reklama
lenka21*
2+3 = MY
pysia nic sie nie martw , u mni tez pranie sie suszy na dworze i prasowanie znow bedzie czekało
mamcia jak sie jest przyzwyczajonym to pozniej rzczywiscie nudno z jednym
madii o kurcze , to sie teraz zacznie podbieranie ciuchow, kosmetykow, ale z drugiej strony fajnie, tego ci zazdroszcze, z synami to ja zakupynie wyskocze za 10 lat
a co do lekarza sie skłaniam do tego drugiego za kase, gdyby jeszcxze m mnie popierał to moze ten drozszy a tak :-(, zreszta liczyc wizyta plus kontrolna plus bdanie i to razy 2 to wychodzi ponad 800zł , i to by było tak w przeciagu 1,5 miesiaca, nie dam takiej kasy, ogolnie nie ogarniam tego jak wizyta moze kosztowac tyle pieniedzy
ania twoj przepis mnie zaintrygował, musze kupic skladnik przy najblizszej okazji i upiec, zreszta zrobiłam papryke z twojego przepisu i tez rewelacja
mamcia jak sie jest przyzwyczajonym to pozniej rzczywiscie nudno z jednym
madii o kurcze , to sie teraz zacznie podbieranie ciuchow, kosmetykow, ale z drugiej strony fajnie, tego ci zazdroszcze, z synami to ja zakupynie wyskocze za 10 lat
a co do lekarza sie skłaniam do tego drugiego za kase, gdyby jeszcxze m mnie popierał to moze ten drozszy a tak :-(, zreszta liczyc wizyta plus kontrolna plus bdanie i to razy 2 to wychodzi ponad 800zł , i to by było tak w przeciagu 1,5 miesiaca, nie dam takiej kasy, ogolnie nie ogarniam tego jak wizyta moze kosztowac tyle pieniedzy
ania twoj przepis mnie zaintrygował, musze kupic skladnik przy najblizszej okazji i upiec, zreszta zrobiłam papryke z twojego przepisu i tez rewelacja
lenka a ja poszłabym najpierw panstwowo i zrobiła badania na kase chorych i potem dopiero z wynikami poszłabym skonsultować co wyszło i pokazało. Ja z moimi dziećmi zawsze tak robię i jak narazie się sprawdza.. wiesz z prywatnego gabinetu za badania trzeba płacić i to dodatkowy koszt ! a jak mam już komplet to wiem o czym mam rozmawiać z lekarzem, ma cała historię przed oczyma, wyniki badań i może jakąś diagnoze postawić a to wszystko od początku i kasa, kasa, kasa
dziewczyny ja piorę codziennie !!! już mam dość prania !!!
dziewczyny ja piorę codziennie !!! już mam dość prania !!!
Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Madii dzięki zapraszam serdecznie:-).
Pysia tak ruszyłem sie choć ogólnie wszystko mi dziś ciężko idzie .
Ubieramy sie z alim i po oliwke,po szkole ode na klachy do kolezanki,wreszcie hi,wrócę to PLACKI ZROBIE tzn ziemniaki już potarlam:-)
Pysia tak ruszyłem sie choć ogólnie wszystko mi dziś ciężko idzie .
Ubieramy sie z alim i po oliwke,po szkole ode na klachy do kolezanki,wreszcie hi,wrócę to PLACKI ZROBIE tzn ziemniaki już potarlam:-)
Dziewczyny od kiedy czulyscie juz ruchy malenstwa w brzuszku takie bardziej kopniaki? Ja sie martwie :-(, bo to moja 3 ciaza w poprzedniej juz czulam ruchy a teraz raz na 2 dni jakies puk i tyle. Babka wczoraj w szpitalu pytala sie mnie czy czuje juz ruchy powiedzialam ze tylko troszeczke. Jak bylo u Was w kolejnych ciazach? Wiem ze sie nie potrzebnie martwie ale od kilku dni nie daje mi to spokoju wkoncu juz leci mi 17tydz.
mamartusia
Fanka BB :)
jezu Stefaa, to ja jakiś "brudas" jestem! bo ja mam jedną pralkę na tydzień. (ciuchów, bo jak pościel/ ręczniki, to wtedy 2)
Mamcia, ja w drugiej ciąży, to wogóle bardzo słabo czułam ruchy, często się denerwowałam tym a to dziecko porpstu było takie.
Teraz czawrta ciąża - i powiem że ŻADNE wcześniej tak nie "wierzgało" jak ten maluszek.
więc to bardzo różnie moim zdaniem. nie martw się jak długo u położnej reszta ok.
Mamcia, ja w drugiej ciąży, to wogóle bardzo słabo czułam ruchy, często się denerwowałam tym a to dziecko porpstu było takie.
Teraz czawrta ciąża - i powiem że ŻADNE wcześniej tak nie "wierzgało" jak ten maluszek.
więc to bardzo różnie moim zdaniem. nie martw się jak długo u położnej reszta ok.
so_happy
Fanka BB :)
hej
wczoraj cały dzień z M jeździliśmy, najpierw
pare spraw pozałatwiać, poźniej zakupy,
Stefa ja też ciągle piore, u mnie przynajmniej 2 pralki dziennie,
na pradwe, czasem mysle, że wszystko wyprane to znowu pościele i tak w kółko
Liza jestem pod wrażeniem Twojego tepa czytania, ja tez bardzo lubie czytać,
Madi u mnie miedzy 1 a 2 dzieckiem jest ponad 15 lat róznicy,
co do nowości sporo tego było, ale byłam w temacie bo prowadziłam
sklep z artykułami dziecięcymi, ciuszkami i wózkami więc nie miałam z tym
wiekszego problemu,
mówisz, ze pożyczyłaś córce czerwone szpilki? mój najstarszy też już dorosły, 18
lat skończone i ponad 1,9 m wzrostu
lenka zdrówka Wam zycze, i ceny faktycznie kosmiczne
Martusia sliczny ten pokoik dla maleństwa
wczoraj cały dzień z M jeździliśmy, najpierw
pare spraw pozałatwiać, poźniej zakupy,
Stefa ja też ciągle piore, u mnie przynajmniej 2 pralki dziennie,
na pradwe, czasem mysle, że wszystko wyprane to znowu pościele i tak w kółko
Liza jestem pod wrażeniem Twojego tepa czytania, ja tez bardzo lubie czytać,
Madi u mnie miedzy 1 a 2 dzieckiem jest ponad 15 lat róznicy,
co do nowości sporo tego było, ale byłam w temacie bo prowadziłam
sklep z artykułami dziecięcymi, ciuszkami i wózkami więc nie miałam z tym
wiekszego problemu,
mówisz, ze pożyczyłaś córce czerwone szpilki? mój najstarszy też już dorosły, 18
lat skończone i ponad 1,9 m wzrostu
lenka zdrówka Wam zycze, i ceny faktycznie kosmiczne
Martusia sliczny ten pokoik dla maleństwa
mamcia... moją 3 czułam bardzo szybko ok 13 t.c .
u mnie każdego dnia pralka pierze.. ...jakby nie patrzył 6 os. rodzinka i mam takie samo podejście jak kate..
kate nooo prawie dwa metry faceta..super:-)
wiecie jak wczoraj pokazał mi sie w tych czerwonych szpilach.. to mi sie w oku łezka zakręciła..
u mnie każdego dnia pralka pierze.. ...jakby nie patrzył 6 os. rodzinka i mam takie samo podejście jak kate..
kate nooo prawie dwa metry faceta..super:-)
wiecie jak wczoraj pokazał mi sie w tych czerwonych szpilach.. to mi sie w oku łezka zakręciła..
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hejka
Coś dzisiaj zalatana jestem, wszystko w pędzie od rana. Dopiero teraz siadłam, a raczej półległam z Młodym na sobie. Coś chyba wczoraj zjadłam co mu nie podeszło, bo coś się mu dwa razy dzisiaj ulało, bączki puszcza i jakiś tak rozdrażniony. Musze przeanalizować wczorajsze menu.
