reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Liza ja walczę z biegunkami.. hehe córcia odpieluchowana w sumie.:-)

Mamartusia.. mój brzunio wyglądał ok t.c :0 szok nieee:szok:

śliczny.. qrcze lubie brzuszki ciążowe

reklama
a ja nie wytrzymałam i poszłam szukać misiarskiej na kwietniówkach;-) z tego co wyczytałam to wszystko jest ok. mam nadzieję że misiarska o nas nie zapomniała i też nam tu napisze:tak:

a w ogóle to witam z rana!

madii- alez się męczycie, zdrówka!

u nas piękne słonko. Zaraz zamierzam szybko ogarnąć kuchnię i poleniuchować z książką trochę póki w domu cisza;-)

happy :-) misiarska może być na wątku ciąża blizniacza:-)

takie cudne słoneczko a ja siedzę w domku...ale chyba wychodzimy na prosta.. coraz mniej śmierdzących kup. yuupiii

To i ja sie ciesze Ze u Misiarskiej wszystko dobrze :-).

Madii ty biedna zawsze coś u was :-(, a co to za znamiono usuwasz ? Więcej nie pamiętam co odpisać niech nikt nie czuje sie pominietym :-).

Ja po szkole poprzestałam ,popisalam co miałam napisać i ubieramy sie i lecę sprawy załatwiać:-). U mnie bardzie sloneczko :-).

ja się witam porannie, ale jakoś bez weny póki co ;-)
miłego dzionka wszystkim życzę :-) i słoneczka bo u Nas dziś się zamuliło- ciepło jest, ale tak pochmurno, że się nic nie chce ;-)

Czesc, to i ja tak szybciutko... Nadaje z telefonu z pracy, Madi, dobrze, ze juz ze zdrowkiem lepiej, Dorcia, oby się udało wszystko pozalatwiac, ale wiem, ze to lubisz, Iwona, witaj, u nas na szczęście ladna pogoda, Liza, wpadnij potem popisać, resztę pozdrawiam, zaraz mam przerwę i dyżur, dziś jedziemy z psem do weta i może uda się płytki wokół kominka kupić... A pochwale się, ze moja Natasia wygrała w konkursie BB na uszycie maskotki rysunku. Wygrała w sumie inna praca, ale Natalki zajęła takie jakby exekwo albo II miejsce, ale też bedzie miała uszyta zabawkę, a narysowala Lune- swego psa.

Pysia widzialam ten konkurs, bardzo fajna sprawa :tak:, super ze sie udalo.
Liza ja tez mam tylozgiecie. @ jest bardzo bolesna i obfita, na szczescie teraz mam przerwe ;-).
Madii dobrze ze juz coraz lepiej :tak:, a z mala szybko poszlo jak juz prawie odpieluchowana, a niedawno pisalas ze dopiero zaczynasz, madra dziewczynka :tak:.
Iwona wysylam troche sloneczka zeby humorek wrocil :-).
happymama co czytasz ciekawego? Szukam wlasnie ksiazki na jesienne wieczory :tak:.
U nas piekna pogoda, sloneczko :tak:. M ma dzis wolne, chcemy jechac do znajomej za 3 tyg bedzie rodzic blizniaki :tak:, musze zobaczyc ten brzuszek :-D.
Milego dnia Wszystkim :tak:.

O kurcze dziewczyny, aż tak się za mną stęskniłyście :-) Jak miło :-) Pewnie, że o Was nie zapomniałam. Po prostu wieczorem padam i nie mam siły nic pisać. A jak wczoraj chciałam, to miałam teściową na głowie :no::no::no:
Masakra jakaś.... W weekend byliśmy na weselu, aż w moim mieście rodzinnym, czyli 220km od nas. Zostawiliśmy dzieci z teściami. Nie obyło się bez szkód. Dzieciaki zepsóły suszarkę do prania, no i po obecności dziadków u nas w domu miałam sajgon :no::wściekła/y: Poniedziałek przeznaczyłam na sprzątanie, i tak się jakoś przeforsowałam, że aż mnie brzuch zaczął boleć. Poszłam do lekarki na 17. No i nadal jest ich dwoje :-) Ten dolny ma dużo miejsca i jest strasznie ruchliwy. Ten górny ma mniej, jest bardziej spokojny. Ten dolny ma 7,84cm a górny 7,88cm. Więc duże dzieciaki już mam :-) Serduszka pięknie biją, dzieciaczki mają rączki, nóżki i kręgosłup, więc jest ok. 4 października mam prenatalne USG. Najgorzej, że mam za niski poziom hormonu tarczycy. Lekarka zleciła mi dwa dodatkowe badania. Dziś zrobiłam i jutro wyniki.
A od wczoraj moja córcia zaczęła ponownie lekcje pływania. Będzie miała dwa razy w tygdoniu po godzinie. Cieszy się co niemiara :-)

Co do niepisania, to naskrobałyście 10 stron, no i pomyślałam, ze zanim napiszę, to muszę Was przeczytać ;-)

Bliźniaki mam poczęte naturalnie. U mnie w rodzinie było sporo bliźniaków. Nawet najbliższe kuzynki mam bliźniaczki i jedna z nich też już ma bliźniaki - synków. Mi lekarka powiedziała, że są to bliźniaki dwuowodniowe i jednokosmówkowe. Ale dokładniej mam się dowiedzieć 4 października.

Przepraszam, że każdej nie odpisuję z osobna, ale chwilowo nie ogarniam ;-) Buziaki dla Was

A oto mój brzusio w dniu dzisiejszym

Załączniki

• 13t0d.jpg
    13t0d.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry