reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hejka

Nocka minęła bez gorączki, ulżyło mi trochę.
Oczywiście, żeby za różowo nie było, to Alicja ma nawrót, nos się jej przytyka, obawiam się, żeby na ucho nie poszło. Osłuchowo czysta, dzisiaj B wysłałam z nią do lekarza.
Ze spraw różnych, B dzisiaj był w kościele chrzest ugadywać i wychodzi na to, że nie mamy chrzestnej. Nie mają ślubu kościelnego, więc nie ma mowy o świstku do kościoła:baffled: Biurokracja kościelna mnie dobija:angry:
A z dobrych wieści zakwalifikowałam się na szkolenie
Strasznie się cieszę, bo to z funduszy unijnych, więc nic mnie nie będzie kosztować. Muszę teraz tylko zapasy mleczka na 4 weekendy zrobić, bo miało się odbywać dwa razy w tygodniu (w robocze dni), po 3h, ale zmienili i jest w weekendy po 8h. No ale coś za coś.
Dorota daj znać jak się dzieciakom na zajęciach będzie podobać.

Szarlotka konie to fajna pasja dla nastolatki. Zajmuje czas i nie ma go na głupoty.
Liza zdrówka dla synka.

Ja dużo czytam dzieciakom, ale Alicja jeszcze chyba za mała, sama nie wiem, chwilkę posłucha i zaczyna się nudzić i sobie zajęcia szukać. Dużo chętniej niestety tv ogląda.

uciekam, bo B pyszną kolację szykuje:-)

reklama
czesc laski

ja też żyje ale jakos nie mam ostatnio weny do pisania:nerd:

z nowości to mojej córce siusiak wyrósł, także będzie synuś:-D

czy mamartusia juz urodziła???

hej marta, o kurcze jak to siusiak wyrósł? kiedy to wyszło?
cholercia mam nadzieję że mojemu nie odpadnie bo ja tu męską wyprawkę szykuję;-)
a mamartusia urodziła w bardzo nietypowy sposób i musisz sobie koniecznie przewinąć kilka stron wstecz na opis porodu:tak:
a no i teraz kolej na ciebie!

dziewczyny dotarłam i aż mnie zatkało!!!! mamartusia moje gratulacje, na szczeście jesteście cali i zdrowi!!!!!

byłam na usg 30stego tygodnia i lekarz sie mnie pyta, co widze....a ja nie mogłam uwierzyć, siusiol p całości, o mało z leżanki nie spadłam. przyzwyczailam sie do myśli o córeczce, imie mielismy wybrane, rzeczy pokompletowane a tu coś takiego.....szczerze to byłam w jakimś takim żalu przez dwa. byłam przerażona wizja dwóch chłopaków ale teraz juz sie ciesze. wyprawke od nowa kompletuje a imie no tu jest problem, nie mozemy sie zgodzic....jedyne co obojgu nam podchodzi to Sebastian.....
wiem,ze teraz moja kolej.....troche sie zaczynam bac tego wszystkiego, cesarka bedzie umowiona ok 2 grudnia, oby nic sie nie przyspieszyło

happymumo ty juz w połowie a dopiero test robilas

byłam na us

happymumo ty juz w połowie a dopiero test robilas
no to fakt! a ty zaraz będziesz rodzić!

no to niezłe jaja z tym waszym maluchem. Ostatnio sporo takich pomyłek z płcią. No ja mam zdjęcie z usg gdzie widać "klejnoty" jak nic! ale w sumie różnie to może być. A na potwierdzenie też muszę czekać do 30 tygodnia.

Jutro popisze ,melduje ze my w domu ,oliwka lepiej ,leki oslonowe ,w poniedziałek do szkoly,ale alan zapalenie oskrzeli :-(, ja @ dostałam z niej źle sie czuje a do tego od nocy gdy nie spalam bo gorzej sie czułam to dziś jakby grypsko mnie na nowo zlapalo :-(, dzieci śpią,ja też idę ,odezwę sie jutro .

Pozdrawiam was wszystkie .

No to witam sie pierwsza dziś :-).

Liza zdrowka.

Marta a to ci niezla niespodzianka :-), no to będzie Sebastianek :-).

Annaoj - super ze z Wiktorkiem lepiej :-), a co to za szkolenie ? Oczywiście bardzo gratuluje ze sie dostalas :-), jeśli chodzi o te zajęcia dodatkowe to pośle oliwke w poniedziałek na plastyke a ten taniec to za tydzień bo my chorzy jeszcze :-(.

U mnie noc super ,jak zasnelam koło 23 to do 6 wstalam tylko 2 razy ,niestety już od po 6 zasnąć nie umialam bo M do pracy wstawał ,oliwka już od 7 sie bawić chciała,na szczęście zasnela jeszcze ,to i ja lecę choć oko zamknąć :-).

Mamcia jak tam u ciebie ?

Stefaa ??????????????????????????????????????

Iwonko a co z Tobą ? Jakoś sie wczoraj nie odezwalas :-(

Aha Pysia usprawiedliwiona :-), a kiedy koniec remontu ?

Doris jak sie czujesz ? Dajesz radę ?

Madii jak u was ?

Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam i czekam na wieści :-).

Aha jeśli chodzi o alergie oliwki to są takie podejrzenia ze może ja mieć,alanek miał już tetsty ona jeszcze nie,ale muszę jej zrobić. Ja jestem alergik z katarem ,już nie jeden lekarz zasugerowal mi też to u niej ,ale bierzemy zyrtec i wieczorem codziennie 1 tabletke na alergie plus ten zyrtec,w prawdzie od niedawna ale bierze i będę jej to kontynuowac :-).

Ostatnia edycja:
hej

dorota napisałaś piękny post, nic pisać więcej nie musze:-D a jak noliwka sie czuje o tym zyrtecu? nie tyje? wiesz mojej koleżanki córka ma astme, dostawała zyrtec i tak strasznie ja "rozpakowało":( dla porównania moja dominika waży 25 kg a ona 36 i strasznie ciężko ja odchudzić

ja coś sie od wczoraj źle czuje, włączyłam małemu dziś bajke i pospałam do 9 ale tak bardzo potrzebuje dziś spokoju a tu dupaaaa więc humor tez mam średni

Ostatnia edycja:
reklama
marta zdrówka, maluch psikusa zrobił, dobrze ze teraz a nie przy po porodzie , chociaz według mnie najwazniejsze ze zdrowe

pozdrawiam wszystkie i uciekam robic buraki, juz paluchy mam starte a dzis jeszcze kontrol z olkiem
pa

Do góry