reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Liza cieszę sie ze synkowi już lepiej :-).
Happymama ja życzę aby nic cię tam w brzuchu nie ciaglo,dobrego samopoczucia .

Ania to super,i ja tak po cichu życzę aby mdłości nie wróciły . To ty dziś przegląd jak i ja robisz :-).

My z alanem już po obiadku,dziś na latwizne poszłam ,ziemniaki,mizeria i jajo. Przegląd tylko częściowo zrobiony ,na więcej brakło czasu,jutro dokoncze .

reklama
happymam uwazaj na siebie, i troche sie oszczedzaj, ja wiem ze to nie proste przy dzieciach. Ja w poprzedniej ciazy nic sie nie oszczedzalam, ogrodek co tydz. kosilam rano o 5:30 pobudka i do pracy na 2 godz chodzilam prawie 2km w jedna strone :no:. Pozniej malego do szkoly, na zakupy szybko obiad i znowu po malego az wkoncu dostalam w 34tyg. krwotoku :no:. Boze jak ja sie strachu wtedy najadlam. Teraz staram sie na spokojnie wszystko ogarnac, czasami to trudne bo ja z tych co nie potrafia usiedziec na tylku 5 min.
ania ja tez czasami z lokcia dostane w nocy i rano jestem wsciekla :wściekła/y:, a M sie pyta co juz od rana bucze ;-).
Liza dobrze ze z malym lepiej, a corcia sie fajnie wybawi na placu :tak:.
Dorota nie ma to jak udane zakupy, zawsze dla kobiety na poprawe humoru ;-).
Doris ja sie w weekend tez tak wyspalam ;-), az milo sie wstawalo :-).
Chyba przez Was tez zrobie porzadki w szafach :cool2:

Ostatnia edycja:
jeszcze nawet koło szafy nie stanęłam :-D jeju ale ja leniwa jestem :zawstydzona/y: pranie tylko wstawiłam, zmywarkę i maślaki się duszą z cebulką (oczywiście już obrane wczoraj przez M :-D)

dorota pyszny obiadek :-p
mamcia albo właśnie nie zrobisz jak ja :tak::-D:rofl2:

No Hania zadowolona z wycieczki, w czwartek maja teraz wyjscie na pinokia :tak:

ania 138 ale bym zjadla grzybki, albo taki sosik do ziemniakow.... Mmmmmmmmmmmm.........:happy2::happy2::happy2:

Też bym sobie grzybków zjadła... najbardziej lubię marynowane... ale się nie znam, kiedyś mi teściowa przywiozła kilka słoiczków :tak: pychotka :tak: a widziałam w tesco chyba grzyby na wagę mrożone... nadają się one do marynowania? A jeśli nawet nie, to i tak kupię... będą np. na zupkę :tak:
A ochotę mam na placki ziemniaczane :tak: jeszcze tylko trochę... powoli sobie kompletuję różne rzeczy do kuchni, dziś przyszły foremki do muffinek i kilka innych drobiazgów :tak: i niedługo też sobie będę mogła robić i się spełniać :-):-):-):-)

placki ziemniaczane z sosikiem bym zjadła właśnie...

chirurg zaliczony, dziecko ma gruby opatrunek na dłoni, nawet nie jesteście sobie wstanie wyobrazić jaka wielka była ta kurzajka. Zabieg miała pod znieczuleniem rzecz jasna. Sama się spociłam ze stresu.
Jutro mam z Martynką okuliste na 9.00 a na 11.00 usg brzucha i jeszcze muszę na kontrole i zmiane opatrunku z Mają, oczywiście nie dość że do centrum mam 15km to jeszcze każdy lekarz w innej częsci miasta. Także jutro maraton mnie czeka...:dry: A no i nie mam wyjścia, córki będą mi towarzyszyć na usg ;-)

Ania i jak szafa ?

Happymama dobrze ze już po kurzajce ,to życzę jutro dużo sił w załatwianiu wszystkiego .

Pysia już widzę ze jak będziesz miała kuchnię to z niej nie wyjdziesz :-).

U pediatry byłam ,jest ok ,gardło czyste osluchowo ok,kazała nic nie kropic ,w domu trochę chłodniej a przynajmniej nie grzac ,i dała skierowanie do laryngologa.
Wieści od gina na zamkniętym :-(.

Po ginie na szybko na zakupy ,dla M na dzień chłopaka bluzę mu kupiłam bo nie ma :-), dzieciom rękawiczki a sobie portfel :-).
Obejze m jak miłość i spac

reklama
Ja to grzybki pod kazda postacia uwielbiam :-D.
My jeszcze zaliczylismy wieczoram spacerek z dzieciakami po 19 w domku kapanie kolacja i juz leza :tak:. A jutro dentysta :sorry2:, czy daja w ciazy zastrzyk znieczulajacy? Bo boje sie ze na zywca bedzie mi robic :sorry2:.
Happymama nastepny ciazki dzien cie czeka, ale dowiesz sie kto siedzi w brzuszku :tak:, a corki bede zachwycone bo beda mogly zobaczyc dzidzie :tak:. Czekam na wiesci :tak:.
Pysia juz zazdroszecze kuchni :cool2:.
Dorota zapomnialam ze dzis dzien chlopaka :sorry2:.

Do góry