reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Doris to ty tak całkiem sama na urlopie ,bez męża i dzieci ? Oj ale ci fajnie :-).Pytasz o grupę inwalidzką oliwki ? Oliwia ma orzeczenie do 2024 roku ,ale udało mi sie na ostatniej komisji ze zakreslili mi punkt z którym mogę dostać świadczenie pielęgnacyjne,czyli kasa,i przyznali mi to orzeczenie na 2 lata. W mopsie zlozylam te papiery do tego świadczenia i teraz czekam na decyzję czy dostanę czy nie .
Mamartusia sliczny brzuszek i podziwiam też Twoje stalowe nerwy ja to muszę mieć zawsze wszystko w takich przypadkach przygotowane wszystko :-).
Misiarska gdzie jesteś ? Jak usg ?
Dziś dużo ludzi ma jakieś źle nastroje itp,ja szybko osłabłam, o 18 byłam u kolezanki ,podciela mi włosy,dzieci sie pojawiły z jej dziecmi,wrócił m i poszliśmy do domu dzieci śpią ja m jak miłość patrzę,z m pogadalismy sobie i ja zaniedlugo nyny :-).
Mamartusia sliczny brzuszek i podziwiam też Twoje stalowe nerwy ja to muszę mieć zawsze wszystko w takich przypadkach przygotowane wszystko :-).
Misiarska gdzie jesteś ? Jak usg ?
Dziś dużo ludzi ma jakieś źle nastroje itp,ja szybko osłabłam, o 18 byłam u kolezanki ,podciela mi włosy,dzieci sie pojawiły z jej dziecmi,wrócił m i poszliśmy do domu dzieci śpią ja m jak miłość patrzę,z m pogadalismy sobie i ja zaniedlugo nyny :-).
Ostatnia edycja:
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dorota....nie pytałam a tę grupę tylko rano coś mówiłaś ze nie możesz wejść na zamknięty czy myślałam, że chodzi Ci o naszą grupę, więc pytałam czy Ci się udało :-)
Monika...u mnie niezmiennie, czy przed ciazą czy po, czy z tabletkami, plastrami czy bez co 28 dni jak w zegarku, mało i raczej bezboleśnie :-)
Monika...u mnie niezmiennie, czy przed ciazą czy po, czy z tabletkami, plastrami czy bez co 28 dni jak w zegarku, mało i raczej bezboleśnie :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Doris wiem wiem hi ,niedawno to pokapowalam o co pytasz i aż sama z siebie sie śmieje jaka ciemną jestem czasem hi ,już na zamknietym o tym przed chwilę pisałam :-).
Brzuch mnie boli ,wzdecia :-( idę zaraz spac .
Brzuch mnie boli ,wzdecia :-( idę zaraz spac .
Dorota123456......w Świnoujściu jestem cały czas z Julią, wcześniej była mama i tata, w sobotę przyjechał mój M, rodzice wyjechali ale jutro już wracają wiec będzie nas trochę, tylko małolaty w domu :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Doris a kiedy koniec urlopu ? Czego oczywiście ci nie życzę :-).
Dobra pogasilam już tv ,M kończy grać idziemy grzecznie spac ,oby tylko dzieci dały pospać , miłej nocy wszystkim :-).
Dobra pogasilam już tv ,M kończy grać idziemy grzecznie spac ,oby tylko dzieci dały pospać , miłej nocy wszystkim :-).
Dorota...do pracy wracam 1.10
annaoj i dorota dziękuję -dziś już troszkę lepiej, więc mam nadzieję, że przechodzi jeszcze żeby Małą puścioło to będzie dobrze..
mamartusia -hehe
ale brzusio śliczny- ciesz się nim bo już niedługo przecież
Doris zasmarkana ja i Najmłodsza
u Nas remonty przed porodowe to już tradycja może dlatego zawsze kilka dni przed terminem się udawało urodzić
mamcia ja też to lubię oglądać, ale mój się ze Mnie śmieje, że nie mogę, bo mi się malucha jeszcze bardziej zachciewa ;P
monika ja od zawsze takie @ mam zawsze zazdrościłam siostrze mojej bo tylko 3dni mało co się leje, zero bóli i luuuz, ja nie dość że męcze się minimum 7dni, to 2-3dni umieram- z bólu i od nadmiaru tabletek no i leci jak ze świni za przeproszeniem
ostatnio gdzieś czytałam że magnez pomaga, ale nie pamiętam czy na obfite czy długie miesiączki ..
