reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamcia, u Was nadal te szczury? Koszmar jakiś... A nie możecie tego gdzieś zgłosić? U nad obowiązkowo jest deratyzacja w liście w maju,ale my nie robiliśmy, bo dopiero remont był, wiec to zostawiliśmy, ale u nas szczurów :no:

my akwarium też mamy, a w nim tylko 3 ryby, ale welony i strasznie szybko wodę brudzą... Do tej pory sprzatalam ja, ale teraz pokazałam M co i jak i on sprząta :tak:

A ja siedzę dziś w robocie do 16, szła na 7, bo miałam dowóz, potem miałam okienko od 13 do 14, to sobie do domu poszłam, a o 16 są comiesięczne zebrania i do 17 :baffled:

reklama
Mamcia współczuję z tymi szczytami :-(, daj znać jak u dentysty. Rozumiem twój strach przed tym lekarzem ,też sie go boję :-(.

Iwonko niedobrze ze wasz pies to taki lobuz .

Mialam z dziecmi iść po te liście ale alan usnal ,ja też polezalam ,oliwka sie bawiła,alan wstaje ,psu chce sie dojść ,może teraz pójdziemy po te liście .

hej,
wyobraźnie sobie że wyjechałam z domu po 8.00 a wróciłam po 17.00 dopiero, jestem wykończona, dziewczyny było grzeczne ale te kolejki wszędzie nas dobijały, jakiś pech czy jak, u okulisty ponad godzinę, potem szybko do ginka a tam uwaga 2 godziny nam zeszło , nosz pierwszy raz tyle. Spóźniłyśmy się przez to do chirurga bo akurat we wtorki ma przerwę od 12-17.00 a była już 13.00 , podskoczyłam do urzędu bo miałam sprawę a potem szybko coś zjadłyśmy i do lekarza rodzinnego żeby zmienić ten opatrunek tam to oczywiście ludzie full, Majce nie chciał zejść ten opatrunek i musiała rękę moczyć w misce i dopiero odpadło, dostała nowy, potem jeszcze zakupy i wreszcie do domu!
Ja jestem wykończona a moje córy wręcz przeciwnie szaleją na całego po mieszkaniu.

a teraz największy pozytyw tego dnia. Dziecko zdrowe, wszystkie organy prawidłowo rozwinięte. Synek:-)
Dzieci zachwycone!

pysia czyli cały dzien w pracy:dry:

dorotka widze za maluchy juz mają się lepiej, to dobrze

my po szczepieniu , ta moja klucha wazy 8400, lekarz w szoku ze na cycu i taka waga
moze w koncu wieczorem cos bedzie wiadomo co z samochodem, w tecia samochodzie miałąm ogromny problem zeby fotelik zapiąc bo pasy zakrótkie

ania ty bedziesz rzeczy kupoac a ja uszykowałam do przedania, mzoe cos grosza wpadnie tylko tak jakos mi szkoda, i smutno troszke, taka walnieta jestem, ale jeden komplecik sobie zostawiłam :tak:

mamcia uuu dentysta, za tydz idzie m a ja za 2 tyg, oczywiscie mi sie wpieprzył w kolejke, ale dobra niech idzie

jaka jestem zmulona
a tu jeszcze troche do spania

happymama to gratilacje, synusia:-D

happymama to super że wszystko dobrze z Syneczkiem malutkim :-) to najważniejsze :-)
kolejek współczuję- ja tego nienawidzę .. a z dzieciakami to tym bardziej ..

Happymama, no to gratuluję... no i będą 2 parki :-D:tak: no i dobrze, że zdrowy... No to teraz szukajcie imienia...;-)

Lenka, wow... ale waga... dobrze, że się synuś zdrowo chowa...:tak:

a ja moich po tych głównych szczepieniach przestałam na szczepienia prowadzać, przez co toczę batalię z ośrodkiem zdrowia... niedługo mamy badanie alergologiczne i sobie świstek muszę załatwić... mam nadzieję, że babka nie będzie robić problemów, bo szczepić nie będę... i jakbym miała jeszcze teraz znowu dzidzię, to bym wcale nie szczepiła :no:

Hej

Witam sie dziś z Wami wieczornie, muszę nadrobić czytanie ale dziś padam na pyszczek, pierwszy dzień w pracy i wszystko do góry nogami. Ojjjj, jak ja bym posiedziała sobie w domu!!!!!!!!!!!!!!

Buziaki dla Wszystkich!!!

Happymama super wieści :-), cieszę sie ze synus :-) zdrowy ,Fabian bardzo ładne imię :-).

Lenka super twój synus na cycu przybiera ,ale mój Ali też tak na cycu przybieral :-) . I jak samochód ?

Pysia to ja ci życzę spokojnej wojny domowej z przychodnia :-).

Dzieci wczoraj padły o 20.30 a ja o 21 tym sposobem przespalam 2,5 godz najpierw,później jakieś 2 godz spalania ,udało sie na 3 godz niecałe usnac zaś i od 5 już nie spie ,leze z dziecmi u mnie na łóżku ,dzieci na Reksia patrzą to ja do was zaglądam :-).
Już w piecu napalilam bo trochę zimno, ale teraz tylko przepale i więcej grzac nie bede,pozmywalam i pralkę wstawiłam ,zaraz śniadanie.

Dziś do pediatry sie przejdę z obojgiem .

Miłego dnia .

reklama
Do góry