Hej dziewczynki :-)
Jak tam u Was rozpoczęcie roku i pierwszy tydzień szkoły?
U mnie było gorąco że dzieci aż mokre były
a że rozpoczęcie było połączone razem z pożegnaniem Pani dyrektor to trwało półtorej godziny choć myślę że i tak szybko się uwinęli jak na taką łączoną imprezę
Moje już w pierwszy dzień miały zadania domowe więc krótka piłka i powrót na ziemię ;-)
Kurcze suwaczki mi poginęły
Kate jak tam u Ciebie sprawy się mają bo moja przyjaciółka, która miała termin na niedzielę urodziła dzisiaj 15 minut po północy synusia :-) i tak sobie pomyślałam że zajrzę czy może jeszcze jakiś marzyciel przyszedł dzisiaj na świat ;-) bo dzisiaj jest Dzień Marzyciela
Misiarka jak u Ciebie? Jeny choroba Filipka brzmi strasznie :-( bardzo Wam współczuję i życzę siły i wytrwałości, będziemy Was wspierać w tej nierównej walce jak tylko będziemy mogły
jak bliźniaczki?
Dysk niestety okazał się rypnięty i też wszystko poooooszło
Stefaaaaaaaa kurcze weszłam na Twój blog iiiiiiiiiiiii zakochałam się w Twojej kuchni
jest piękna i też chcę taką
antyki mam w sypialni i już w salonie, M chciał też w kuchni ale jak zobaczyłam fotki i pokazałam M`owi to stwierdził, że wow, i że jak chcę to ok
a tak w ogóle to Stefaa, Kate i Lenka macie pozdrowienia od mojego M i pytał czy w tym roku nie było zlotu? ale się obudził
happymama jesteś już happy czy jeszcze pracujecie ;-)?
no też muszę tak się nauczyć bo kurcze trzeciej takiej sytuacji mogę tak spokojnie już nie znieść i np mogę czymś "tu czytaj laptop" rzucić
lenka i co kupiłaś swojemu na okrągłe urodzinki?
a to moja najmłodsza
i cała ekipa :-) tylko szkoda że bokiem