ja miałam nadzieję, że po której ciąży będzie lepiej, ale się okazało ostatnio że ni ....
no i uciekam spać, więc spokojnej nocki do samego rana
mamartusia -hehe
ale brzusio śliczny- ciesz się nim bo już niedługo przecież
Doris zasmarkana ja i Najmłodsza
u Nas remonty przed porodowe to już tradycja może dlatego zawsze kilka dni przed terminem się udawało urodzić
mamcia ja też to lubię oglądać, ale mój się ze Mnie śmieje, że nie mogę, bo mi się malucha jeszcze bardziej zachciewa ;P
monika ja od zawsze takie @ mam zawsze zazdrościłam siostrze mojej bo tylko 3dni mało co się leje, zero bóli i luuuz, ja nie dość że męcze się minimum 7dni, to 2-3dni umieram- z bólu i od nadmiaru tabletek no i leci jak ze świni za przeproszeniem
ostatnio gdzieś czytałam że magnez pomaga, ale nie pamiętam czy na obfite czy długie miesiączki ..
ja miałam nadzieję, że po której ciąży będzie lepiej, ale się okazało ostatnio że ni ....
no i uciekam spać, więc spokojnej nocki do samego rana
Wpadam na chwile .:-)
hehehe między zmianą pieluch
w wielkim skrócie jeden z synków ma się bardzo dobrze..z drugim.. gorzej...ale zmierza chyba w dobra stronę:-):-) dzis nawet zjadł kaszkę na wodzie..:-)
mnie d..pa boli po usunięciu znamiona. hahah mogę usiąść jednym półd..kiem.. zdjęcie szwów za dwa tyg a potem kolejne usunięcie.. nawet nie wiedziałam, żę tak będzie niekomfortowo..
nie odpiszę każdej z was. bo śmigam zmienić pieluchę
ale zyję...
hehehe między zmianą pieluch
w wielkim skrócie jeden z synków ma się bardzo dobrze..z drugim.. gorzej...ale zmierza chyba w dobra stronę:-):-) dzis nawet zjadł kaszkę na wodzie..:-)
mnie d..pa boli po usunięciu znamiona. hahah mogę usiąść jednym półd..kiem.. zdjęcie szwów za dwa tyg a potem kolejne usunięcie.. nawet nie wiedziałam, żę tak będzie niekomfortowo..
nie odpiszę każdej z was. bo śmigam zmienić pieluchę
ale zyję...
reklama
Liza
Fanka BB :)
Madi trzymaj sie :-) powodzenia z odpieluchowywaniem :-)
mamartusia,ale zgrabna jestes... super brzuś :-)
Doris to sobie poodpoczywasz ;-)
co do @ to ja nie narzekam moja trwa gora 4 dni, z czego pierwszy jest najgorszy w sesnie ze pobolewa mocniej ale ja mam tyłozgięcie i to ponoc dlatego a tak to potem to jak plamienia wyglada jak biore tabsy to tak mam a ajak bez to mam co 32 dni i 3 dni i koniec takze tez nie tak zle tyle ze mniej regularnie juz wtedy
dobra dzieci juz w szkolach, Obiad zrobiony a ja odpoczywam z Mikim bo chyba on tez juz nie ma sily tak łazic marudzi mi i wogole, kolo 15 pada spac... spioch jakis mi sie trafil
mamartusia,ale zgrabna jestes... super brzuś :-)
Doris to sobie poodpoczywasz ;-)
co do @ to ja nie narzekam moja trwa gora 4 dni, z czego pierwszy jest najgorszy w sesnie ze pobolewa mocniej ale ja mam tyłozgięcie i to ponoc dlatego a tak to potem to jak plamienia wyglada jak biore tabsy to tak mam a ajak bez to mam co 32 dni i 3 dni i koniec takze tez nie tak zle tyle ze mniej regularnie juz wtedy
dobra dzieci juz w szkolach, Obiad zrobiony a ja odpoczywam z Mikim bo chyba on tez juz nie ma sily tak łazic marudzi mi i wogole, kolo 15 pada spac... spioch jakis mi sie trafil
Podziel się: