czesc laski Doris norbert tez po laktulozum miał okropna biegunke, mam nadzieje,że Julce przeszło jeny wy tu o słodkośicahc a ja w tej ciąży nie mogę jeść nic słodkiego, nie powiem czasami mnie naleci,ale później odchorować musze....to byłmój pierwszy objaw ciąży, zjadłam ciasto w Wielkanoc i zdychałam niemiłosiernie lece zaraz na miasto, dokupie ostatnie rzeczy do porodu i kilka rzeczy, bo w weekend szaleństwo urodzinowe mojej córki. goście chyba sami będa sie obsługiwac , bo ja chodzic nie moge za dużo nie podoba mi sie to nowe forum, bałagan straszny i do tego ikonek nie moge wstawiać ani używać Bolda
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Doris - oby mała się nie odwodniła!
annaoj- dobrze że z bioderkami ok.
mi też się chce notorycznie słodkiego. Normalnie nie przepadam jakoś strasznie za słodyczami ale w tej ciąży masakra ciągle bym coś jadła.
nie wyspałam się dzisiaj. Zaraz się położę trochę bo ćmi mnie w podbrzuszu i boję się że to nerka się odzywa po tygodniowej przerwie.
annaoj- dobrze że z bioderkami ok.
mi też się chce notorycznie słodkiego. Normalnie nie przepadam jakoś strasznie za słodyczami ale w tej ciąży masakra ciągle bym coś jadła.
nie wyspałam się dzisiaj. Zaraz się położę trochę bo ćmi mnie w podbrzuszu i boję się że to nerka się odzywa po tygodniowej przerwie.
Liza
Fanka BB :)
Aaaaaaaaaaaa forum mi sie zmienilo dzis nie moge sie wogole ogarnac teraz nie pasuje miPs a gdzie reszta mam? Gdzie sie chowacie !?
Ja jestem czytam, patrze, ale deszcz znow pada i mi sie nic nie chce.... jesienny len mnie zlapal...
a ja byłam dziś z rana u denstysty ! jeden zabek zrobiony dwa mają lekarstwo i kanałówka i dwa wyrwane 8 i 6 .. boli jak niewiem zaraz bede musiala zarzyć cos przeciwbolowego ..
jeszcze 3 wizyty i koniec ufff ale się straszliwie boję!!
doris i jak mała już lepiej ! a bosko na fb wygladaja gdzie kupilas takie same sukienki ?
ja uwielbiam tiramisu !
jeszcze 3 wizyty i koniec ufff ale się straszliwie boję!!
doris i jak mała już lepiej ! a bosko na fb wygladaja gdzie kupilas takie same sukienki ?
ja uwielbiam tiramisu !
Hej, ja wlasnie wrocilam ze szkoky troche mnie wymrozilo .
Liza u mnie juz od kilku dni jest takie nowe feorum ale ja teraz wiecej pisze z tel to tego nie widze.
Happymama jak masz okazje to lez, teraz dzieciaki w szkole to mozesz odpoczac.
Doris jak nocka, jak coreczka ?
Ide sobie cos cieplego zrobic do picia np bawarke
Liza u mnie juz od kilku dni jest takie nowe feorum ale ja teraz wiecej pisze z tel to tego nie widze.
Happymama jak masz okazje to lez, teraz dzieciaki w szkole to mozesz odpoczac.
Doris jak nocka, jak coreczka ?
Ide sobie cos cieplego zrobic do picia np bawarke
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie
Pisze na szybko z telefonu. Julia nie ma juz biegunki wiec to moj M przesadzil z syropem. Potem sie odezwe
Buziaki
Pisze na szybko z telefonu. Julia nie ma juz biegunki wiec to moj M przesadzil z syropem. Potem sie odezwe
Buziaki
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Lenka no jakbyś spała od godz 20 to też byoabys wyspana :-), z M nie wiem jak bo wczoraj poszliśmy spac bez slowa o tej 20 ,rano szybko było ,on na 7 do pracy więc czasu nie było,mam nadzieję ze jak dziś wróci to będzie normalnie .
Wszystkim bez nastroju życzę poprawy nastroju :-), ja rano byłam strasznie nerwowa a teraz wyrzuty sumienia mam ,ech zr ja tez nie mogę sie zamknąć ,tylko wyrzywam sie na wszystkich :-(, a po chwili strasznie żałuję :-(.
Jakoś ogólnie dziś do mnie bez kija nie podchodz :-(, postaram sie poźniej do dzieci być lepsza mama bo serio zła matka jestem :-(, a kocham ich tak bardzo .
To przedszkole powoli nie jest na moje nerwy,ali płacze już w domu,z autobusu to idzie i płacze cały czas :-(, dziś w szatni urządził mi taka histerię ze nie dawalam sobie z nim rady :-(, silowal sie ze mną i nie chciał rozebrać ,w końcu panie go rozbieraly a ali plakal jakby go ze skóry obdzierano :-(.
