i jestem ponownie ;-)
może tym razem uda mi się nadrobić resztę ;-)
misiarska -to będziemy w piątek trzymać kciuki za USG. :-)
happymama -i za twoje połówkowe już też &&&& :-)
ja też lubię zmiany pór roku- ale irlandzkie zimy mi bardziej odpowiadają, bo ja zimna nie lubię -choć śnieg pięknie wygląda, ale mogłabym tylko na zdjęciach oglądać, choć dzieci szkoda, że nie korzystają i ze śniegu, więc w planach jest wyjazd na polska zimę kiedyś ;-) brrr ...
mamcia współczuję szczurów- u Nas na osiedlu podobno też są, ale ja na szczęście póki co nie napotkałam ..
a ja zawsze byłam przeciwniczką zmywarek-nie wiem czemu ;-) mamy ją od kiedy się przeprowadziliśmy czyli od listopada i czasem KOCHAM ją po prostu ;-)
u Nas też liście spadają -jesień, jesień, dzieci frajdę na spacerach mają i kasztany zbierają ;-)
pysia my też oglądaliśmy "Epokę" -ojj ja też uwielbiam jak tak można siąść razem, dzieciaki przyjdą i się tulą, spokojnie trochę oglądają, trochę się pieszczo****ą i jest cuuudnie
Dorota ja jakoś co siadłam do kompa to coś -i musiałam odchodzić i tak w kółko.. wczoraj dzieciaki nie dały nic robić ;-) co chwilę coś chciały, trochę sprzątania, prania i wszystkiego, z pogody korzystamy póki jeszcze ładna- w piątek znów ponad 4godz. na spacerze, dziś na basen dzieciaki zabraliśmy, uradowane ogromnie
ja zresztą też, bo uwielbiam takie rodzinne wypady, uwielbiam patrzeć jak mój M z dzieciakami się bawi i jak one się z tego cieszą
Amelce póki co nawet katar przeszedł z tej wody
oby lepiej :-) od jutra już starsze w szkole i przedszkolu więc więcej może uda się zaglądnąć ;-)
annaoj i u Mnie z praniem podobnie ;-) może czasem z 1lub 2mniej w tygodniu ;-)
i potem tylko rachunki, ale u Nas na szczęście na razie tylko za prąd, woda odchodzi, ale czasem i za prąd tyle przychodzi że za głowę się łapię ;-)
i dotarłam do końca na szczęście ;-)
wytłumaczyłam się między czasie czemu mnie nie było ;-)
i co u nas ;-)
bo tak poza tym nic ciekawego ;-) jutro znów poniedziałek, znów bieganina ;-)
miłego rodzinnego wieczorku dla wszystkich Mamusiek :-)