reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
No pusto tu racja :D ale mamy zabiegane czasu pewno nie mają ,widzę to po sobie....
Doris czyli 4 dzieciątka w nas? no ja mam odwrotnie 2 synów 1 córa ;d
A wiesz że też mi z usg wyszło ostatnio że termin na 4.07. ....marzę o dotrwaniu to tej daty !

Venice, no tak..będziemy miały czwórkę :-). U mmnie będą teraz trzy córy i jeden syn. Moja pierwsza dwójka już pełnoletnia, Z najstarszą córą zaszłam w ciążę mając 18 lat :szok:, trzy lata później urodziłam syna, potem dłuuuuuuga przerwa, Mała ma 4 lata i teraz będzie siostra :-). To już ostatnie moje dziecko :-)
A Twoje dzieci ile mają lat?

hej,
już po świętach, umęczyły mnie trochę, ja nadal cierpię w mdłościach, wczoraj był fatalny dzień, dzisiaj jest trochę lepszy i tak to właśnie wygląda. Ale czas leci szybko więc nie narzekam...

Doris czyli kolejna dziewczynka w brzuchu? fajnie :)

Happymama...mnie tez jeszcze na Twoim etapie męczyły mdłości, teraz już mam spokój choć dziś rano znów ściskałam kibelek rano przy myciu zębów.
Tak, będzie u mnie dziewczynka!!!!! :-). W sumie będą trzy baby i jeden facio :-).
Najlepsze jest to, że mój gin widział już mniej więcej tą płeć 10 dni temu, i napisał na kartce litery, nie chciał mi powiedzieć co znaczą, bo było za wcześnie i nie miał 100% pewności. Wczoraj na 1000% był pewny, rozszyfrował kod i powiedział że Dziewczynka!!!! U mnie ciąża starsza niż z OM i właściwie zaczęłam 14 tc a nie 13 więc już co nieco tam widać :-)
Venice...no ja bardzo chciałam rodzeństwo dla mojej najmłodszej takie mniej więcej w jej wieku, sporo przeszłam od 2014 roku ale w końcu się udało!!!!

Happy ogromne GRATULACJE!!
Musze wejść z kompa bo suwaczkow nie widzę :/

Ja jak pomyśle o ciazy to ciarki mnie przechodzą. Ostatnia była męka

reklama
Do góry