reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki nie ma tak dobrze jeszcze troche ci zostalo ;-)mnie polozna oswiecila ze mnie rozwiaza w 39 tyg hehehe zadnego dziecka tak dlugo nie nosilam nie ma takiej opcji:-)Blizniaczki maja dzis urodziny??

reklama
Mama ja przebaczam nawet bliźniaki w 37 tyg na sile wypędzali hehe Dlatego jak usłyszałam ze mam rodzic wcześniej byłam nielada zdIwiona.

Miały 18 kwietnia ale poniewaz wchodzę z tel to nie widzę suwaczkow i zapomniałam zmienic ;)

Ja mam nadzieje ze mnie przeczucie nie myli I to bedzie dziewczyna cos tam podejzalam na scanie zobaczymy u mnie corka byla kulturalna dotrwalam do 38 tyg zaplanowane cc a dobe przed zaczela sie akcja I z 5 cm rozwarciem zrbili mi cc I tu juz albo moje nerwy albo zlosc mego dziecia zadzialal zreszta mam mega nudnosci wieczorami tak jak przy corce wiec kto wie
No sto lat dla blizniaczek z malym poslizgiem:-)

Mana dzięki :)

Mam nadzieje ze Tobie sie uda bo jak widać ostatnio płciowe zachcianki nie zostały zaspokojone haha.

Ja kazda ciaze miałam inna a ta juz wogole wiec za każdym razem miałam nAdzieje...
Teraz położne fo mnie w szpitalu ze to na pewno chłopak bo tali niegrzeczny i sie pcha juz. Były zdziwione jak powiedziałam ze dziewczyna :)

Poziomki bo moze tobie sie szykuje chlopczyca albo wstydliwy chlopak co schowal siura I na porodzie powie akuku :-)ale by byla niespodzianka

Haha Mama wiesz ze ciagle ta myśl mi chodzi po głowie! To by dopiero było hahaha
Babka na scanie w 20tc mówiła kilka razy ze dziewucha.. Ale kto wie;)
Potem na kolejnym nie było widać a teraz mam w następny pon, miało byc w ten ale święto przecież :/

Dzieciaki nieco lepiej i dobrze bo mam juz dość sprzątania rzygow heh

Annaoj buty przepiękne , strasznie mi się podobają tylko ta cena :(
Będziesz najseksowniejsza babeczka na tej komunii

Poziomki w sumie to wszystko możliwe ze pisior urósł , troszkę przypadków znam ze miała być dziewczyna a tu zonk

Ja po imieninach teścia , bardzo udanych ha ha i smacznych

reklama
Hej
Annaoj śliczne buty i sukienka też
Lenka fajnie ze imieniny udane
Poziomki bardzo ładne te rzeczy co uszylas myślę że Brdą chętni
Mama mnie dalej męczą mdłości co prawda słabsze ale nadal są

Jakieś przeziębienie mnie dopadło pije syropy cebuli i liczę ze mi pomoże

Do góry