so_happy
Fanka BB :)
hej
dziewczyny dzięki za pamięć :-)
u nas wszystko dobrze, 13 wrzesnia 3 tyg przed terminem urodziłam małego,
mimo że mały był urodzony az 3 tyg wczesniej ważył 3650,
po 2 dobach wyszliśmy do domu ( chciałam wyjśc po 24 h ale nie zgodzili mi się nawet na moje żadanie)
mały jest bardzo grzeczny, ma juz skoczone 3 tygodnie, cały czas śpi, praktycznie całą dobę, noce przesypia
caluteńkie, je raz albo 2 razy, jeszcze nie słyszeliśmy jak płacze,
kilka dni temu bylismy z małym w Warszawie od 4 rano do 22 godziny ( trasa 800 km od nas , ), cały czas przespał,
jak by dziecka nie było,
W ogóle wszyscy jesteśmy w nim zakochani, dzieci cały czas go całują i głaskają, najstarszy robi zdjęcia
telefonem i pokazuje znajomym
ja teraz wpadłam w wir pracy i nadrabiam zaległości , robię rzeczy których w ciązy nie dałam rady,
postaram sie zaglądac częściej, mam nadzieje, ze mi się uda
dziewczyny dzięki za pamięć :-)
u nas wszystko dobrze, 13 wrzesnia 3 tyg przed terminem urodziłam małego,
mimo że mały był urodzony az 3 tyg wczesniej ważył 3650,
po 2 dobach wyszliśmy do domu ( chciałam wyjśc po 24 h ale nie zgodzili mi się nawet na moje żadanie)
mały jest bardzo grzeczny, ma juz skoczone 3 tygodnie, cały czas śpi, praktycznie całą dobę, noce przesypia
caluteńkie, je raz albo 2 razy, jeszcze nie słyszeliśmy jak płacze,
kilka dni temu bylismy z małym w Warszawie od 4 rano do 22 godziny ( trasa 800 km od nas , ), cały czas przespał,
jak by dziecka nie było,
W ogóle wszyscy jesteśmy w nim zakochani, dzieci cały czas go całują i głaskają, najstarszy robi zdjęcia
telefonem i pokazuje znajomym
ja teraz wpadłam w wir pracy i nadrabiam zaległości , robię rzeczy których w ciązy nie dałam rady,
postaram sie zaglądac częściej, mam nadzieje, ze mi się uda