reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kate ja ci wspolczuej mnie meczy wieczorami taka niedogodnosc jak sie czlowiek chce wyluzowac to mnie muli ehh musze wyslac kogos po imbir bo moj teraz wyjechal I zostalismy sami na pare dni a ze mieszkam na zadupiu I tu nic nie ma w sklepie znowu spac po nocach nie moge a dzien zasypiam na sofie musze sie rozejzec za przedszkolem dla chlopakow bo coraz bedzie ciezej z nimi a tak chociaz troche odpoczynku od tej szaranczy

reklama
Dziewczyny nie piszcie tyle bo nie nadążam !!

Ja dla odmiany mam zgagę wieczorami..

Kaszel i katar mam taki ze masakra niestety czosnku i cebuli musze unikać bo woreczek i tak sie ciągnie.

Hej.
Ja mam problem z dokończeniem wiadomości Juz od kilku dni. Cały czas wywala mnie z forum.

KATE POZIOMKI Współczuję dolegliwosci

hej a ja mam jak zwykle mega zawrót, komunia za tydzień a nam się pokoje dzieciakom zachciało malować i ogólnie zmieniać tam gdzie nadia teraz chłopaki a ona u nich .. ehh wariactwo wrócę jak juz będzie spokojniej :)

STEFA No tydzień przed brać się za takie rzeczy to naprawdę prawie hardkor :D

Moje do szkoły wydelegowane a najmłodszy śpi jeszcze. Chwila dla siebie potem trzeba zakazać rękawy i zacząć w końcu robić zamówienia. :)

Szczerze powiedziawszy ja zazdroszczę rodzinom, które ze spokojem ducha decydują się na więcej niż 2 dzieci. To znaczy tylko tyle, że nie muszą martwić się, ze nie będą w stanie utrzymać tych dzieci. Jeśli więc ktoś ma warunki, to ja nie mam nic przeciwko duzym rodzinkom. Pozdrawiam wszystkie mamy :)

Ostatnia edycja:
U nas za tydzien komunia.... niewiem w co rece wlozyc sprzatam, i te wszystkie przygotowania i w szkole zebrania itd itp....

padam.....:nerd:

reklama
Ja jestem powoli odzywam nalykalam się witamin i odrazu mi lepiej jeszcze jutro mam imprezkę wiec ładuje akumulatory
Poziomki jak wieści z frontu? Przedrepczesz termin wszystko już masz dla dziecka ?

Do góry