reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota nie wychowawczo :p :p
-poprawy dnia życzę- niech już się lepiej ciągnie :)

monika super :)

Ania ja w jednej ciąży też miałam z jajkami- ale mnie ogólnie od jajek w każdej postaci -i to całą ciążę ... :p

Mamcia Tobie też lepszego dnia :)

reklama
Ania- współczuję złego samopoczucia, zauważyłam że teraz to prawie każda ciężarna ma coś brać zapobiegawczo, luteina, duphaston, nospa...ja tam tego nie do końca popieram.;-)

mi się dzisiejszy dzień ciągnie jak flaki z olejem i chodzę jakaś rozdrażniona, powarczałam trochę na męża.

Monika-
fajnie z tym kursem!

chodzę jakaś rozdrażniona, powarczałam trochę na męża.!
Wlasnie mam tak samo, tyle mi sie chce ryczec.
Madii dobrze ze juz lepiej z dzieciaczkami.
Iwona dzieki :)
happymama ja czasami biore nospe, ale naprawde bardzo rzadko.
ania grzyby pierwsza klasa :tak:, sniadanki tez ;-). Dobrze Ci :tak:.
Monika super wygrac taki bon, ja jeszcze w zyciu nic nie wygralam :sorry2:.
Stefaa jeszcze bedzie mial okazje sie wykazac :tak:, ale wiem jak sie smutno robi jak dziecko smutne. Fajnie ze odwazny chlopak :tak:.
Liza rocznie 50 ksiazek :szok:, dobry wynik :tak:, powalajacy...
Lenka ja tez zawsze wyczowam kiedy mam owulacje :tak:.
Misiarska brzusio sliczny :tak:.
Ja odkurzylam i wsawilam pranie, w kuchni ogarnelam i teraz sie musze szykowac po mlodego do szkoly.
Pozdrawiam dziewczyny i milego popludnia

mamcia no co ja poradze ze uwielbiam czytac.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzieci mi daja czytac, a jak juz cos mnie wciagnie toooo.... masakra :tak:
teraz za to stoje w miejscu.... :dry::confused::-(

Ania- współczuję złego samopoczucia, zauważyłam że teraz to prawie każda ciężarna ma coś brać zapobiegawczo, luteina, duphaston, nospa...ja tam tego nie do końca popieram.;-)

mi się dzisiejszy dzień ciągnie jak flaki z olejem i chodzę jakaś rozdrażniona, powarczałam trochę na męża.

Monika-
fajnie z tym kursem!
ja też podeszłam do tego tak jakoś nieufnie ale już po dwóch lepiej się poczułam bo przestało mnie boleć podbrzusze (bo tak czułam się jak przed @) więc biorę

widzę że my tu dzisiaj wszystkie jakieś nie do życia jesteśmy :confused: czyli coś w pogodzie :tak: a u mnie raz leje raz słońce grzeje :dry: więc jak my się mamy czuć dobrze;-)

a ja nie lubię czytać ale jak już się zabiorę i mnie wciągnie to jakoś daje radę :tak: ale zdecydowanie wolę filmy:cool2:

Wiecie,byłam na tym spotkaniu w sprawie kursu.Ta obniżka którą wygrałam to do niczego zupełnie.Jak ja miałabym chodzić na taki kurs to by kosztował prawie 3000 zł ze zniżką a jak córka to 2500.Śmieszni są,drożej niż tam gdzie córka chodziła ostatnio a nie miała żadnej zniżki(tyle tylko że 4 mies.kursu miała za darmo ze szkoły).I podobno jakaś niespodzianka miała na mnie czekać.Ciekawe jaka,bo żadnej nie widziałam.A jak dla córki to proponowali kurs przygotowujący do egzaminu kompetencji.Jak jej to powiedziałam to prawie się uśmiała.I jeszcze facet mówił jaka to świetlana przyszłość ją czeka jak będzie dobrze znała język.Ach,szkoda gadać,rezygnujemy i tyle.Po co nam to,a ja to od podstaw bym musiała a mnie na to nie stać.

hejka
Beznadziejna pogoda znowu dzisiaj.
Okazało się, że Igor dzisiaj znowu zadania z angielskiego nie ma. Twierdzi, że nie słyszy, nie wie jak jest, czy nie uważa, czy faktycznie nie słyszy. Faktem jest, że ma trochę katar, a wtedy zwykle gorzej słyszy, zgłaszam to w ankietach w szkole, co by siedział blisko nauczycielki. Niby siedzi w drugiej ławce, ale przy drzwiach

Pysia tango, wow. Uwielbiam patrzeć jak takie dzieciaki tańczą
Happymama ja też odkąd na L4 i teraz B w firmie pomagam, ale chciałabym coś swojego. Teraz na szkolenie chce iść, zobaczymy czy się uda.
Madi dobre ciacho było?
Iwona, Dorota ja też kontroluję bajki w tv i poza weekendem tylko wieczorem pół godziny oglądają. Igor to generalnie raczej fajne rzeczy w tv ogląda, bardzo lubi "Było sobie życie" i kolejne z tej serii, programy podróżnicze ze mną oglądać i tym podobne, Alicja chyba jeszcze za mała i ona to Śiwnki pepy i kucyki i takie tam.
Monika super z tym kursem.
Mamcia nie smutaj się, uszy do góry.
Ania ja ostatnią ciąże też najgorzej zniosłam.

Piszę i piszę tego posta i co chwilkę coś mi przerywa, i tak już od 1,5h. miłego wieczorka

reklama
Ania to najważniejsze że dobrze się czujesz :)

Monika to szkoda że jednak nici z tego kursu .. ale rzeczywiście ceny ładne mają ..

Annaoj Córka szwagierki też ma coś podobnego- jak choruję często ma problem ze słuchem. Szwagierka się wkurzała zanim się dowiedziała, bo myślała że ją Córka olewa :p

przyjemnego wieczorku dla wszystkich i spokojnej nocki :)

Do góry