reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
SAMA bym takie chciała. U mnie nudy , antek chory, olek pyskuje i lobuzuje, wczoraj mieliśmy 9 rocznicę ślubu , poćwiczyłam ze sztanga przysiady i dziś chodzić nie mogę , to by było na tyle , fajnie by było jakby stara ekipa wróciła

Poziomka jest to moze i reszta sie nawróci ;)

Ja po ciazy jakoś nue moge sie przemoc, motywacji mi brak:/
Na zumbe tylko chodzę ale to raz w tyg

Najlepsze życzonka :*

Dzięki. Do nas zima idzie , może choć troszkę śniegu napada.

Doris a Ty już drugi trymest ,v szybko leci

Venice a bliźniaki jak zareagowali na ciążę

reklama
Po zmianie forum z telefonu wogole nie widac suwaczkow. Ja z poczatku wogole nie moglam odpisywac ale admin szybko zalatwil sprawe.

Poziomki dzieki. Leci 9 tydzien dopiero. Dla mnie ciaza to tez meczarnia , w kazdej sie umeczylam ale dziecko chcialam i innej opcji nie ma. Zapomina sie szybko to fakt ;)

Do góry