Dziś pogadalam sobie z mama pewnej dziewczynki ,która teraz ma 6 lat ,i już 3 rok do tego przedszkola chodzi ,ta mama ma mieszane uczucia co do tego przedszkola ,ponoć zmuszalo sie tam dzieci do jedzenia i spania i 1 pani czasem krzyczy jak dzieci pani na głowę wchodza.
Dziewczyny jak jest u was ? Wiem ze nie ma idealnego przedszkola,czesc ludzi będzie zadowolonych a jakas czesc mniej ,u was też są jakieś takie czasem niefajne sygnały z przedszkola i co z tym zrobić . Jak tylko będę miała okazję to porozmawiam z innymi rodzicami .
Dziś koło 9 zadzwoniłam tam i pytałam o alanka ,ponoć uspokoił sie. A ogólnie on sie sam zabawi i jak mu sie przypomni to chwilę poplacze i przychodzi sie do pan przutulac , w takim dniu jak dziś gdy mam gorszy nastrój ,myślę ze niepotrzebnie on tam chodzi, ja w końcu w domu a on malutki ,ale też zdaje sobie sprawę ze jam on pójdzie do 5 latków bo juz będzie musiał to tez taki będzie .
Sorki za marudzenie .
Wszystkim bez nastroju życzę poprawy nastroju :-), ja rano byłam strasznie nerwowa a teraz wyrzuty sumienia mam ,ech zr ja tez nie mogę sie zamknąć ,tylko wyrzywam sie na wszystkich :-(, a po chwili strasznie żałuję :-(.
Jakoś ogólnie dziś do mnie bez kija nie podchodz :-(, postaram sie poźniej do dzieci być lepsza mama bo serio zła matka jestem :-(, a kocham ich tak bardzo .
To przedszkole powoli nie jest na moje nerwy,ali płacze już w domu,z autobusu to idzie i płacze cały czas :-(, dziś w szatni urządził mi taka histerię ze nie dawalam sobie z nim rady :-(, silowal sie ze mną i nie chciał rozebrać ,w końcu panie go rozbieraly a ali plakal jakby go ze skóry obdzierano :-(.
Dziś pogadalam sobie z mama pewnej dziewczynki ,która teraz ma 6 lat ,i już 3 rok do tego przedszkola chodzi ,ta mama ma mieszane uczucia co do tego przedszkola ,ponoć zmuszalo sie tam dzieci do jedzenia i spania i 1 pani czasem krzyczy jak dzieci pani na głowę wchodza.
Dziewczyny jak jest u was ? Wiem ze nie ma idealnego przedszkola,czesc ludzi będzie zadowolonych a jakas czesc mniej ,u was też są jakieś takie czasem niefajne sygnały z przedszkola i co z tym zrobić . Jak tylko będę miała okazję to porozmawiam z innymi rodzicami .
Dziś koło 9 zadzwoniłam tam i pytałam o alanka ,ponoć uspokoił sie. A ogólnie on sie sam zabawi i jak mu sie przypomni to chwilę poplacze i przychodzi sie do pan przutulac , w takim dniu jak dziś gdy mam gorszy nastrój ,myślę ze niepotrzebnie on tam chodzi, ja w końcu w domu a on malutki ,ale też zdaje sobie sprawę ze jam on pójdzie do 5 latków bo juz będzie musiał to tez taki będzie .
Sorki za marudzenie .
Liza
Fanka BB :)
Stefea podziwiam ze tyle na raz zrobilas
Doris dobrze ze malej przeszlo
Mamcia to do mnie z opoznieniem doszlo buhahaha
starszaki juz w szkolach, ale za godzine juz po Hanie musze isc
Doris dobrze ze malej przeszlo
Mamcia to do mnie z opoznieniem doszlo buhahaha
starszaki juz w szkolach, ale za godzine juz po Hanie musze isc
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa dzielna Ty!!!
Doris kciuki trzymalam cala noc
Happy leniu**** ile wlezie
Mamcia kadzilam wczoraj M na temat stafa i nie znalazl altetnatywy
Bylam dzis u GP,myslalam ze zalozy mi dzis implant a ta wyslala mnie z recepta i idzie sobie na urlop i wizyte mam 22 listopada
W apteca juz bylam i jutro odbieram
Dzis 3 fzien mierne plamienie wiec pewnie tak wyglada moj pierwszy @ po porodzie.Brzuch mnie boooli potwornie
Doris kciuki trzymalam cala noc
Happy leniu**** ile wlezie
Mamcia kadzilam wczoraj M na temat stafa i nie znalazl altetnatywy
Bylam dzis u GP,myslalam ze zalozy mi dzis implant a ta wyslala mnie z recepta i idzie sobie na urlop i wizyte mam 22 listopada
W apteca juz bylam i jutro odbieram
Dzis 3 fzien mierne plamienie wiec pewnie tak wyglada moj pierwszy @ po porodzie.Brzuch mnie boooli potwornie
Podziel się: