reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

misiarska super ze wszystko dobrze, a brzusio cudny,

pysia Ty to masz zdolna tą córę:tak:

a ja czekam na @ , póki co nawet owulacji nie było, [rzynajmniej tak wynika z moich obserwacji:cool2:,
wpadne pozniej

reklama
Iwona i liza.. i u nas już po słońcu.. jakiś przeloty deszcz
dorota załatwiaj załatwiaj..
Pysia.. wooow super córcia
mamcia... czyli może ur w każdej chwili..podziwiaj:-)
misiarska... brzusio śliczne..i cieszę się ,ze wszystko ok z maluchami..
a tu poczytajcie.. o trojaczkach
Wczesne trojaczki ze szczęśliwymi rodzicami w Łomży - ::4lomza.pl:: Regionalny Portal
tu natura zaszalała
happy ostatnio czytałam książkę od mojej córki..cos z pogranicza "zmierzchu" czyli łatwe szybki i przyjemne "cisza " Becci Fitzpatrick
lenka to do miłego..

uff u nas lepiej.. trójca szaleje , biegunka powoli odchodzi..:-D
a moja trójca w sumie tym roku miała tylko dwa razy 3 dniowy katar.. i nie znają co to antybiotyk..
śmigam na kawkę , bo śpią:-D

misiarska super ze zajralas a brzus cudny :-)
Kurde az by sie chcialo miec dzidziusia malutkiego ale rozum mowi co innego :p

Ja jem sobie jabluszko i odpoczywam, dzieci juz w domku wiec nie bede biegac nigdzie, spacerek zaliczylismy, karmienie kaczek :-) w sumie nawet cieplo bylo przez moment miedzy 12 a 13 a teraz juz wide coraz chlodniej, no ale nic dziwnego, jesien juz mamy pelna geba, a i zima wydaje mi sie ze w pazdzierniku przyjdzie... :tak:

Pysia to gratulacje dla Córci :) fajnie że się udało :)

Misiarska rety masz brzuch już większy niż ja z Synem pod koniec ciąży :p ale śliczny :)
no ale co się dziwić jak tam dwoje łobuziaczków się rozpycha :)
super że wszystko ok, oby jeszcze wyniki nie były złe :) i 4 października czekamy na dalsze relacje :)

kurcze kiedy mi się uda z jakąś książką siąść i przeczytać więcej niż jedną stronę???

u Nas już pada :( obiad się robi :p zaraz po Córkę do szkoły i za sprzątanie muszę się wziąć i dzieci zagonić do pomocy :p zobaczymy co nam się uda :p

ja po ostatniej ciąży i porodzie to się cieszyłam z tego braku @ -ponad 2lata przerwy :) -za to teraz ciężko się przyzwyczaić :p

uciekam :p

hej
u nas dzisiaj fajna pogoda, ciepło co prawda nie jest ale
słońce świeci, ja mam ostatnio zawrót głowy, duzo pracy,

misiarka śliczny brzuszek i fajne, ze z dzieciaczkami wszystko
dobrze
madii dobrze, ze choróbska Was opuszczają, ja tez mam juz najmłodszego
prawie odpieluchowanego, pieluche mu tylko do spania zakładam
Iwona tez się ostatnio zastanawiałam kiedy znajde chociaz chwilke
w ciągu dnia, zeby poczytac książke, moze kiedyś
marta jaka Ty jesteś szczuplutka i brzuszek zgrabny
Doris tak ja mam syna już pełnoletniego, w wieku Twojej córki, w tym
roku skończył 18 lat i 2 maluszków
i nie pamietam co miałam więcej napisać

happymama cały czas czekam na 1sza@ po porodzie, ale chyba póki karmie to bedzie spokój, zobaczymy

tomek ma kaszel, jak dla mnie taki podpadający , zwiastujacy oskrzela, wczoarj zakszlal kilka razy, ale nic nie mówiłam głosno, sobie mysle w koncu troszke przeziębiony ale dzis juz kaszle duzo, i zadnej goraczki, samopoczucie dobre tylko ten kaszel, wiec jutro do lekarza, nie bede czekac az się rozwinie, a w niedziele zawody w bieganiu, tyle na nie czekał, w zeszłym roku był pierwszy więc zachwycony, a teraz, wrr akurat pojedziemy

a w ogóle to misiarska jak cię wczoraj szukałam na kwietniówkach to natknęłam się na wpisy tej dziewczyny co zaszła w czwartą ciążę przy spirali, matko co za historia, no strasznie jej współczuję tego stresu.

ja jestem maniakiem czytania książek, mogę mieszać obiad jedną ręką a drugą trzymać książkę. Za to nie oglądam tv. praktycznie wcale.

Lenka zdrowia dla Tomka :-).

Liza ja też dziś spacerek zaliczylam i suma sumarum jestem już padnieta hi .

Iwonko to mój usmieszek do Ciebie abyś i ty sie uśmiechnela :-).

Misiarska jak dobrze ze napisalas :-), cieszę sie bardzo ze u dzieci wszystko dobrze ,ty rób te wyniki i lecz Sie tak jak lekarz mówi :-).Nie znam sie na tych medycznych sprawach ,napisz w skrucie czy Twoje bliźniaki to te z podobnych czy różnych ?

Sprawy załatwione pozytwnie :-), teraz kończę zupie później fryty zrobię ,na tv spogladam ,oli sie bawi ,ali zasypia mi na siedzaco a ja go mecze aby nie usnal bo to za późno na drzemkę a za wcześnie na spanie .
Po obiedzie muszę z oliwka trochę lekcji odrobić bo oliwki nie było kiedyś tam 2 dni i pani prosiła aby to pouzupelniac w książce .

Ostatnia edycja:
reklama
happy .. to podsyłam mi tytuły książek jakie czytasz.. :-):-) gdybym miała czas.. ojej..
w sumie po urodzeniu trojcy pierwszą kiążke przeczytałam w te wakacje:szok:

i teraz to juz moja kolejna znaczy się 6 książka to i tak uważam za sukces:-D

Do góry