reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej,

film prawie lsni, zrobiłam prawie wszystko co sobie zalozylam, ale pewnie jutro po moich staraniach sladu nie bedzie! urodziny adriana i wszystko jasne :)

ja taka sobie kupilam Sukienka pastelowa

cena niższa i mysle ze na lato jeszcze wykorzystam zobaczymy :=)
annaoj twoja jest cudna, zaszalej, komunie synowi robisz tylko raz hihi

sprzedalam narożnik, akcja remont pokoju dzieci rozpoczeta

Melduje sie i ja:)
Ania kit im w oko Wy bawcie sie dobrze:)

Annaoj turlam sie :) maj piękny miesiąc ja jestem z października i zawsze miałam zimno:/
Fajna kuecka, lubię takie!
Zdrowka:*

To tylko ja mam tak starego meza ?? :D

Stefa no no dzieje sie! To chyba wpływ wiosny
Stefa klasyk dobry zawsze:) pokaz te kształty w tej sukience:)

Ewi trzymam kciuki za konkurs :)

Ja jakoś zipie oby do przodu, mam potworne bóle krzyża:(
Dostałam popędu i przygotowałam i dokupiłem wszystko dla małej.
Łóżeczko skręcone, torba spakowana
Ogarnął mnie jakiś spokoj... Znając życie teraz bede sie do sierpnia turlac hahaha

Ostatnia edycja:
hej

pogoda fajna u nas, wczoraj ciepło było, dzieci w podkoszulkach i krótkich
spodenkach biegały, lubię taka pogodę

Stefa
lubie robić niespsodzianki, M był w szoku i bardzo zadowolony,
bardzo łądna ta sukienka, na pewno będziesz super wyglądać

annaojkce śliczna sukienka, gdzie robicie komunie w domu czy w restauracji?

Ewi jak po konkursie córka?

poziomki niech mała wytrzyma jeszcze z 3 tygodnie u Ciebie,
ja tez powoli kupuje wyprawkę dla małego

miłej niedzieli życzę !!!!

Ostatnia edycja:
Hej
ech dziewczyny wiecie że ja ich mam głęboko :tak:

a ostatecznie wyszło tak że po 13 teściowa dzwoni że będą chwilę po 16 bo gwiazda zwolni się z pracy, tylko chrzestny nie dojechał bo mu się plan w szkole zmienił

ogólnie rzecz ujmując impreza się udała, jestem zadowolona bo poszło bardzo sprawnie :) tort mi wyszedł i cała reszta też :tak:
20150425_002829.jpg
pogoda dopisała więc dużo na posiedzieliśmy w ogrodzie ale stół i jedzonko w domu było a teraz pada, dzieci na trampolinie się wyskakały i nie miały głupich myśli ;-)
Marcelka chwyciła kieliszek a po nim kasę. Kasę mi oddała ale kieliszka nie to już nie chciała oddać :laugh2:

Widzę że tu temat komunijny to ja tylko dodam że Majki robiliśmy w lokalu i kolejne też będziemy tak robić, wolę zapłacić i usiąść jak gość i mieć podane :tak:

Kate fajnie że niespodzianka się udała ach zazdroszczę Twojemu że ma taką fajną żonę :laugh2:

ewi jak samopoczucie? i jak konkurs poszedł? wracając do tematu to faktycznie na odludziu mieszkasz ale jak wszytko to ma to swoje plusy i minusy :tak:
stefaa czy wszystko lśni?

fajne sukienki też takie lubię :tak:

Załączniki

• 20150425_002829.jpg
    20150425_002829.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 68
Ania sto lat dla Marcelki, sliczny tort, ja
zamówiłam gotowy

lenka super tort, podziwiam za to, ze tak fajne torty pieczesz i sto lat dla Olka

ja zamówiłam taki, fajnie wyglądał i pyszny był

hej,

jak będę wystilizowana to się wam pokaże :) żeby był ten efekt lał haha

Ania lenka piękne torty, ja zorientowałam się rano ze nie mam dla adriana tortu i na szybko robiłam hehe dobry ale nie tak piękny jak wasze

ewi jak poszło?

moje dzieciaki dziś mamy zawody judo, ogólnie przegrali ale i tak jestem z nich dumna ze wyszli na mate przy tak ogromnej publiczności ponad 400 osób na trybunach, powiem wam że to idealna lekcja pokory :)

wczoraj były dzieciaki na urodzinach, małe monsters ale dałam rade jednak coś z opiekunki mam :)

pogoda się popsuła a tak było pięknie

reklama
Witam
Ja dzisiaj po niespodziewanej wizycie u fryzjera. Wyjeżdża last minute i nie będzie go 2 maja, więc dziś mnie farbnął, a w sobotę sobie sama włoski ułożę. Sukienkę wczoraj zamówiłam, mam nadzieje, że będzie zajebi..., a ja w niej obłędna;-)
Dzisiaj miałam gości, bo Alusia ma jutro urodziny. Jakoś od rana miałam świetny nastrój, więc było super. mam nadzieje, że jutro w bawialni się Ali imprezka też uda.
Najlepszejsze życzenia dla Olka i Marcelki!!!
Ania, Lenka, Kate super torty.
Kate w domu robię, mam catering zamówiony, jutro tort zamawiam, z panią co mi sprząta się ugadałam, że przyjdzie, żeby wsio przygotować, tylko ciasta jakieś popiekę. Wolałam w domu ze względu na Wiktorka, w knajpie miałabym biedę na chwilkę usiąść.
Stefaa brawo dla dzieciaków.

uciekam co by się wyspać

Do góry