reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam

Jak tam dziewczyny u was ? U nas weekend bardzo fajny . Po całym tygodniu gdy m wracał między 21 a 22 to już oboje mieliśmy dość . W sobotę wrócił już po 15 i o 19 u dziadków już byliśmy ,nawet mikołaj zdążył przyjść do dzieci w sobotę :-).
Niedziela udana . Wieczorem wczoraj wrócilismy do domu .
Dzis starsze w szkole a ja z Lili działamy w domu .

Aniu no to życzę aby nerwy minęły :-).

Miłego dnia

reklama
poziomki na fb pojawiła się jakaś informacja o nim ! jest poziomek??

Marta juz ??

Mikołaj był prezenty zostawil list tez :) w tym roku był bardzo długi!!!!! dzieciaki przezzxzesliwe i ja też :)

w piątek byłam na imprezie firmowej na kręglach potem mini disco i takie tam , była akurat telewizja niegrzeczne i radio eska :) udzieliła odpowiedzi na kilka pytań. hi hi wypatrujcie mnie w tv moja kariera rozwija się w szalonym tempie ha ha

Ania twoje dzieciaki nie śpią do teraz bo coś się nie pojawilas??

Annaoj lepiej?

hello
EEG zaliczone, jakoś poszło. mam nadzieje, że nie trzeba będzie powtarzać.
Ciśnienie spadło, senność mnie dopadła i weny zabrakło:eek:

Lenka u mnie też na szczęście odpuściło i już się dobrze czuję.
Marta JUŻ????
Happymama mam nadzieje, że już Wam lepiej.
Stefaa czyli fajnie się na imprezie bawiłaś;-)

uciekam, bo przysypiam

Witajcie mamuski:-) Malutka jest z nami od wczoraj , zdazyla sie prawidlowo przekrecic, porod szybki, malusi klocuszek (prawdopodobnie Pola :-) )wazy 3798, 55cm dluga i jest absolutnie cudowna :-) Zostajemy 3 dni w szpitalu bo mi znalezli gbs pod konic ciazy a ze nie zdazyli mi podac antybiotyku to musza go dawac malutkiej :-( przepraszam ze tak egoistycznie tylko o sobie ale pisze z telefonu i nie umiem tego ogarnac :-)

Marta gratuluję i ciesze się ze wszystko ok :) pola piękne imię uwielbiam je :) pokaż potem twojego klocuszka

powrotu do sił odpoczywaj

reklama
Do góry