reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

cześć dziewczyny

wpadam się zameldować, dziś czwartek normalnie mi ten czas popindala :)

karotka ja mam dzieci prawie rok po rok :) pierwzze pół roku wspominam ciężko ale kiedy moja trojeczke była mała ja studiowała pracowałam i zajmowałam się domem. Daliśmy rade i decyzji byśmy nie zmienili. Teraz juz jest tak fajnie tylko dzień jakby taki krótszy..

Mam tyle planów do zrealizowania tyle pomysłów i kurna jakoś mi nie idzie, mam nadzieje ze jak będzie teraz pod górkę to potem z górki pójdzie :)
lenka a ty teraz komunia?

mój młody (najstarszy) przygotowuje się do biegu o zdrowie trasa 2 km i codziennie chodzi biegać w kolko bloku, mamy zapaleniec rośnie:)

niech się reszta zmelduje, zimno jest wymówki nie ma :)

reklama
u nas jest dzisiaj słonecznie i ciepło więc mam wymówkę ;-)

mama przestałam karmić w maju.

Karotko to nic tylko do dzieła! :tak:;-) my teraz majstrujemy nad piątym :-D

puk puk jest tu kto ??

zimno nadal nic się nie zmienia :)

dziewczyny pisze post troje dlaczego nie dwoje :) mam kilka argumentów ale chciałabym też usłyszeć wasza opinie jakie widzicie plusy posiadania trojki dzieci

liczę na was:)

Dziewczyny, przepraszam że nie odniosę się do każdej z osobna, ale brak sił. Cała noc nieprzespana, Filip zwijał się z bólu. Wczoraj dostałam telefon od pani z przedszkola, że Filip kuleje. Pojechałam po niego, to nie był już z wstanie samodzielnie iść. Musiałam go nieść. Jest źle :no:

misiarska współczuję ci bardzo bardzo!! gdybyś potrzebowała jakiejś pomocy to pisz.. niech Filipek trzyma się mocno, musi być na to jakaś rada..

cześc dziewczyny

widzę, że wątek nam zamiera. Sama też się ostatnio nie udzialeam, byłam na długaśnych wakacjach, spędziłam prawie 4 tygodnie nad morzem. Było super, bo pogoda dopiusywała prawie cały czas.
Poza tym u mnie wielkie zmiany. Wracam do pracy, a raczej idę do nowej, tyle, że pracować będę w "starym składxzie". Pracę zaproponował mi mój były szef. Mam WIELKIEGO stresa, ale to też ogromna szansa (trochę jak wygrana w totolotka)
Z bardziej przyjemnych rzeczy, byłam w weekend na pierwszym rajdzie offroadowym. Było super, złapałam bakcyla na maxa:-)

Kate OGROMNE Gratulacje jeszcze raz. Malutki jest prześliczny!!

Misiarska bardzo mi przykro. Jak się to leczy?

Stefaa ja wyluzowałam, z tego powodu moje dzieci, uważam, są bardziej samodzielne, co na pewno na plus im wyjdzie w życiu. I tak prozaicznie, lubię to nasze domowe szaleństwo.

dziewczyny poodzywajcie się co u Was, bo ciekawa jestem

reklama
Do góry