Monika to niezła promocja na ten kurs Nie kumam tych firm, takie niby promocje to przecież zrażają ludzi, a nie zachęcają.
Iwona mój miał bardzo duże kłopoty z uszami, często miewał zapalenia. Dwa lata temu zabieg drenażu musiał mieć robiony i od razu migdał trzeci wycinany. Niestety zawsze jak ma katar pojawiają się problemy ze słuchem.
Stefaa u nas na zebrania babka mówiła, że ona nie sprawdza dzieciom, niby właśnie dlatego żeby się nauczyły słuchać i uważać co na zadanie.
Liza to może jest jeszcze jakaś biblioteka w okolicy, która nie będzie takich problemów robiła.
Zdrówka dla chłopaków
Lenka my też ostatnio prywatnie do alergologa z Alicją byliśmy, a raczej B był, bo jeszcze leżałam wtedy. Ona ma problemy skórne i katar masakryczny jak coś tam pyli (jeszcze nie wiemy co). Za wizytę chyba 150 płaciliśmy, ale potem w aptece ponad 200 Za rok na testy mamy przyjechać.
Zdrówka dla dzieciaków.
Dorota zjadłabym sobie placki, aż ślinotoku dostałam, ale jeszcze muszę trochę poczekać.
Ania mój chłop też zawszew wszystko na ostatnią chwilę, a potem zapomina.
Mamartusia śliczna kołyska i pokoik też fajny.
Madi bo Twoja córa to już dorosła.
Mamcia ja czułam ruchy tak od około 16tyg, ale delikatne i zdarzyło się, że do szpitala podjeżdzałam, bo nagle przez 2 dni nie czułam ruchów.
uciekam jeść obiad
Coś dzisiaj zalatana jestem, wszystko w pędzie od rana. Dopiero teraz siadłam, a raczej półległam z Młodym na sobie. Coś chyba wczoraj zjadłam co mu nie podeszło, bo coś się mu dwa razy dzisiaj ulało, bączki puszcza i jakiś tak rozdrażniony. Musze przeanalizować wczorajsze menu.
Monika to niezła promocja na ten kurs Nie kumam tych firm, takie niby promocje to przecież zrażają ludzi, a nie zachęcają.
Iwona mój miał bardzo duże kłopoty z uszami, często miewał zapalenia. Dwa lata temu zabieg drenażu musiał mieć robiony i od razu migdał trzeci wycinany. Niestety zawsze jak ma katar pojawiają się problemy ze słuchem.
Stefaa u nas na zebrania babka mówiła, że ona nie sprawdza dzieciom, niby właśnie dlatego żeby się nauczyły słuchać i uważać co na zadanie.
Liza to może jest jeszcze jakaś biblioteka w okolicy, która nie będzie takich problemów robiła.
Zdrówka dla chłopaków
Lenka my też ostatnio prywatnie do alergologa z Alicją byliśmy, a raczej B był, bo jeszcze leżałam wtedy. Ona ma problemy skórne i katar masakryczny jak coś tam pyli (jeszcze nie wiemy co). Za wizytę chyba 150 płaciliśmy, ale potem w aptece ponad 200 Za rok na testy mamy przyjechać.
Zdrówka dla dzieciaków.
Dorota zjadłabym sobie placki, aż ślinotoku dostałam, ale jeszcze muszę trochę poczekać.
Ania mój chłop też zawszew wszystko na ostatnią chwilę, a potem zapomina.
Mamartusia śliczna kołyska i pokoik też fajny.
Madi bo Twoja córa to już dorosła.
Mamcia ja czułam ruchy tak od około 16tyg, ale delikatne i zdarzyło się, że do szpitala podjeżdzałam, bo nagle przez 2 dni nie czułam ruchów.
uciekam jeść obiad
reklama
Podziel się: