzm :p:D
W pl tez trzeba troche pochodzic zanim sie cos zalatwi.

Stefa tu jest za friiii w pl implant 500zl:mad:
Slonce jestvu mnie:D

Dorota Stefa ma racje

Ide na spacer do parku

Ostatnia edycja:
witam się i ja
i się nie wyspałam, trzy razy się budziłam na siku, M chrapał jak traktor no masakra
poziomki, mamcia ale macie fantastyczne psiaki ja z M to jeszcze chorujemy na Boston terrera podobny do francuza :biggrin2:
też nie wiedziałam że staffik to inna rasa niż amstaf :zawstydzona/y:

Aniu dobrze zrozumiałam ze jestescie z M w separacji ,ale jest dobrze i nie chcecie już w niej być ? Udalo wam sie ułożyć jeszcze wspólne życie ? Dobrze zrozumialam ?
Dobrze rozumiesz :tak: w telegraficznym skrócie wszystko ujęłaś jak trza :tak::-D
Poziomki niezly wynik ja na poczatku po 50 i padam ;).
Ania mozliwe ze wasz to jakas inna odmiana. Bo one osiagaja 160 z czego 3/4 dlugosci to ogon :). Ale sa super tak mi sie marzy taki smoczek, miesa nie je a taki wielki rosnie :).
no wiem i mimo to się zdecydowaliśmy a tu rośnie bardzo wolno i wygląda na to że taki byczy nie będzie :rofl2:

pogubiłam się i nie pamiętam co komu odpisać :zawstydzona/y: zdrówka chorowitym
a ja nie mam ochoty na słodkie tylko na słone :rofl2:

reklama
Ania boston ladny:) mojemu si podoba

Mamcia bylysmy w parku,Idka padla w bloto zaczela wyc bo placzem tego nie da sie nazwac i wrocilysmy na obiad;)

Wifzialam dzisiaj 4 stafy i czarnrgo jak chce:D

Ostatnia edycja:
Do góry