reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

monika373 mysle ze wiek tu nie ma znaczenia, ja po drugiej ciazy mam tak samo doslownie "leje sie ze mnie" przez pierwsze 3 dni.

reklama
Doris to ty tak całkiem sama na urlopie ,bez męża i dzieci ? Oj ale ci fajnie :-).Pytasz o grupę inwalidzką oliwki ? Oliwia ma orzeczenie do 2024 roku ,ale udało mi sie na ostatniej komisji ze zakreslili mi punkt z którym mogę dostać świadczenie pielęgnacyjne,czyli kasa,i przyznali mi to orzeczenie na 2 lata. W mopsie zlozylam te papiery do tego świadczenia i teraz czekam na decyzję czy dostanę czy nie .

Mamartusia sliczny brzuszek i podziwiam też Twoje stalowe nerwy ja to muszę mieć zawsze wszystko w takich przypadkach przygotowane wszystko :-).

Misiarska gdzie jesteś ? Jak usg ?

Dziś dużo ludzi ma jakieś źle nastroje itp,ja szybko osłabłam, o 18 byłam u kolezanki ,podciela mi włosy,dzieci sie pojawiły z jej dziecmi,wrócił m i poszliśmy do domu dzieci śpią ja m jak miłość patrzę,z m pogadalismy sobie i ja zaniedlugo nyny :-).

Ostatnia edycja:
Dorota....nie pytałam a tę grupę tylko rano coś mówiłaś ze nie możesz wejść na zamknięty czy myślałam, że chodzi Ci o naszą grupę, więc pytałam czy Ci się udało :-)

Monika...u mnie niezmiennie, czy przed ciazą czy po, czy z tabletkami, plastrami czy bez co 28 dni jak w zegarku, mało i raczej bezboleśnie :-)

Doris wiem wiem hi ,niedawno to pokapowalam o co pytasz i aż sama z siebie sie śmieje jaka ciemną jestem czasem hi ,już na zamknietym o tym przed chwilę pisałam :-).

Brzuch mnie boli ,wzdecia :-( idę zaraz spac .

Dorota123456......w Świnoujściu jestem cały czas z Julią, wcześniej była mama i tata, w sobotę przyjechał mój M, rodzice wyjechali ale jutro już wracają wiec będzie nas trochę, tylko małolaty w domu :-)

Doris a kiedy koniec urlopu ? Czego oczywiście ci nie życzę :-).

Dobra pogasilam już tv ,M kończy grać idziemy grzecznie spac ,oby tylko dzieci dały pospać , miłej nocy wszystkim :-).

annaoj i dorota dziękuję -dziś już troszkę lepiej, więc mam nadzieję, że przechodzi :) jeszcze żeby Małą puścioło to będzie dobrze..

mamartusia -hehe :p
ale brzusio śliczny- ciesz się nim bo już niedługo przecież :p

Doris zasmarkana ja i Najmłodsza :p

u Nas remonty przed porodowe to już tradycja :p może dlatego zawsze kilka dni przed terminem się udawało urodzić :p

mamcia ja też to lubię oglądać, ale mój się ze Mnie śmieje, że nie mogę, bo mi się malucha jeszcze bardziej zachciewa ;P

monika ja od zawsze takie @ mam :( zawsze zazdrościłam siostrze mojej bo tylko 3dni mało co się leje, zero bóli i luuuz, ja nie dość że męcze się minimum 7dni, to 2-3dni umieram- z bólu i od nadmiaru tabletek :p no i leci jak ze świni za przeproszeniem :p
ostatnio gdzieś czytałam że magnez pomaga, ale nie pamiętam czy na obfite czy długie miesiączki ..
ja miałam nadzieję, że po której ciąży będzie lepiej, ale się okazało ostatnio że ni ....

no i uciekam spać, więc spokojnej nocki do samego rana ;)

Wpadam na chwile .:-)
hehehe między zmianą pieluch:szok:

w wielkim skrócie jeden z synków ma się bardzo dobrze..z drugim.. gorzej...ale zmierza chyba w dobra stronę:-):-) dzis nawet zjadł kaszkę na wodzie..:-)

mnie d..pa boli po usunięciu znamiona. hahah mogę usiąść jednym półd..kiem.. zdjęcie szwów za dwa tyg a potem kolejne usunięcie.. nawet nie wiedziałam, żę tak będzie niekomfortowo..:szok::szok:

nie odpiszę każdej z was. bo śmigam zmienić pieluchę

ale zyję...:szok::-D

reklama
Madi trzymaj sie :-) powodzenia z odpieluchowywaniem :-)
mamartusia,ale zgrabna jestes... super brzuś :-)
Doris to sobie poodpoczywasz ;-)

co do @ to ja nie narzekam moja trwa gora 4 dni, z czego pierwszy jest najgorszy w sesnie ze pobolewa mocniej ale ja mam tyłozgięcie i to ponoc dlatego :p a tak to potem to jak plamienia wyglada :p jak biore tabsy to tak mam a ajak bez to mam co 32 dni i 3 dni i koniec :p takze tez nie tak zle tyle ze mniej regularnie juz wtedy :p

dobra dzieci juz w szkolach, Obiad zrobiony a ja odpoczywam z Mikim bo chyba on tez juz nie ma sily tak łazic marudzi mi i wogole, kolo 15 pada spac... spioch jakis mi sie trafil :-D

Do góry