reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

No i poczytalam :-), ale gorzej z pamięcią co komu odpisać hi.

Happymama Ty sama chalke pieczesz ?

Jeśli chodzi o wszelkie wypieki ciast to ja wcale nie umiem i nie robię :-(.

Jeśli chodzi o pranie to ja uwielbiam i prawie codziennie piore . Zmywac też lubię dużo zmywam,zawsze to lubialam :-), a zmywarki nie posiadam

Iwonko ty jak zwykle zabiegana ,bardzo sie cieszę ze weekend minął wam fajnie rodzinnie .
Mnie wczoraj jak lezalam w łóżku to szlak trafiał bo ja nie umiem leżeć ,nawet wczoraj jak polezalam trochę to wstawalam i z kapiacym nosem to robiłam rundke sprzataniowa i zaś do łóżka,ale żal mi było dzieci ze cały dzień w domu,ale alan i tak chory więc jakoś dzień zlecial ,ale stanowczo wolę dni zabiegane :-).

Mamcia super to drzewo ,hmm chyba w tygodniu zpapuguje i zrobię z dziecmi podobny :-).

Antonia do usrania będę sie powtarzać ze zazdroszczę pogody ,choć ja śnieg też lubię . Zime bardziej lubialam jak jeszcze dzieci nie miałam ,a przy dzieciach to lato lepsze bo więcej na dworze i inaczej czas spędzony :-)

Doris witaj w domu :-).

U mnie coraz lepiej ,nadal słabsza jestem ale bez porównania z wczorajszym dniem ,dziś jest o wiele lepiej :-).
Więc idąc za tropem ze nie lubię za długo w domu siedzieć to dziś poszliśmy na obiad do miasta ,po obiedzie zakupy i do domu. Później wujek zabrał dzieci do magicznej a my z M pod kolderke :-), a co tam sie działo to chyba nie musze mówić hi :-).

Dzieci śpią ,przepis na życie obejrze i nyny,dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie porannie ,jeszcze pod kolderka :-).
O 7 wstaje i szykujemy sie do szkoły ,noc paskudna wstawalam co godzinę do dzieci :-(, ja lepiej choć zmęczona po takiej nocy jestem :-(.
Oliwke ten katar męczy ,po szkole do lekarza z nią i poproszę lekarza chyba o antybiotyków bo wiem ze jej często po antybiotyki przechodzi,ale zobaczę co powie lekarz .

Miłego dnia życzę wszystkim ,odezwę sie później .

Witajcie :-)

Ja mega wyspana, cała noc spalam z Julią (mój M jeszcze nie wrócił) więc nie musialam wstawać, zresztą Julia piła w nocy dziś tylko raz i spała do 8.40 :-).
Idę się zbierać, muszę jakieś zakupy zrobić, obiadek i .....jutro do pracy :-9

Witam dziewczyny, wpadam sie przywitac :tak:.
Ja wczoraj poszlam spac po 21, po 22 sie obudzilam i 2,5 godz patrzenia w sufit :no:. Ale w nagrode jednego kopniaczka poczulam ;-), a wiec nie ma tego zlego ;-).
Ja tez lubie ta zmiane por roku, jesienia liscie, tylko zima mi sniegu brakuje bo tu zima pada :sorry2:, ale czasami napada na 2 dni to szybko na sanki lecimy :tak:, wiosne uwielbiam wszystko sie budzi do zycia :tak:, no a lato wiadomo ;-).
Najbardziej nie lubie jak mocno wieje i do tego pada :no: co tu czesto sie zdarza. Deszcz mi nie przeszkadza ale ten wiatr jest tak lodowaty brrrrrr. U nas dzis 18-20st juz swieci sloneczko :tak:.
Uciekam bo czas goni....

Doris to miłych zakupów,super ze sie wyspalas :-), odpoczywaj jeszcze dziś :-).
Jak sie czuje najstarsza z noga ?

Pysia miłej pracy .

Oliwka w szkole,na 12.45 idę po nią ,po szkole fo domu i dopiero przed 15 do lekarza bo okazalo sie ze w przychodni nie ma pediatry między 13 a 15 więc lecę na 15 do lekarza,a o 16 wychodzę ze sobą do ginekologa,mam nadzieję ze sie wyrobie z czasem

M dziś przed 16 wróci z pracy ,ja przed 16 planuje od pediatry wrócić i lecę sama do gina,już sie cieszę ze mogę sama być chwilę ,a M sie dziecmi zajmie :-).
Może po ginie pójdę sobie jeszcze na zakupy :-).

Dobra w domu ogarnelam ale dziś za ciuchy sie biorę zimowe,lecę po mam tylko 2 godz a jeszcze obiad trza zrobić .

Witam was milo :)
Zporo popisalyscie, nadrobilam ale nie mam chwili by kazdej odpisac.
Pisze tylko co u nas, a wiec w piatek o 22 zaliczylismy dyzur w szpitalu z Mikim bo sie tak meczyl bidulek... dostal leki i w domu juz spokoj byl spal ladnie :szok: no i dzis noce widac przesypiane, a w dzien kaszle takim mokrym kaszlem,w srode kontrola :tak:
No i Hania dzis na wycieczke pojechala do Glogowa na jakas sale zabaw, I tak do 12:45 mam spokoj w domu :tak: :-) potem ide odebrac jedno i drugie ;-) mikolaja niestety ze spba musze ciagnac, no ale co poradze.... :sorry2:
Rano przymrozek byl, ludzie skrzybali samochody :szok: :no: idzie zima, oj idzie... :)

Milego dnia babki!!!! :-)

ja się witam szybko bo czasu dzisiaj mało. Zaraz wstawiam obiad i lecę po córkę do przedszkola a potem jedziemy do chirurga w celu usunięcia kurzajki.
Ciągnie mnie w podbrzuszu a tu jeszcze tyle łażenia i jeżdzenia przedemną.

pozdrawiam wszystkich i miłego dnia!

hej
ale miałam dzisiaj noc :wściekła/y: trzy razy z łokcia w noc dostałam od M więc obudziłam się z okropnym humorem :wściekła/y: ale już mi lepiej :tak::biggrin2:
u mnie o 7 było -1 :szok: i skrobanie szyb było słychać a teraz słońce świeci :biggrin2:
muszę rękawiczki dzieciom na rano poszukać bo łapki im zmarzły :-(
muszę Wam tak po cichu powiedzieć, żeby nie zapeszyć od kilku dni nie mam mdłości rano :cool2: może to już po

Ania...jak samopoczucie? Kiedy USG?
muszę ale tak po cichu powiedzieć, żeby nie zapeszyć, że od kilku dni nie mam mdłości rano :cool2: może to już po
w czwartek jadę na wizytę poznać wyniki badań a usg 17 paź. więc muszę jeszcze cierpliwie poczekać

mamcia ale masz zdolne dzieci :tak: toż to arcydzieło :tak: a co do zmywarki to ja szafkę wywaliłam żeby tylko się zmieściła :tak: z latawcem extra historia :-D:-D
antonia udanych zakupów
dorota zdrówka

to ja zabieram się za przegląd szaf tzn. mam zamiar a co z tego wyjdzie? zobaczymy :rofl2::-D:rofl2:

reklama
Ania, współczuję nocki... ale fajnie, że już po mdłościach... no, w końcu niedługo II trymestr :tak:

Liza, dobrze, że z Mikim już lepiej :tak:

Mamcia, czyli pierwsze kopniaczki zaliczone... super...:-)
Happymama, powodzenia u chirurga... oby szybko i sprawnie poszło :tak:

Dorcia, a Tobie powodzenia... na zakupach, może w coś ładnego się zaopatrzysz...

Do góry