reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Dziewczyny torty cuuuuudne!!

Kate jak żyjesz??

Ania udana impreza to najważniejsze:)

Mama Gratulacje :))) śliczne bobo

U nas pogoda ładna, dzieciaki chore heh

Dziewczyny powiedzcie co myślicie?? Tylko tak naprawdę :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1430477373.872693.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1430477384.123270.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1430477395.857462.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1430477406.008323.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430477373.872693.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430477373.872693.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 81
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430477384.123270.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430477384.123270.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 69
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430477395.857462.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430477395.857462.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 67
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430477406.008323.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430477406.008323.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 67
Poziomki widziałam wcześniej na fb i sobie tylko pomyślałam skąd ty masz na pomysły i siły w niezmiernie podziwiam , materiały cudne , wykonanie tez , nawet ostatnio oglądałam sobie podobne ale stwierdziłam ze przecież dla moich chłopców go już się nie nadaje

:** te sa dla Nowej ale mam duży zapas materiałów i chce zrobic na sprzedaż i trochę sie cykam ;P

Lenka No wlasnie czasu to nie zajmuje dużo:)
Twoje chłopaki to juz za dziewczynami zaraz zaczną latać :D

cześć dziewczyny
Przyszła moja kiecka i jest super, a ja czuje się w niej rewelacyjnie. Przez przypadek stałam się też posiadaczka pieknych szpilek (takie https://www.zalando.pl/michael-michael-kors-czolenka-czarny-mk111a01c-q11.html). Sasiadka sobie zamówiła i za duże ciut, a że odbierałam od kuriera drugie co zamówiła, to dała czy nie chce sprawdzić czy dla mnie nie byłyby dobre, to nie będzie odsyłać. I tym sposobem mam kreacje na komunię :-)
Bylismy wczoraj w Ostrawie w zoo, fajnie było, tylko trochę chłodno. Na dzisiaj miałam w planie grilla/ognisko ze znajomymi, ale jakoś tak sama nie wiem, pogoda średnia i ja też średnio nastawiona, zobaczymy.

Stefaa mam 16 osób, więc bez szału. Tak czy siak chce to już mieć za sobą.
Mama gratulację!!

Poziomki prześliczne. Myślę, że bez problemu znajdziesz klientki:-)

uciekam ciacho kończyć.

Poziomki a rozciaga sie ?? ja wole jak one troche sa rozciagliwe bo zawsze mam wrazenie ze jak tak naciagne to lepiej sie trzyma oczywiscie idea jest swietna :-) zreszta kto nie lubi minky

annaoj będziesz oblednie wyglądać i love Michael kors zwłaszcza jego torebki :=) ciesze się ze jest na Zelando ostatnio go dodali :) mnie bliższe sercu da te czerwone chociaż czarne oczywiście to klasyk :=) nam wyszło około 35 osób wiec w domu nie ma opcji :)

idę dziś na dzamprezeee :) kurna chociaż wczoraj byłam na box i mam takie zakwasy ze nie wiem jak w szpilkach dam rade wrrr

poziomki zrób kilka wystaw i zobaczysz jakie zainteresowanie na wyspach hand made opłacalne wiec wiesz działaj :)

reklama
Annaoj klasyk zawsze powinien byc w szafie s te widać Tobie przeznaczone :D
Kocham szpilki i tęsknie fo nich ogromnie :/

Mama jasne ze rozciągliwe :) inne to bez sensu.

Stefa udanej imprezki, zakwasy dobrze jest rozruszać;)

Ja mam juz serdecznie dość mojego stanu heh...

Do góry