reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

to ja też wpadam z drugim śniadaniem :)

annaoj
cieszę ,że Igor lepiej i niech już tak zostanie, Nadia coraz cześciej narzeka na bóle brzuszka, obawiam się trochę stresu spowodowanego szkoła. Ona niby twardzielka ale jednak wrażliwa.. Haha wybór T jest bardzo podobny, najlepiej jak najdalej i jak najdłużej co by potem troszku wykończone były ;)

lenka napewno sie nam uda, zobaczysz już w piatek :p swoją drogą moje miłe Panie w piatek 21.11.2014 godzina 21:00 łączymy się na nocnym beblaniu, chętne zapraszamy :)

happymama kiedyś przeczytałam takie słowa : "kobieta jest spełniona kiedy słyszy dwa imiona kochanie i mama" zgadzam się z tym w 100% :)

co do książek ja polecam serie " nudzi mi się" są rewelacyjne :)

reklama
aanaoj mozesz mi jakis konkretny zestaw polecic, bo na razie samam nie wiem , to móiwsz że Igor był z tego zadowolony

stefa nawet nie wiesz jak się ciesze na jutro

happymama tez tak ze słowem mama, a teraz Olek prawie na wszytskich wola mama, na tatusia na brata, jak nie umie czegos powiedziec to tez jest mama

hej dziewczynki
przepraszam ale jestem do tyłu, staram się czytać co u Was w drodze do szkoły lub do domu ale głównie to zasypiamy :dry: ja i dzieci oczywiście
żyjemy póki co na wariata ale mam nadzieję, że wszystko się unormuje jak dzieci zmienią szkołę a będzie to już w poniedziałek :tak:
chcieliśmy od półrocza przepisać ich i wczoraj byliśmy się zapytać co i jak a Pani dyrektor, bardzo miła i sympatyczna :tak:mówi że mogą już od jutra :confused: czyli że od dzisiaj więc postanowiliśmy, że od poniedziałku, widzę że trochę im przykro ale mówią że ok i że szybciej poznają kogoś do zabawy, ale koleżanka Mai płakała dzisiaj dwa razy :-(
Pani dyrektor z obecnej szkoły też mówi że szkoda bo bardzo fajne i zdolne są moje dzieci :-) wychowawczyni Dawida prawie płakała i zaprosiła go na klasową Wigilię i podobnie u Majki
wychowawczyni Mai z 1-3 mówiła że dobrze robimy i że pewnie pierwszy miesiąc adaptacyjny będzie trudny ale będzie dobrze, cieszę że to powiedziała bo bardzo liczę się z jej zdanie i opinią, w końcu trzy lata pomagała mi wychować moją diablicę ;-)
jutro będzie ciężki dzień :-( ale wiem że wszystkim na wyjdzie na dobre bo inaczej popadamy jak muchy

przepraszam że tylko o sobie

hejka
dzisiaj z cała Trójeczką w domu :-) Alicja narzekała na ból głowy, nie wiem czy wymyślony czy faktyczny, a że piatek to nie poszła do przedszkola.
Mam nadzieje, że przez weekend się wykurują. Mamy napięty grafik weekendowy, ale zobazymy jak wyjdzie, dzisiaj do brata B na urodziny, jutro Igor do dentysty i przy okazji mojego kuzyna odwiedzić, a w niedziele do teściowej na imieniny. Chciałam jeszcze dzisiaj na targi książki skoczyć z ferajną, ale nie chce Wiktorosa ciągnąć, bo katar ma, a nie mam co z nim zrobić (z mamą nadal nie gadam:sorry2:), więc chyba musimy odpuścić.

Lenka ja mam teraz w planie taki kupić (w zasadzie to moja mama z ciocią)
SEKRETY ELEKTRONIKI 1200 Eksperymentów DROMADER (4780632346) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a do tej pory miał taki
Sekrety Elektroniki 180 eksperymentów + GRATISY (4807949135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i naprawdę długo się tym bawił. No i odstawiał na jakiś czas i znowu wracał do tego.

Ania oby dzieciaki szybko się z kimś zaprzyjaźniły, wtedy aklimatyzacja w szkole będzie łatwiejsza.

lecę Młodego spać położyć

annaoj dzieki za info, własnie zamówiłam ten mniejszy zestaw, jaks ię spodoba to wtedy pomyślimy o czymś większym

ania jak dzieciaki po 1szym dniu? trzymam kciuki zeby szybko się przystosowały, jak dom?

u nas chorobowo, Tomek wczoraj zaczął kasleć a dziś już swisty, oczywiscie krtan, tchawica i zaczyna schodzic na oskrzela, standardowo sntybiotyk, ventolin i steryd, a tak dobrze już szło, ostatnio takie coś w kwietniu, Antek tez w domu, dostał bactrim, ale z nim to ok, byle tylko Olek nie załapał bo skończy się tak jak z Tomkiem
Pozamawiałam wiekszość prezentów, reszta na miejscu będzie kupiona i czekam na grudzien

OMG!!! Nie nadrobię:baffled:
Dziewczyny gdzie Wy? Czy tylko ja i lenka tutaj zaglądamy??
Jak tak dalej pójdzie wątek zemrze...

Lenka u mnie też chorobowo. Wiktor ma antybiotyk, bo się okazało, że to angina. W szoku byłam, bo apetyt mu dopisuje i nawet wczoraj wszamił ogórka kiszonego.
Mam nadzieje, że prezent się spodoba, mnie dzisiaj ten duży zestaw przyszedł.

Ania jak dzieciaki?

dziewczyny odezwijcie się

a możeby tak gupe na FB założyć, mi tutaj często nie po drodze niestety, na FB łatwiej i szybciej się wchodzi z telefonu chociażby. Co wy na to???

reklama
Ja też jestem ,czytam ale nie mam weny pisać .

Wczoraj pierwsza rozprawa rozwodowa , nieudana ,zaś przekazują to do częstochowy, będzie to długi rozwód bo muszą porządek z ojcostwem nad Lili i alanem uporządkować ,ech długa walka sądową przedemna :-(.

Dzieci zaczęły po chorobie chodzić do szkoły ,Lili na antybiotyku . Jutro neurolog z oli .

Auto chcemy zmienić na wieksze .

Zdrowka dla chorych i pozdrawiam

Do góry